Felix Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ukala akrem yih yih yih :D[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation ViVa La Bam[/u]
somebody Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 akreplerin tehlikesi boğumlarına göredir. boğumları çoksa zehirleri çok etkilidir. 1-2 boğumu varsa önemli diil... ben askerken sınırda. akreplerle içiçe yaşardık.....[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Head Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abi film girişi gibi oldu , anlatsana.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Peygamber Develerini elinize almayın, çok güzel böğürtürler kıskaçlarıyla eheh. Çekirge yiyo o öküzler. Ama kolay ölürler, çünkü hızlı haraket etme gibi bir özellikleri yok. Ben çekirgeleri pek severim, leventteki evimde 3 gün arka arkaya aynı çekirgeyle karşılaşmam pek ilginçti.Salonda takılırken rastladım, balkondan bahçeye bıraktım. Ertesi mutfakta gördüm (renk ve boyuttan tanıyorum bu arada) elime aliim dışarı atiim derken arka bacağının ön lob'u elimde kaldı neyse pardon falan diyerekten camdan bıraktım. Son karşılaşmamız mönitörün üstünde olmuştu.Ve tek bacağı yoktu, "ebenzkymm" diyerek tekrardan pencereden bırakıp "Manyak mısın nesin git başımdan." diye uyardım.Korktu gelmedi bir daha eheh. Şaka bir yana hayvan gerçekten ruh hastasıydı sanırım yada bana aşık oldu.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
somebody Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 akreplerin etrafını ateşle çevirirsseniz kendini sokup öldürdüğü doğru. akrepler ürkütücüler gerçekten.garipler. bi keresinde askerimi sokmuştu.. tabura ulaştırana kadar Allah ın ücra yerinden ( 3 saat) oldukça korkmuştum başına birşey gelir diye. akrep sokunca çocuklar epey korkmuş bağrışmıştı, kuleden apar topar nasıl indim bilemiyorum... unutamadığım olaylardan biridir. Head sen bana dedin di mi? bana dedin diye yazıyom ona göre.. bi gün de askerimin biri şişenin içine sokmuş akrebi (nasıl becerdiyse) öldürmemiş.biyolog musun oolum sen diyip kızmıştım. neyse. akrepler ilginçler.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Apartmanda köstebek gördükten sonra Dinazor gördüm desen inanırım...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: somebody, 20 Aralık 2004 02:18 tarihinde demiş ki: akreplerin etrafını ateşle çevirirsseniz kendini sokup öldürdüğü doğru. Onu çözemiyorlar. Kimi bilim adamları akrebin acıya dayanamaması sonucu intahar ettiğini düşünüyor. Bazıları da akrebin panik halinde kuyruğunu sallaması sonucu kendine sapladığını düşünüyor. Bu arada akreplerin kendi zehirlerine bağışıklığı vardır ve iğnelerinin ucunun %40'ı bakırdır.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu arada o bilim adamlarının neden panik hali olayını savunmasının sebebi çok basit. Doğa'da kendini öldürebilen bir hayvan yok. Balina, yunus lölö diyecekseniz şimdiden söyliyeyim, dolaylı yoldan öldürüyorlar kendilerini, karaya vurarak. Akrep direkt olarak öldürüyor kendini. O yüzden mantıklı gelmiyor. Bence de öyle, panik halinde akreplerin kuyruklarını sağa sola çılgınca salladıkları bilinen birşey çünkü.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
riglous Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben besiktasta gormustum!! dusun o hengamede karsi karsiya geldik. annem cekistiriyo beni, "anne, akrep..." dedim. ne diyosun ya, dedi, anne akreppp dedim. aaa sahiden dedi bakmaya basladi. sonra amaan dedim devam ettim, bu sefer ben annemi cekistiriyorum yuru diye... neyse sonra zavalli hayvanin basina 10 kisi usustu boyle halkimiz incelemesini surduruyodu en son, biz olay mahalini terkettik... cekirgelerden de nefret ederim. 2 defa abartisiz 10cm'lik cekirge girmisti odama. thief oynarken karanlikta, yanimda bi sey ziplayip monitore carpinca ben de kendimi geri firlatmistim ilkinde... ikincisinde neyseki hazirlikliydim, bekliyodum bocek girmesini... korkuyosaniz elinize almaya, tirsarsaniz falan birebir: elektrik supurgesi! bir sicrarsin cekirge... iki sicrarsin cekirge... 3.sunde vhuppppp.. yanniz 2. giren nasi bi yaratiksa hayvan (hayvan diyorum artik bocek falan diil) supurgenin bogumuna sikisti, gitmedi icine inat etti resmen... bunun uzerine boruyu sokup, ustunu ve altini mendil ve lastikle kapatip balkona... ertesi sabah hayvan yirtip gitmisti...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 20 Aralık 2004 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 atei çemberi yapsaydınız[signature][hline]orochi
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ateş olayı .. akrep ateşten korkuyor deydiğinde ölceğini zannediyor zaten o kadar korkuyorki ateşe deyse bayilir ölür bu nedenle kaçicak yeri olmadığı zaman intihar ediyor panik halinde salladiği kuyruğun kendine gelmesi ve ölmesi ise mantikli gözüksede benim katilmadiğim bir görüş çünki akrepler çok zekidirler ve kendi vücutlarını doğadaki bir çok hayvandan daha iyi kullanırlar; yürürler, zıplarlar, kıskaçlarını kullanırlar, kuyruklarını kullanırlar v.s. böyle bir hayvanin kendine kazayla kuyruk sapliycağina ben katılamıyorum. Şehirde bu kadar çok kişiye akrep gözükmesi beni gerçekten şaşirtdi betonlar arasinda bu kadar fazla olcağini tahmin etmiyordum. Bir arkadaşda çöldeki akrepden bahsetmiş aman aman valla arkadaşinin verilmiş sadakasi varmiş dünyadaki en zehirli akrepler çöllerdekilerdir, taşin altinda ezilmeside mucize çünki o hayvanda müthiş bir refleks vardir nasi olmuşta ziplamamiş valla şans ..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bi akrep macerasi benim basima gelmisti arkadasin evindeyken elemanin odada bilgin basindaydik ben yatakta oturuyodum buda yerde oturuyodu benim arkam duvara donuk sekilde idim gayet guzel dalmisiz oyun falan oynuyoruz bana bisi soylemek icin bana dondu eleman ve hass.tirr dedi zipladi bi anda olm arkanda akrep var kipirdama dedi ama takan kim akrep lafini duydum anda resmen odanin kapisina isinlandim ciddende dogruydu duvarda boyle baya buyuk bi akrep duruyodu fakamin hizasinda! biz tabi yusufladik ben o zamanlar 18 yaslarindaydim ama eleman 25 civari idi direk bagirdi anne!! diye annesi noldu olm dedi duvarda akrep var. kadin gayet cool gitti terlikle oldurdu sonra onu aldi tuvalete atti.. burda adi erbil olan arkadasimda bombayi patlatti anne onu tuvalete attin ama akrepler yuzme biliyo cikmasin ordan??!! annesi gene cool bi sekilde evet erbilcigim demin oldurdugum akrep yuzerek tuvaletten cikicak dimi cik cik :) hala hatirladikca gulerim bi o kadarda korkarim...
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende şöyle bi olaya tanık olmustum arkadaslarda sabahlıyoruz birden bi cığlık sesi geldi herkez uyandı falan noluyo diye, Yan dairedeki 85 yaslarında tek basına yasayan bi teyze varmıs onu akrep sokmus, kadının bacagında acayip bi şişkinlik olusmus tam ortasındada ufak bi delik :D . Kadına hiçbişi olmadı 1 saat kendine geldikten sonra tekrar yatmıs. Ertesi sabah kadının kedisi 3 tane akrep yakalayıp oldurmüş. Cesetleri şahsen gördüm. Akreplerin boyu ya el kadar vardı yani. Bu arada yer istanbul 7. kat.. Geldimi geliyor hayvenat :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 eVE ALINAN YENİ BİTKİLERİN TOPRAĞINDA GELİYORDUR BÜYÜK İHTİMAL. Caps pardon[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 eğer karı koca geldilerse eve ve sadece erkeği öldürürseniz dişi akrep o evden birini sokmadan gitmez diye bir olay vardı. Hurafe olduğunu zannetmiyorum...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 4-5 sene önce bizde evin girişinde öldürmüştük birisi şöyle söylemişti (tahmin etceğiniz üzere keçi kılından bir mamul satiyordu); keçi kılından yapılan şeylere yaklaşamıyomuş bu akrepler; kokusu yüzündenmiş[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 5. kat 7. kat dedik de 16. kata da gelmez heralde dimi? :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
screamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: John_Petrucci, 20 Aralık 2004 14:53 tarihinde demiş ki: eğer karı koca geldilerse eve ve sadece erkeği öldürürseniz dişi akrep o evden birini sokmadan gitmez diye bir olay vardı. Hurafe olduğunu zannetmiyorum... Revenge mod on :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
sheref Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bebek'de Etiler'de Ulus'da da Akrep var nolcak ki? üstüne oturmassan kovalamaz :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 göztepere yoktur dimi?:) bide 2. kattayım!! *!tırsar* zombi görsem tırsmam böcakten tırsacağım kadar o derece, akrep görsem ne yaparım çok merak ediyorum:D[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected]
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mecidiyeköy de evde akşam saatleri : halının üzerinde bi baktım siyah bişey yürüyo gibi (hani göz ucuyla görürsünüz). Sonra hemen kız arkadaşım gösterdi akreeep diye. Sonra kafamı çevirip bi baktım 4 cm boyunda(kuyruğu hariç) kocaman bir akrep. Hemen raid böcek ilacını aldım, bayaa bi üstüne boşalttık akrebin. Sonra kıvrana kıvrana öldü, pet şişeye koyduk şişeyide sakladım 1 ay filan sonra attık gitti. Apartmanın koridorunda da 1-2 tane 0.5cm lik yavru hatta 0.3 cmlik akrep öldürdüm. Yuvası nerede bulamadım ama tükendi soyları heryere raid böcek yemi koyduktan sonra.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ayy akrep akrep oldurur valla korkudan adamı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla muğla fethiyeye yakın bi köyde teyzemi (yani ölmeseydi teyzem olcakmış) sokmuş akrep o zamanlar tabi hastane falan yok öle zaten olsaymışta işe yaramıycakmış soktuktan 10-20 dk sonra falan ölmüş ananem hala hatırlar ağlar :([signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Öne çıkan mesajlar