Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lazer işleme ve kesim işleri

mytheron

Öne çıkan mesajlar

parlak metale pek uygun değil demişleri ama bir deneme yapayım eğer olursa zippolarada işleme yaparız

not:azönce görüştüm firmayla,bir yöntem söyledi onu deniyip döneceğim örnek çalışmayla

Lexius said:

Selam çok güzel işler olmuş umarım kazancı da istediğin gibi olur uzun vadede.

Şunu sorayım.

şöyle düz bi zippo nun üzerine de çalışma yapılabiliyor mu ?

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

Evet arkadaşlar lazerle hediyelik fotoğraf kazıma işlerim devam ediyor.
Aşağıdaki resimlerdeki malzeme 1.kalite kayın ağacı
22cm x16cm ve 11m kalınlıkta.
Normalde 40tl ye işliyorum.
Telefonla ulaşacak olanlar patiden aradığını söylerse yaparız bişeyler adssdds
Patidekilere 30tl
Arkadaş al çocuğunu sevindir
Al kız arkadaşını sevindir
Masaüstü veya duvara asmalık olarak kullanabilirsiniz.Her 2 şekildede kullanıma uygun delikler açıldı ve eklendi.

Resimlerin kalitesi nekadar yüksek olursa okadar güzel şeyler çıkıyor ortaya ona göre.
Bide şöyle afilli reklam ile kesin alırsınız heralde

Sevdiklerinizin doğum günü için anlamlı ve etkileyici bir hediye arıyorsanız, doğru adrestesiniz.
Beğendiğiniz bir fotoğrafı yollayın, doğal ahşap alan üzerine lazer ile kazıyalım. Siz de bu anlamlı ve etkileyici hediye ile sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfine varın.
Kazıma için kullanılan doğal ahşap alan kayın ağacından üretilmiştir ve kusursuz işçiliğe sahiptir. Damarlı yapısı sayesinde üzerine kazınan fotoğrafınız eşsiz bir doğal efekt kazanır. Doğal ahşap alan hem dikey hem de yatay fotoğraflarınız için uygundur ve masa üstünde kullanabilmeniz için ahşap bir ayak ile birlikte gönderilir.
Mükemmel bir sonuç için yolladığınız fotoğrafın minimum 1680 x 1260 çözünürlüğe sahip olması gerekmektedir. Fotoğrafın çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa, elde edilen sonuç o kadar iyi olacaktır.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
mytheron said:

parlak metale pek uygun değil demişleri ama bir deneme yapayım eğer olursa zippolarada işleme yaparız

not:azönce görüştüm firmayla,bir yöntem söyledi onu deniyip döneceğim örnek çalışmayla
Lexius said:

Selam çok güzel işler olmuş umarım kazancı da istediğin gibi olur uzun vadede.

Şunu sorayım.

şöyle düz bi zippo nun üzerine de çalışma yapılabiliyor mu ?

Teşekkürler.

şu olay ne oldu mytheron?

istanbul da isen bende şunun metal kısmına yazı yazdırmak istiyorum.

http://oi42.tinypic.com/25plpj8.jpg

yapabilirmisin?
Sosyal ağlarda paylaş

mytheron said:

Spreyin fiyatı yurt dışında 45 dalır,bizimkiler 140 yuro istiyor.Kar marjına gel.Almyorum lan.Metale işleme lazeri alırım onu gidip almam..

ve türkiyede bir endüstri daha gerizekalı ithalatcılar yüzünden başlamadan bitiyor.

sonra niye ilerlemiyoruz
niye starter şirket diye bir şey yok
niye anca eskiler büyüyor.

lan sprey boyayı bile getirtemiyoruz. Araba yapıyoruz okulda pil sipariş ediyoruz türkiyede kesinlikle bulunmayan gümrük tutuyor bırakmıyor. Sonra niye arge yok, ulan PİL bile gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Dynun said:

anahtarlık alıcam ben ne kadar

öle değil la,yanlış mı anlattım acep.
Ben sizde olan materyale mesela özel çakmak,sigara tabakası filan varsa kromajlı onların üzerine yapabilirim demek istedim aslında.
Kargoynan gönderirsibiz resim yazı filan ekleme işi işte
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

sen bilirsin sorayım. en ince kaç mm kalınlığında plex bulunabiliyor. sedef desenli felan.

ahşapta yapabilirim. ahşap tabaka en ince kaç mm olur?

ben en ince 2mm de bir çalışma yapmıştım müşterime,daha incesi yok demişti pleksi olarak.
Ahşapta 3mm kavak kontraplak var,şuan hali hazırdada çalışmalarımda kullandığım.Ama daha inceleride var gemi modelciliği için filan kullanılan.Bahuausta filan vardır heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...