moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 JestersTear said: LathspeLL said: Hala "bence xbone daha iyi" diyebilenler var. Çünkü "daha iyi" Açık ve net. http://media.tumblr.com/tumblr_m37b9hab3t1qgcym6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ahahah banı açıldığı gibi koşmuş gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 moriarty said: http://media.tumblr.com/tumblr_m37b9hab3t1qgcym6.jpg ahahahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ulan tam playstation 4 almıştım ya. çok zamansız geldi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 fifa atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 moriarty said: ulan tam playstation 4 almıştım ya. çok zamansız geldi herif. haram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı jesters. aquila atalım cumartesi-pazar gibi gelmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 the O.C detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ahahahah olum adamlar titanfall ile bile gecemedi yav. Yanliz xbone satislari biraz daha duserse ciddi ciddi cikarir ms elinden gibi. Titanfall dun indirimdeydi amazonda. 30 dolara mi ne inmisti tum versiyonlari. Neys eben yarinki hideo kojima aciklamasini bekliyorum. iDroid diyorlar ama hadi bakalim. Kojima bu trolluyorda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ikili atismalara girip birbirinize hakaret etmeyin plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ahaha xlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ikili atismaya girmeden edelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 3lü atışak hmppfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 geldigi gibi gidecek gene jester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 garantili en ucuz nerden alırız. 1250 liraya falan varda onlar spot falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 SenariouS said: geldigi gibi gidecek gene jester bu kadar taraf tutmayın, adam durup dururken bana "geldi gene tipini s.ktiğim" diye caps atıyor üstüne de köpeksin diyor. Ama doğru...Şerefsizliğin diz boyu olduğu yerde kimse boğulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 diz boyundan kisa olanlar bogulabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 JestersTear said: bu kadar taraf tutmayın, adam durup dururken bana "geldi gene tipini s.ktiğim" diye caps atıyor üstüne de köpeksin diyor. Ama doğru...Şerefsizliğin diz boyu olduğu yerde kimse boğulmaz. Haklisin aslinda karikatur komik diye quotelamistim. Alinacagini bilemedim. Kendi aramizda trde kullandigimiz bir espriydi arkadaslarla (Uluc bakiyon mu lan buralara ahahah) Eger alindiysan kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Amerikadan bir arkadaşım gelirken getirebileceğini söyledi. Acaba garanti için aradaki farka değer mi? Yani risk alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 serjuhan said: Amerikadan bir arkadaşım gelirken getirebileceğini söyledi. Acaba garanti için aradaki farka değer mi? Yani risk alınır mı? ya garanti icin degerde. Amerikan fisi - tr fisi degisimi nasil olacak onu merak ediyorum. Burda 400 dolar trde 1500 nerdeyse yari fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ps3 güç kablosu al birtane ps4 e tak çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 SenariouS said: serjuhan said: Amerikadan bir arkadaşım gelirken getirebileceğini söyledi. Acaba garanti için aradaki farka değer mi? Yani risk alınır mı? ya garanti icin degerde. Amerikan fisi - tr fisi degisimi nasil olacak onu merak ediyorum. Burda 400 dolar trde 1500 nerdeyse yari fiyati.3 liraya degistirici alıosun takılıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 degistirici alma, 5 liraya direk kablonun kendisini al yine ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 JestersTear said: SenariouS said: geldigi gibi gidecek gene jester Ama doğru...Şerefsizliğin diz boyu olduğu yerde kimse boğulmaz. Bu çocuk yine gelmiş ve hemen başlamış kendisini forumun kralı sanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 fizban said: degistirici alma, 5 liraya direk kablonun kendisini al yine ok. hah o oluyormu misal mac minide de oyleydi. Direk fis kablosunu degistirirsen oluyordu. Her iki akim icinde uygunde poweri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar