Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki yıllık ilişki bitiyor...

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

BeIlow said:

Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı.

Güvensizlik kanser gibi birşey.. eğer sevgililer enerjilerini aşk ve zevke vermek yerine güvensizliğe verirlerse çok talihsiz bir durum.

Ona şunu güvensizlik ve suçlu hissettirme üzerine bir kontrol oyunumu yoksa hayalleriniz farklı bile olsa tutku dolu bir beraberlikte birbirinize destek olmak istediğinimi..

Eğer saçmalarsa direk de ki .. aşk bu değil.. bana aşka dair hiç birşey hissettiremiyorsun , niyetinde yoksa yolun açık olsun.. herşey için teşekkürler ..

yazdım ve yönettim .. söylemesi kolay benim için ama umarım huzurlu ve tatmin dolu bir birlikteliğin içinde hayallerine yardırmaya devam edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok içten konuşacağım ve kısa tutacağım.. Hem spiritüel bilinç olarak , hem zihin dalga boylarına uyarıcısız hakimiyet olarak , hemde zevkine ve meraktan dünyanın dört bir yanından bir sürü ilginçlikler deneyen biri olarak algılamak,zevk almak, hissetmek adına çok ilginç zevkleri olan biriyim.

Ama böyle ne kadar kendine yeterli , güçlü ve ideallerine daha da aşık birine dönüşsemde vazgeçmek istemeyeceğim zevklerim var. Bunların başındada güzel bir samiyet bağıyla oluşmuş bir zıtlık birleşmesi yani aşklı seks ;D

Moralim bozuk olduğunda en iyi gelen şey böyle beni çok önemseyen güzel bir kızın bana sofralar kurup beslemesi ve banyo hazırlayıp beni yıkaması.

Ayrıca beni ben yapan şeylerden biri default olarak herşeye duyduğum aşk.. İlahi aşk heryerde ama dağlarla , ovalarla hardcore akamıyorum ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...