Smoke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ulan koca Singapur'da 3 gün aradım aleti bulamadım... Adam bulmakla kalmamış efsane bundle bulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Abi ufak bavul aldım yanıma ya. Bunu da elde taşıyacağım. Uçağa alırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 buyuk bavul alsana ordan ucuzdur hem sonra ihtiyacin olur burada pahali bavullar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Yanında bir de en dandiginden turtle beach kulaklık veriyorlardı. Onu çıkarttirdim 100 dirhem indirim yaptırdım. Cok gereksizdi. Son 3 bundle di bir de sanırım bu. Başka bundlellar var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 jacabo said: buyuk bavul alsana ordan ucuzdur hem sonra ihtiyacin olur burada pahali bavullar Hesabıma bavul parası ve 1600tl geç alayım kaldıysa bu bundle. Ama son 3 taneydi. Birini ben, digerini de bir Arap aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bavul ne kadar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sdfd. Hic bilmiyorum valla ya. Avm lerde pahalıdir ama. Marka hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 cuval yok mu orada cuval valla ciddiysen yarin gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ya bitmiş olma ihtimali cok yüksek. Ben aldığımda 1 tane kalmıştı. Yer olsa direk alırdım sorun olmazdı da su durumda pek heveslenme abi :( arkadas da istiyordu ona da aynını dedim. Yarın telefondan bilgi almaya çalışırım ama her türlü bavul problemi var. Bir de bavula koymayı kabul etme bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 barbu xb1 ne kadardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Bakmadım valla hic. Cok dolaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yeni seri de bitmiştir muhtemelen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bi de headset ps4 ile birlikte olacak deniyordu. yok dimi öyle bişi. ayrı alacaz headset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Olmasi lazim mono headset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Abi şubatta arkadaş amerikadan gelcek de, ben nerden bulabilirim bu aleti? Getiririm dedi, ps4 yok sfdsg Gamestop'lar gerçi var diye gösteriyor da dükkan dükkan dolaştırmıyım kızı. Hasta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 neweggde bundlelar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 deadwoll said: Abi şubatta arkadaş amerikadan gelcek de, ben nerden bulabilirim bu aleti? Getiririm dedi, ps4 yok sfdsg Gamestop'lar gerçi var diye gösteriyor da dükkan dükkan dolaştırmıyım kızı. Hasta zaten. Amazon ara ara acıyo siparişi 10 dakikada filan gene bitiyo kapatıyor. O araya denk getirip alcan hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Tr de ne kadar pahalıymis ya oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Amazon'da bugun vardi, verdim hemen siparisi. Ayin 22 veya 26sinda gelecekmis tekrar stok. Yazmasi lazim orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 garantisiz ps4e dünyanın parasını vermek akıl karı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 800 lira abi, babam tamircisi zaten. Benim için bulunmaz fırsat sldşkfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aquila said: neweggde bundlelar var. Abi o bundlelar çok kötü ya. Baktım bugün. Hele bir tane shooter bundle'ı var, cod:ghosts veriyorlar falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 en iyisi fifali nbali olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar