tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yahu benım account a battle net den giris yapıyorum, wow hesabı frozen durumda, kredi kartı ile ödeme yapayım 1 aylık dedim , subs u seciyorum yine battle ne kullanıcı sıfre ekranı cıkıyor ve orayı gecmiyor. nedir bu saçmalık çözemedim. yardım yahu, yıllar sonra bir wow acayım dedim ödeme ekranına geçip frozen i kaldıramıyorum, bilen yok mu bunun ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 starter edition seçili olmasın ? yada doğru adresdemisin ? http://eu.battle.net/wow/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 peki o zaman sunu sorayım bende authenticator yok bundan dolayı kredi kartı ekranına geçmiyor olabilir mi birde karakterleri wow armory de goremiyorum, yani isimler lvller goruluyor ama detayı göremiyorum. yok starter degıl panda yuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 authenticatordan bagımsız yaşadığın sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 prepaid al olmadı direk geliyor zaten hem daha ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Lectre said: prepaid al olmadı direk geliyor zaten hem daha ucuz? onlarda hep 60 günlük , 30 günlük playstore.com da var onlarında sisteminde bir sorun var alınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi bir ay subsa 40 vereceğine 60 ver iki ay al işte :) bendede mop olsa gelicem direk ama cata olunca upgrade edesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sanalsaray ve gamer-market e baktım kalmamıs, hayır bu kredi kartı olayı niye çalışmıyor anlamadım, saçma sapan bir şekilde login olduğum halde tekrar login ekranına atıyor kredı kartı kısmına girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 antivirus program yada başka win uygulama block lamış olabilirmi? güvenilir-güvensiz bağlantı kurulamaya çalışıldığı zaman saçma sapan şeyler oluyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 setup subs yapınca dediğin gibi login ekranından ilerlemiyor. site nanay galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yok yahu çalışıyo sorun yok farklı tarayıcı deneyin belki sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evet greenpeace dediğin gibiymiş. işlemi tamamlamadım ama chrome'da takılırken, dandik ie'de bile kredi kartı sayfasına ulaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Chrome da bazı konularda var bir gerizekalılık, bende de bankaların 3D Secure sayfaları açılmıyor, Firefox a geçiyorum uçak bileti falan alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar