KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bölüm doğru mu emin olamadım. yanlışsa ve adminler taşırsa sevinirim. elektronik not defteri (umarım doğru adı budur) almak istiyorum sayfa sayfa klasör klasör taşımak artık hoşuma gitmiyor. önerebileceğiniz güzel bir ürün var mı ve varsa tecrübeleriniz?
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ipad te kalemle yazı yazılmıyor hacı efektif olmuyor
elma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 samsung note 8.0 kesinlikle. Çok memnunum üniversitede ders notlarımı bununla alıyorum falan. Bu iş için üretilmiş alet zaten, kalemi çok güzel
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 mobil cihazlar daha uygun olurmuş samsung note serisine bakmanı öneririm. ama elektronik not defteri diyince biraz daha basit bir şey arıyorsun sanırım(?)
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 1 note 1 lazer olcum cihazi ile olcu almaya gelen bi firma vardi bize. Adam olctu cizdi yazdi kaydetti, koydu aletleri cebine gitti. Kalemle cizse 4 sayfa kagit tasirdi. Note iyi o konuda.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Note serisiyle bayaa not tutuluyor ya, gerek tabletiyle gerek telefonuy.a Bana kalsa tabletini tercih ederim tabii, telefon telefon olmaktan çok uzak bi alet çünkü, ama tablet çok başarılıo konuda.
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bu bahsettiğiniz tablet ürünler yani çok işlevli ben sadece not tutmaya yarayan ürünlerden bahsediyorum yani yazıcan o belleğe kaydedicek sonra PC'de kendi programıyla şekillendiricen. sınıfta çinli bi eleman ipad + kalem kombinasyonunu kullanıyo ama dikkat ettim tablette not tutmak işi yavaşlatıyo çünkü çok fazla opsiyon ve özellik var
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 piyasadaki çoğu tabletlerde not tutma işi dediğin gibi kolay değil, ona göre tasarlanmamış, kalem algılaması zayıf vs. note ama o iş için, gayet de iyi çalışıyor
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 livescribe - spartpen diye bişe buldum ne dersiniz_?
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 smartpen için onların özel defterlerinden alman lazım, o da biraz pahalı. yazılımı epey bug'lı. deneysel takılırım, bana koymaz 300 500 lira dersen denemeni tavsiyte ederim. ama senin aradığın çözüm note.
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 iyi güzel diyosunuz da note pahalı yahu :) o kadar para veremem bi not tutucaz diye al telefon olarak da kullan deseniz iphonedan samsunga da geçmem tövbe ettim androide.. şu smartpen hakkındaki yorumun biraz hayal kırıklığına uğrattı ya :/ bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum :/
Öne çıkan mesajlar