Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SEO (Öğrenmek amaçlı kaynak)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

@patice

thisiswhyiambroke.com gibi bir sitenin (her ürün için ayrı ayrı özenli 150 karakterden az özet geçer nitelikte bir açıklaması hariç bişi yazmıyor neredeyse sitede) google üst sıralarda bulunabilmesi için ne gibi keywordlere odaklanması gerekir.

Diyelim ki thisiswhyiambroke benim sitem , ve kimse adını duymamış , en büyük rakibimde shutupandtakemymoney.com , bu siteyle kapışmak için ne tarz keywordlere odaklanmam ne tarz kelimeler sonucu insanları kendime yönlendirmem gerekir.

Daha kısası , bu tarz bi sitenin googledan gelen sayısını nasıl arttırabiliriz. Sitenin adı ne olsa mesela neye odaklansa en büyük faydası olur. Hani bu tarz bi site açıp adını gübre.com koyarsan zaten kafadan pek başarılı olamazsın gibi duruyor çünkü :D

Google eskisi gibi domainname'e bakmıyor. Telaşlanma. Ayrıntılar birazdan rapor yetiştirmeye çalışıyorummmmmmmmmm, döncem.
Sosyal ağlarda paylaş

SEO olarak para kazanan var mı harbiden? Yoksa sadece öyle side project falan gibi bir para mı kazandırıyor?

PR ajansları var , hem seo hem gazete dergi vs. bir şirketin bir kurumun bir ürünün halk üzerinde awarenessını arttırıp daha çok satmasını sağlayan , bu saatten sonra SEO olacak kişi bir PR ajansı kursa daha iyi , sonuçta SEO dışında ki şeyler hep ağız yapmaya bakıyor , bi tek SEO teknik kısmı işin.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim öbür uzuuuun sorunun cevabını bekliyom ben hala. Raporu maporu hallette bi ilgileniver ya :D

Hangi keywordlere abanmak lazım ne yapsak daha çok millet çekeriz sitemize falan filan gibi sorular var kafamda , bi de ne kadar para harcasak bunu minimum hergün 5000+ unique view haline sokabiliriz.

Burada ki hayali siteyi 'thisiswhyiambroke.com' olarak varsayalım çünkü benzeri zaten o yüzden sıkıntı olmaz.

Birde aklımda reddit reklamları falan geçti , bu adam redditte reklam verdi öyle çok meşhur oldu, bende aynısını yapsam daha negative bir etki mi olur (aynısını yapmış pis kopyacı şeklinde) yoksa yine aynı düzeyde etki olur mu onu merak ettim.

Neyse uzattım yine , konu belli , cevap bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu konulara bitiyorum ya seo çok zor, çok dala vereli, inanılmaz atraksiyonlu herkes bilmez işi bilen bilir bilmeyen gitmez tarzı laflar

ya spammer degilsen, özgün içerik işte oturup yazıcaksın
kalorifer sitesi mi açtın, kendi cümlelerin ile kaloriferi anlatıcaksın biryerden alıntı vs olmayacak işte bu kadar basit istersen git sitenin ismini domalankalofifer yap linkide 2304329423942394923492358435943054324.phodfkısdfoaslckdscp diye ver farketmez

blackhat seo'ya girmiyorum heralde degil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ben teşekkür etmiyom , o kadar hacılamaya çalıştım başlığı aradığım cevabı bulamadım hala , bekliyorum cevabı sabırlıca , he cevabı mail atarım diyosan öm ile mailde atiim ama o cevabı bekliyorum , yoksa ne anlamı kaldı başlık hacılamanın.

1500 tane dosya attım. Aradığın tüm cevaplar içinde var. Okumadan 'ama hala sorumun cevabını alamadığğğğmmm' deme B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...