diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 yok olum ya valla arak yapmadım. düğün tarihi al kısmına kadar gayet yaşadım hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 awww çocuk kaç yaşında şimdi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 facebuk geçmiş silinmiyor ya baya yalan o sdfs. sırf laf olsun diye konmuş bişi o. siliyorum mesela arama kısmına e harfi koyunca direk eski kız arkadaşım çıkıyor ki arkadaş listemde bile değil sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Fake profiller bu yüzden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 JestersTear said: awww çocuk kaç yaşında şimdi peki? o konuyu nasıl kapattığımızı anlatıp burda antipatik bi karakter çizmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Naptin la ? Hatun 5.5 aylıkken karnına kapıcı tekmesi mi salladin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kukusuna yumruk atmadiysan sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 karşılıklı olarak hamileliği bi profesyonel yardımıyla fesettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi niye çekindiğini anlamadım. Kürtaj yaptırmış olman seni niye burada anti patik yapsın muhafazakar bir forum muyuz biz allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kötü bi eylem abi. bi canlının ölümüne karar veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 abi burda normal böyle şeyler, burda herkes çok cool böyle şeyler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Peki sonra ayrıldınız mı o kızla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ivit. o gitti evlendi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 beyler en güzel ilişki olmayan ilişki. 1 aydır bekarlık sultanlık modunda takılan bir kardeşiniz olarak yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 öyle deme var mı ilişki gibisi elma ya.. hele bide akarlı bir kız ise sınırsız şefkat ve seks.. birazcıkta komik ise kız böyle oh mis gibi <3 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 BeIlow said: Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı. Güvensizlik kanser gibi birşey.. eğer sevgililer enerjilerini aşk ve zevke vermek yerine güvensizliğe verirlerse çok talihsiz bir durum. Ona şunu güvensizlik ve suçlu hissettirme üzerine bir kontrol oyunumu yoksa hayalleriniz farklı bile olsa tutku dolu bir beraberlikte birbirinize destek olmak istediğinimi.. Eğer saçmalarsa direk de ki .. aşk bu değil.. bana aşka dair hiç birşey hissettiremiyorsun , niyetinde yoksa yolun açık olsun.. herşey için teşekkürler .. yazdım ve yönettim .. söylemesi kolay benim için ama umarım huzurlu ve tatmin dolu bir birlikteliğin içinde hayallerine yardırmaya devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Noyzura said: öyle deme var mı ilişki gibisi elma ya.. hele bide akarlı bir kız ise sınırsız şefkat ve seks.. birazcıkta komik ise kız böyle oh mis gibi <3 ;D olm noyan...senin gibi ruhsal aleme ulaşmış bir adamın sekse vurgu yapmasını yadırgadım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Çok içten konuşacağım ve kısa tutacağım.. Hem spiritüel bilinç olarak , hem zihin dalga boylarına uyarıcısız hakimiyet olarak , hemde zevkine ve meraktan dünyanın dört bir yanından bir sürü ilginçlikler deneyen biri olarak algılamak,zevk almak, hissetmek adına çok ilginç zevkleri olan biriyim. Ama böyle ne kadar kendine yeterli , güçlü ve ideallerine daha da aşık birine dönüşsemde vazgeçmek istemeyeceğim zevklerim var. Bunların başındada güzel bir samiyet bağıyla oluşmuş bir zıtlık birleşmesi yani aşklı seks ;D Moralim bozuk olduğunda en iyi gelen şey böyle beni çok önemseyen güzel bir kızın bana sofralar kurup beslemesi ve banyo hazırlayıp beni yıkaması. Ayrıca beni ben yapan şeylerden biri default olarak herşeye duyduğum aşk.. İlahi aşk heryerde ama dağlarla , ovalarla hardcore akamıyorum ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Noyzura said: banyo hazırlayıp beni yıkaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 köpürte köpürte... sadece sıcak suyun ve sizi yıkayan güzel kadının dokunuşları arada şakalar ve komiklikler ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 noyanım...tehlikeli sularda yıkanıyorsun. dikkat B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tehlike varsa ortamda güvenlik prosedürleri gereği en tehlikeli şeye dönüşüyorum ama haklısın.. aşırı şehvet , aç gözlülük ve kibir çok tehlikeli.. Evlendirin beni Çetincim sonrasında herşey çok güzel olucak ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ahahahahah...yav daha birbirimizi görmedik noyanım.karıları,kızları görmeye gelince uçtun istanbulun o yakasından,bu yakasına.ancak bir akşamını ayıramadın bana...yazdım bir tarafa.nirvanaya ulaştığın zaman orada bekliyor olacağım seni tüm sevgi dolu yüreğimle B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Çetin abi bende seni görmedim, eğer bellow un yerine filan akacaksanız bende bi akşam yanınıza uğramak isterim. Noyan'la da görüşücem ama o izmirdeydi en son konuştuk :D O istanbula gelince onunla da sohbet etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 beni tanısanız çok seversiniz ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar