yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Uyuduktan 2 saat sonra birisinin seni uyandırmasını iste. Ve uyanınca rüyanı hatırlamaya çalış. Hatırlayamazsan 182'den randevu al yine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Mithat said: Ben doğduğumdan beri toplasan 10 kere falan rüya görmüşümdür. Hiçte eksikliğini hissetmiyorum daha çok rüya görseydin belki de ekini ayrı yazardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Olm rüya görmüyorum diye bi şey yok. Rüyamı hatırlamıyorum var. Sizden entel mentel olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 görüp napçan abi. kötü bi şey görsen hassektör diye, güzel bi şey görsen rüyaymış emenike diye uyanıyosun. aralıksız uyuyosan no puroburem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 rüya ne ya, çok overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar