Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Olay şu, belli bir alanda açılıp kapanmamış parantez var mı kontrol etmek gerekiyor. " aaaa (bbbb) (ccc " gibi durumlar için "(" ve " ) " sayılarını karşılaştırıp bu durumu hallettik ama insan aptallığı sınırsız olduğu için ; "aaaa )bbbb( ccc "gibi şeyler de gelecekte mümkün ve üstteki şekilde bu da doğru olarak çıkıyor. bir şekilde "(" mi daha önce " ) " mi onu kontrol etmem gerekiyor ama nasıl yapacağım bilemedim. Charindex ile bakayım diyorum ama kesin gözden kaçan durumlar olacaktır. Aklına başka bir yol gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hiç uğraşma ya o kadar istisna oluversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bunu nerede yaparsan yap, uygun cevap şu; http://stackoverflow.com/questions/524548/regular-expression-to-detect-semi-colon-terminated-c-for-while-loops/524624#524624 ama bunu sql'de yapmamalısın normalde. bunun için form validation ve model validation var zaten. sql bunun yeri değil. yani sql'e yazan uygulamada böyle açıklar varsa, önce validation açıkları kapanmalı. sonra sql geçmişe yönelik olarak temizlenir, bir daha da bu iş sql'de yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ya şeyi demeyi unuttum, bu biraz da pratik olması için yapacağım birşey. Adamlar da dedi o kadarına gerek yok diye de iş yerinden dediler uğraş şununla pratik olsun sana diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bunu sql a insert ederken mi yapacaksin, select yaparken mi? web server da cok daha hizli ve kolay yapabilirsin tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 dbyi mesgul etme abi boyle seylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Şöyle oluyor. değişkeni 0 diye initialize ediyorsun. ( gördüğünde +1 ) gördüğünde -1 Eğer değişken loop'un içindeyken negatif olursa sıkıntı vardır. Loop'tan sonra sonuç 0'dan farklıysa sıkıntı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar