totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 - 5 ay önce DnR'dan satın alındı. - garantisi mevcuttur. - üzerinde herhangi bir işlem yapılmadı. orjinaldir. - makine toplam 20-25 saat ancak çalışmıştır. - 1 ad. kontrolör, kulaklık, adaptör. - oyunlar - GTA V Fifa Street Dragons Dogma Dark Arisen Dragons Dogma Dark Arisen (Sıfır jelatinlidir. satıp elden çıkarabilirsiniz) Froza 4 Forza Horizon Gears of War: Judgment Red Dead Redemption GOTY Skyrim (Digital Download) Crackdown (Digital Download) Dead Rising 2 (Digital Download) Fiyat: 850-TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 helalinden bir dürüm çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Benden zurna dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fiyat fena değil ama PS4 sevdasına zor müşteri bulursun. Oyunları ayrı satıp cihazı öyle sat bence. Gerçi oyunların içerisinde Digital Download var. Ben zamanında 900 e aldığım ps3 ü 550 ye zor sattım 5-6 ay sonra. Aynı senin xbox gibiydi. İçinden fifa çıkmıştı onun keyi kullanmamıştım. 90 tl ye onu sattım. 640 a elden çıkarmış oldum. Tabi hevesle 5-6 oyun almıştım. İkinci el olarak aldığım için onlarda zarar etmedim aynı fiyata geri sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 elden hepsi çıksın istiyorum sadece. oynamayacağımı bildiğim halde aldım şunları ona deliriyorum. şunlara yatırdığım parayı btc'ne yatırsam milyon dolarım olurdu şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hahahahah ayh dur gülmem geçince fiyat yazıcam ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fiyat gayet iyi, iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 inyormaynd said: Benden zurna dürüm. abi lanet olsun. Ozlettin bana ya su durumu... Of kadikoyde aksamlari ne yerdik o igrenc pis seyi of. Ama ne guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 1 tane dükkan güzel yapıyodu sadece ,50 tane zurnacı var ama 1i güzel oda random yani hatırlamıyorum bile kaosfkaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yok mu alan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 3 karton malbus + tavuk panini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Oyunlar olmadan satmayı düşünürsen pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yenilerinin çkımasına 5 ay kala niye alırsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 güncel.. oyunlar elimde kalır ya. beraber satmak ıstıyorum. satamazsam oynarım. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 PATİCİK FİYATI 750-TL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar