Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akali kassadin talon leblanc fizz katarina ahri hatta diana annie vs öper seni buna rağmen ap ez oynucam diyorsan midde lichbane ile her buildi yapabilirsin 45-50 ve üzeri mr var ise rabadondan önce void çıkıcaksın lichb. iyi ütilize ettiğin sürece çıkardığın dmg çıkışı normal 3nity+blue builde yakın olur.
Mesaj tarihi:
şu biz en iyiyiz,her picklerle rezil eder yeneriz,disrispekt falan diye geziniyorlar zaten iyi oluyor böyle ezilsinler de azcık adam olsunlar.
Mesaj tarihi:
aynen dün fnatic de aynısını yaptı. leblanc top'ı picklemelerini geçtim takımda tank yokken cyanide'ın elder lizard yapması falan hep disrespect resmen.
Mesaj tarihi:
streamlerde bi kaç kez denk geldim, bu aralar leblanc top alıyorlar soloQ oyunlarda belki de işe yaradığını düşündükleri için yapmışlardır, bana fnatic try hard oynuyor gibi gözüküyor.
Mesaj tarihi:
wingsofdeath'ten başka leblanc top alan görmedim ben ki o da aklına eseni gaza gelip pickliyor zaten. yine de soloq ile lcs i birbirine çok karıştırmamak lazım.
ama onu geçtim zaten tank yokken lee picklemek lee'ye lizard yapmak falan.. saygısızlık mı aptallık mı bilemedim.
  • Yeni Oluştur...