mytheron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 CNC makinama ek olarak aldığım lazer ile ahşap,cam,ayna gibi materyallere çalışma yapabiliyorum.Anahtarlık,kalem üstüne işleme,deri telefon kabı veya cüzdan,ajanda,masaüstü fotoğrafı,duvara asmalık vs vs çeşitli birsürü şey Cam üzerine yaptırabileceğiniz boyutlar ve fiyatlar şu şekilde; 10cm x 15cm 15tl 15cm x 15cm 17.5tl 15cm x 25cm 25tl 25cm x 50cm 50tl fiyatlar patiye özel indirimlidir.Telefonla ulaştığınızda patiden ulaştığınızı söylersiniz artıkın. Cam üzerine fotoğraf çalışmaları-çektiğim resimler pek kaliteli olmadı kabul ediyorum Ahşap çalışmalardan bazı örnekler vs vs vs Yaptırmak istediğiniz şeyin fotoğrafı olması yeterli,fotoğrafın kalitesi işlemeyi dahada güzel ortaya çıkarıyor bilginize. Mustafa KARAKAYA 0555 876 3934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 güzelmiş lan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 çok güzel bişey bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Cncni gostersene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 teslimatı nasıl oluyor? nerde senin dükkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Peki neden cam üstüne dantel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Dantel candır Editor said: Peki neden cam üstüne dantel ? İstanbul esenlerdeyim,kargoyla heryere gönderebilitem var kek said: teslimatı nasıl oluyor? nerde senin dükkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 NolaxThensbane said: Cncni gostersene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Atölyeye geçine bakayım.60cm x90 cm işleme alanı var ahım şahım bişey değil yani şimdilik.. Masakari said: NolaxThensbane said: Cncni gostersene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Lazer ne tip? Markası, gücü, tipi vs.? Bir de kafa ne kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Çin malı 60watt hermetik cam tüp,kafa tipi nedir nedeğildir pek bilemiyorum açıkcası.Ama tüp biterse 100lük takmayı düşünüyorum. xaty said: Lazer ne tip? Markası, gücü, tipi vs.? Bir de kafa ne kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kendin mi yapıp topladın? böyle soruya boğuyorum ama benimde kendi cncimi yapma gibi düşüncelerim var o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hazır aldım, cnc router ve lazer makinam var işte ayrı ayrı. Teknik parça bilgim pek yok ama işletim konusunda halledebilyorum birçok şeyi. NolaxThensbane said: kendin mi yapıp topladın? böyle soruya boğuyorum ama benimde kendi cncimi yapma gibi düşüncelerim var o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hayırlı olsun musticim. İşler harika. Özellikle WoWculara anahtarlıklar ve ahşap üzerine WoW temalı işlemeler bayaa yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Selam, Not ettim seni bir köşeye :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kaç eksen cnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 4 eksen.Fakat henüz 4. yü kullanmaya fırsatım olmadı Fin said: kaç eksen cnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sağol hacım teşekkür ederim. Rotweiler said: Hayırlı olsun musticim. İşler harika. Özellikle WoWculara anahtarlıklar ve ahşap üzerine WoW temalı işlemeler bayaa yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Lazer cihazi markasi boyutlari falan nedir? Yeriniz nerede? Dakikasi kac tl'ye calisiyorsunuz lazer kesimde? Eger uygun bir fiyat verirseniz ve yeriniz yakinsa oldukca fazla is getirebilirim size. Topografya cikartan bol bol mimar diyim siz anlayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 adam lazerle dantel çizmiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bana ev yapımı cnc lazım asıl var mı yapan tanıdığınız? tuto falanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 özelden cevapladım soruları. Çalışma lalanını burada da paylaşayım 50cm x 30cm işleme alanı var.50cm genişlikte malzeme sığıyor uzunluk olarak 2 taraf açık olduğundan uzun malzemeleride alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 anam aynı mesajı 2 kere yollamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 İyi işler. Ben de sempozyum kongre işleri için bişeyler yaptırmak istiyorum, izmir'de her seferinde yeni işyeri arıyoruz. Umarım işlerin güzel gider, bol kazançlar arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Teşekkür ederim,yapabilecğim birşey olursa yardımcı olmaya hazırım. sostizm said: İyi işler. Ben de sempozyum kongre işleri için bişeyler yaptırmak istiyorum, izmir'de her seferinde yeni işyeri arıyoruz. Umarım işlerin güzel gider, bol kazançlar arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar