Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Selamlar. İsmini tam bilmiyorum aslında ama sanırım "bo" deniyor. Merak sardım bu işe. Aikido ile ilgisi var mı? Aikido'nun ileri safalarında mı öğretiliyormuş? Aikido'dan bağımsız olarak öğrenilebilir mi? Ya da nerden öğrenilir? Nasıl başlanır? Yapan var mı?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 kendo'da kılıç çeşitleri kullanılıyor diye biliyorum. yanılıyor da olabilirim tabii.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Jarlaxeye msj at o yapıyo[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben judo yapiyorum. Her uzakdoğu sporunun ilerki seviyelerinde var. Tavsiye ederim uzakdoğu sporlarını.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 kendo bambudan yapılmış kılıçlarla yapılan dövüş sanatı. arkadaşın dediği ninja kaplumbağalardan donatello'nun yaptığı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ismi - Jodo Jo - sopa Do-yol Sopanın yolu.Hepsindeki gibi aynı şey[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Mirage, 30 May 2003 22:50 tarihinde demiş ki: kendo'da kılıç çeşitleri kullanılıyor diye biliyorum. yanılıyor da olabilirim tabii.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Adının veya tam şeklini bilmiyorum ama eğik sopa yada kısa sopa kılıç tarzında kullanılıyo öyle birşeyler olması lazım.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bkz: GORA[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben 1 sene boyunca kilo verip fitness yaptıktan sonra bir uzakdoğu sporuna başlamak istiyorum zaten. Ama hangisine başlayacağımı hala karar veremedim. Burda epey tartışılmıştı zaten. Tamamen kendimi koruma amaçlı istiyorum ama. Biri bana saldırdığında ya da bıçak çektiğinde kendimi koruyabileyim yeter. Ne sinirli biriyim, ne de saldırgan.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Öss den sonra aikido ya başlamayı düşünüyorum Ankarada varmıdır aikido yu öğreten güzel biryer öyle iğrenç tiplerin gittiği yeraltındaki yerlerden olmasında. Bu arada öss den sonra yapıcağım o kadar çok sey varki nasıl yetiştiricem bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 mirajcığım sen öcne bi fitness yap sonra gel uzakdoğu sporu yapacam de :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 O zaman judo tavsiye ederim abi. Felsefe kendini savunmak ve karşıdakine zarar vermeden etkisiz hale getirmek.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 peki Türkiye'de bu Jodo'yu öğreten bir yer var mı? Gerçi zaten yazın temelli Almanya'ya gidiyorum üniversteye ama olsun merak ettim.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Prawler, 30 May 2003 22:54 tarihinde demiş ki: mirajcığım sen öcne bi fitness yap sonra gel uzakdoğu sporu yapacam de :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] 1 ay yaptım zaten. geçen yaz da 2 ay yapmıştım. şu öss bitene kadar 15 gün mola verdim. sonra tam gaz devam etcem yine. bi 15 - 16 kilo verdim mi iyidir zaten. o zamana kadar vücut ve kaslar şekillenmiş olur.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 İlgilenenler için Bilge Kağan da Ayhan hoca aikido dersleri veriyor. Ve Uzun sopa konusunda gördüğüm en iyi tekniğe sahip insandır. Bi gidin bakın derim. Ayrıca dünya tatlısıdır. Ha beşinizi birden ayıklar o ayrı konu. ;)[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Estel_Anorien, 30 May 2003 22:54 tarihinde demiş ki: O zaman judo tavsiye ederim abi. Felsefe kendini savunmak ve karşıdakine zarar vermeden etkisiz hale getirmek.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Abi o zaman bizim buralarda judo farklı bir şekilde öğretiliyo.Yani felsefesi bırak karşındakine zarar vermeden etkisiz hale getirmeyi.Boyle 100-110 kg lik adamlar üstüneden yatay geçiş yapıp seni yere gömdüğü zaman baya bir süre yataktan kalkamıyosun. Ayrıca acı çekmeye biraz dayanıklıysanız kung-fu tavsiye ederim.Çünkü kung-fu nun içinde diğer hepsinden bir parça öğreniyosunuz.Hemde baya etkili olarak...fakat dediğim gibi biraz zor.Ama sadece kendini savunmak içinse Aikido derim ben.Hem kendini kontrol etmesinide öğreniyosun...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Al eline sopayı Ulann allahınızı kitabınızı de dal ne aikido kalır ne bo mo kendo mendo[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sizin oraları neresi bilmiyorum ama yanlış olduğu kesin.. belki Ne-Waza sırasında (yerde yapılan judo) yerde biraz güreşebilirsin ama judonun felsefesi zarar vermemektir.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 aikido cok super cok az guc harcayarak cok zarar veriyosun[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 peki bu aikido, judo, kung-fu gibileri hakkında ayrıntılı bilgi alabileceğim bir yer var mı?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 peki bu Jodo diğer dövüş sanatlarından bağımsız mı? yani zaten Jodo öğrenmeden önce silahsız kendimi savunmayı öğrenebileceğim bir spora gitcem. sanırım aikido olcak bu, ama detaylı bilgilerle karar vermek istiyorum. mesela aikidoya gittikten sonra jodo eğitimi için ayrı bir yere mi gitmem gerekcek? aikido'nun ilerki safalarında sopa var mı? ha bir de "bo" nedir? sopaya verilen ad mı?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Valla Estel kardeş ben de şu yer tekniklerini boğmaları filan öğrenmek istiyorum bi sene kadar. Judonun üstüne görmedim bu konuda. Sambo, jujitsu filan hikaye. Tavsiye edebiliceen iyi bi yer var mı?[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 of çok kötü bu yurtdışı netin durum. hiç bir yerden bilgi alamıyorum adam gibi. türkçe site bilen yok mu konuyla ilgili?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Gel bi ara ben ogreteyim diyecegim judo da ama bütün bu hareketler bir bütündür. Baştan başlaman gerkeir judoda.. yani o yüzden sadece kırma bogma ögretecek bi adam bulamazsın.[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Valla ben özellikle yer tekniklerini öğrenmek istiyorum da gerekirse başından da başlarız bi süre. Sen öğretebilir misin gerçekten. İki yıl oldu aikidoyu bırakalı, iş güç derken hamladım da iyice, arayı da vermişken judoya dalıyım diyorum. Bünye müsait, kısa boy azman kütle :D[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar