Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kedi kumunu tutan kum kabinin altina doseyebilecegin musambalar var. memlekette satilmiyor ama amazondan vs den getirtebilirsin. tam cozum saglamiyor ama. yaymasini tamamen engellemenin tek yolu gunluk temizlik o bolgeye. yoksa butun oturma odana eninde sonunda sacar. bir de kedi kumu kabi kirli iken daha cok disari atar ya da tasir. bunun sebebi daha cok eselemesi ve bir tarafta biriktirdi ise diger tarafa geri eselerken kapaktan disari atmasi.sik kap temizlemek (ornegin gunde 2 kere) bunu azaltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bir de gozlemledigim disi kediler disariya kum erkek kediden daha cok tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben bu soruna sonunda çare buldum. http://www.haytapshop.com/?urun-13144-trixie-kedi-tuvalet-onu-paspasi-50x50cm-gri http://www.tchibo.com.tr/kedi-icin-tuvalet-altligi-p400017027.html Linklerdeki paspaslardan aldım. Tuvaletleri kapalı balkonda. Paspaslardan birini direk tuvalet kabının önüne, diğerini de balkon kapısının girişine koydum. Artık çok çok az görüyorum odaya dağılmış kum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ince kumla mutluyum bende ama hakkaten çok saçıyor sağa sola ki kapalı tuvalet ve kapağı olmasına rağmen ondan bile dışarı atmayı nasıl beceriyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Namessar said: kedi kumunu tutan kum kabinin altina doseyebilecegin musambalar var. memlekette satilmiyor ama amazondan vs den getirtebilirsin. önceki sayfanın sonuna bakarsan, tchibo'da varmışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar