S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Red said: bunların hepsinin normal hali de kötü zaten. devrim niteliğinde değişimler göremedim. gogo u...u yüzlerinde yara bere + solgunluk olmuş işte başka bi numara yok hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mithat said: Mesela şuan ben ot kullanmıyorum , kullanana bi tane bile tanıdığım yok , nereden nasıl bulunur öyle bir durumda düşün düşün aklıma gelmiyo napıyolar ilan mı veriyolar emenike :D şu nasıl ümitsiz bir çaktırmadan şansımı deneyeyim çabasıdır lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 biraz da yararlarını konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 benjani said: biraz da yararlarını konuşalım ilham,rahatlik,ferahlik,durgunluk,hayallerin gerceklige yansimasi tabi bunca + bolca - ile geri tepiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hamsilipilav said: genç bağımlılar rahatsız Demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 biz kokainden kurabiye yapip yiyen insanlariz un, seker, tuz asil tehlike bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Xanax'dı galiba ilacın ismi ve bunu doktor vermişti bana. Sonradan uyuşturucu bağımlılarına verilen tedavi sonrası hap vs. demişti, ama içmiyorum epeydir. Onun da bağımlılık yaptığını biliyorum ama antidepresanlar içinde sanırım sert olanı. Replacing one worry with another adınaydı sanırım bu, çünkü bıraktıktan sonra belli bir zaman ben de aramıştım yokluğunu. Kalp ilaçlarıyla alamayınca bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Garip, aslında yokluğunu gerçekten hissedip varlığını aramıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Nazca said: Garip, aslında yokluğunu gerçekten hissedip varlığını aramıştım. gelmis olsun sende de sorunlar cokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 uyuşturucu naturals election. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar