Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel nitelikler: - Tercihen Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği mezunu - PHP (OOP) ya da ASP.NET konusunda iki yıl tecrübe sahibi - API'ler ile çalışma konusunda tecrübeli (Facebook, Twitter, Linkedin,Instagram vb. API) - XHTML, CSS, XML, JavaScript ve Ajax konularında bilgi sahibi - Daha önce yaptığı işleri referans gösterebilecek - Öğrenmeyi, araştırmayı seven ve araştırma yapabilecek düzeyde İngilizce bilen - Erkek adaylar için askerlik problemi olmayan - İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek “Web Developer” arıyoruz. İş tanımı: Sosyal medya/web uygulamalarının geliştirilmesi, mevcut dijital projelerin ve web sitelerinin kontrolü Arge ve Yazılım ekipleriyle birlikte projelerin hayata geçirilmesi Yeni uygulamaların & fikirlerin hayata geçirilmesi Yazılım geliştirme süreçlerinde yer alınması Maaş ve Sosyal Haklar Dolgun ücret, SGK, Yemek ilgilenen arkadaşlarla detay paylaşılacaktır. Başvuru : gursel[at]bifarkyarat.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bulduk mutluyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İstanbulda dolgun ücret ne kadar oluyor? 5k falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 6-8k civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dolgun ücreti ben de merak ettim. bir aralık pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dolgun ücret 3-4k lan sallamayın 6-7 k falan diye. ama şu ilana göre max 2-3 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İstanbul'da web developer için dolgun ücreti 3-4 k mı? LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 brit net karışmasın beyler 7k brit 3-4k ya denk gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 cok iyi bir developersan 7-10k arasidir ama master olman lazim baslangic 1500 falan 2500-5000 de seviyene gore gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Baslangic 1500 mu? What? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Daha bugun ise basladim. 6 tane maas teklifi gecti elime ve en dusugu bile ondan oldukca yuksekti. Arkadaslarim da o kadar dusuk paralarla baslamiyor hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 detaylardan bahset bize, ne olarak ise basladin, ne mezunusun, ne yapiyosun, tecruben nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evet anlatsana biraz askerden dönünce benim iş yaptığım ortak olduğum arkadaş var onu nasıl yönlendirebiliriz projelerimiz tutmazsa. Adam mağdur olmasın başarısız olursa projelerimiz. Onunda bilgisini alırım en azından. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Aynen. Detay olmadan çok havada kalan söylemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Tcpip said: iki yıl tecrübe sahibi Bu seviyede biri için 2-3k arasında ediyor. Senior ise 3-6k Ekip lideri ise 6-10k arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 3k ssk yemek alıyorum lan ben karın tokluguna çalışıyomuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Valla ben Bilg. Programcılığı + bilg. müh. bitirmiştim. Okul bitince de .Net teknolojileri ilgili kursa gitim.Toplam tecrübem 1 sene falandı işe girmeden. Ankarada 2400tl ile işe başlamıştım,1.5 sene önce önce.İş görüşmesine gittiğim yerlerde min. 1800-1900,ortalama 2200 falan veriyorlardı. İstanbul piyasası çok kötümüş rakamlar dediğiniz gibiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 junior 2-4k arası net alır. 1-2 sene tecrübeye çok az daha eklerler ama öyle uçurum yaratmaz. level atlamışsan zaten, o zaman artar maaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bizim patron ucuza şirketin web sitesini düzenleyecek birilerini arıyor. Piyasası nedir bu işin. Burda var mıdır bu işlerle uğraşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Suark said: brit net karışmasın beyler 7k brit 3-4k ya denk gelio 3-4k ya denk gelmez daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bu arada yanlis olmasin benim yazdigim rakamlar net rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 1.5-2k nerde çalışıyorsunuz abi devlet memuru olarak mı benim vergi kesintim bile ondan fazla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 şu maaş düzeylerinin bir de ilüstratör-grafiker olanı lazım arkadaş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 toggie said: Suark said: brit net karışmasın beyler 7k brit 3-4k ya denk gelio 3-4k ya denk gelmez daha fazla. Senelik 54.913,60TL neti var. Aylık ortalama 4.6K nete denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar