Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Soris said: Meter in rakibi lazer angelov muş bu arada buna ben bile gülerim ahahah ? meterle lazarı koy yanyana anatomi farkı. rakip olamıycak diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 kazandığı yarışmadan sonra ama baya kütle koymuş kendine helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 adamin onundekileri ben kullansam bobregi sicarim tuvalete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yorumlar çok felaket ya supplementlerle kas yapcağını düşünenler falan of ya ne boktan bir ülke bu yarabbim bulgaristana gdiicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu arada adamın önündekiler hiç bişi cafcaflı gözüktüklerine bakmayın yediğin yemekte de var onların içindeki şeyler kompozisyon ve yoğunluk farkı var, tabi dozu kaçırırsan sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 batu nasılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ya ali ne efendi bi çocuıksun sen ya fasdka hep bi iyimser semih iİYİ DEĞİLSİN DFLDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Jaegerjaquez said: bu arada adamın önündekiler hiç bişi cafcaflı gözüktüklerine bakmayın yediğin yemekte de var onların içindeki şeyler kompozisyon ve yoğunluk farkı var, tabi dozu kaçırırsan sıkıntı olabilir bencede durum bu. gıdalara baktığınızda nutrient density anlamında şu doğada en kral şey sakatatlar ve kuruyemişler. Antrenman yaptığınız gün normal yemeğinize ek olarak çiğe yakın ciğer yiyin 2-3 avuç da çiğ kuruyemiş yiyin hiç bir açığınız kalmaz besin olarak. karb için zaten herkesin tercihi farklı ama en iyi replenish edenin patates vs gibi kök sebzeleri olduğunu söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Son iki aydır ben de supplemente geçtim, baya araştırıp dozunda kullanıyorum. Sabah on 100% whey, pre'de 5 gr bcaa, bazen on platinum pre, post'ta on hydro builder, yatmadan önce de musclepharm combat şeklinde gidiyorum. Totalde +80 g protein eklemiş oldum. Multivitamin de armor-v, bu da balık yağı ve resveratrol içerdiği için beğendim. Valla önceki 4 ay düz çalışmaya göre ciddi fark oldu. 72 kg 13% yağdan, 69.4 kg 9.3% yağ oranına gelmişim. Artık yağ oranı kas kütlesi arttıkça düşecek, harcayacak yağ pek kalmadı, kalan yağın çoğunluğu kollardaymış. Yaptığım ağırlık da en hızlı son 2 ayda arttı, özellikle büyük kaslar. Bir de triceps ilginç gelişti, triceps machine'de 40 lbs'i zor yaparken 120 lbs'e geçtim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Killer said: yorumlar çok felaket ya supplementlerle kas yapcağını düşünenler falan of ya ne boktan bir ülke bu yarabbim bulgaristana gdiicem beklerim gym üyelikleri ucuz supplementler ucuz kızlar ohş ohş... bu arada şu kıbrıslı kekoların videolara götümle güldüm. bu kadar yıldır bu işi yapıyorlar ve daha neyin supplement neyin steroid oldugunu kavrayamamış. şunları işi biliyorlar diye dinleyenler, takip edenlere gerçekten acırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Adamlarin neye ...... belli degil. Birbirlerine bile ........ 2 dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 rage almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 vermek mi olacakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 hicbisey olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Nassi oldu? Boyle iyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ahahah abi su kibrisli elemanlar cok eglenceliymis asfsdf ust iyide bacak calismayi unutmus adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 belli bir kas kitlesine ulasinca donla spora gitmek sart mi oluyor? biz efosman altiyla basladik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 atlet giymeyle aynı mantık. bacakları göstermek he ben 63 kiloyken de atlet giyerdim. bi erkek için en iyi kıyafet lan atlet püfür püfürsün. ülkede ameleler ve apaçiler beyaz dizelle takıldığı için biz giyince HÜEHIHE AMEELE oluyo elin avrupalısı giyince yetkezbanlarımız oyhş modu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1509717_577128832375455_84962443_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bacaklar cok da ince değil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 olm vidyo niye öyle patates? bacak zayıf iç 0 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bacak uste gore zayif ama o raddedeki adam bilerek calismiyordur herhalde diye dusunuyorum. ne biliyim beach body icinde fazla iri ama.. fitness model vs mi olmak istiyor acaba. hani ustu define ederse vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bacaklara onem vermedigi cok belli abi adamin. Kanuninin dedigi gibi bilincli yapiyordur. Adam fitness yarismacisiymis zaten bb degil benim isim falan diyor. Direk chicken leg degil tabi de ust tarafa oranlayinca zayif kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Fitness modeller genelde kota girecek bacaga sahipler ve uste gore daha bir ince hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar