HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=JKuCpsKGfEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 asdhjfkamdfgklaskdfasdfgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=vycS3UL3hzU#t=919 gözümden yaş geldi asafssfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 36 dk izledin mi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 başını izledim sonra ileri ala ala 7-8dk bakmışımdır,ama en çok güldüğüm olay sunucunun kıvırtması askofakfsfasko tam paticik üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bu değilde esas faker'ın ders anlatması var bundan önce o efsane ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 alliance,fnc'i ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 rekkles balon çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kurwa kurwa russians numero #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ilginç pickler geldi gambit'ten bakalım ne yapacaklar ama stream'de sorun var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 AP ezreal ile mid de hep counterlanıyorum beyler ne önerirsiniz? ezeal hangi buildle başlamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 akali kassadin talon leblanc fizz katarina ahri hatta diana annie vs öper seni buna rağmen ap ez oynucam diyorsan midde lichbane ile her buildi yapabilirsin 45-50 ve üzeri mr var ise rabadondan önce void çıkıcaksın lichb. iyi ütilize ettiğin sürece çıkardığın dmg çıkışı normal 3nity+blue builde yakın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi twitch kullanmayın http://www.youtube.com/watch?v=av_t_eH1iyA youtube linki daha iyi canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 high da calısıyo su an,ay başı malum kota dolmadı daha kosfkasfoakfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 gambitin oyunu başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GeOFJ64nq4o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Üzüldüm lan adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Gambit bronze3 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hahaha SUPA HAT KIRİUVe yenilmek ne koymuştur adamlara tahta gaming tahta five Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 gambit kayle banlamadığı sürece hep yenilsin. kayle'ın karşısına da mobile olmayan şeyler picklesin hep alex hep feedlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şu biz en iyiyiz,her picklerle rezil eder yeneriz,disrispekt falan diye geziniyorlar zaten iyi oluyor böyle ezilsinler de azcık adam olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aynen dün fnatic de aynısını yaptı. leblanc top'ı picklemelerini geçtim takımda tank yokken cyanide'ın elder lizard yapması falan hep disrespect resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 streamlerde bi kaç kez denk geldim, bu aralar leblanc top alıyorlar soloQ oyunlarda belki de işe yaradığını düşündükleri için yapmışlardır, bana fnatic try hard oynuyor gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 wingsofdeath'ten başka leblanc top alan görmedim ben ki o da aklına eseni gaza gelip pickliyor zaten. yine de soloq ile lcs i birbirine çok karıştırmamak lazım. ama onu geçtim zaten tank yokken lee picklemek lee'ye lizard yapmak falan.. saygısızlık mı aptallık mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahaha fnatic de gg ne güzel hafta oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar