BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 23 mayısda izmirdeyim ben, turne için geliyoruz ama hangi saatlerde müsaitim bilmiyorum prova mrova derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bosluk olursa ve o tarihlerde açık olursak ugrarsın :) açılmaya yakın yeri falan söylicem topic acarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ok. hayırlı olsun şimdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 BabacumMostors said: 23 mayısda izmirdeyim ben, turne için geliyoruz ama hangi saatlerde müsaitim bilmiyorum prova mrova derken senin oyun nerede sergileniyor? gelip izleriz belki belki = orada plan programım ne hiç bir fikrim yok da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ee herkez 23 ünde ordaysa. bende ordayim. gelir bi birani icer körfeze kadeh kaldiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 imam caydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ben özel bir ziyaret için oradayım da keşke bir kaç saat zaman bulsam hepimiz buluşsak negzel olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Dworgian said: BabacumMostors said: 23 mayısda izmirdeyim ben, turne için geliyoruz ama hangi saatlerde müsaitim bilmiyorum prova mrova derken senin oyun nerede sergileniyor? gelip izleriz belki belki = orada plan programım ne hiç bir fikrim yok da Oyun sabancı kültür sarayında gençler 20:00 beklerim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Fistan said: bosluk olursa ve o tarihlerde açık olursak ugrarsın :) açılmaya yakın yeri falan söylicem topic acarim aynen fistan haber ver gelek, adam gibi sürekli takılacağımız bir yer olsun artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 hafif müzik çalan loş ortam olsun viskimizi yudumlayalım bi de patilere indirim olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 BabacumMostors said: Oyun sabancı kültür sarayında gençler 20:00 beklerim eheh hanfendiylen konuşup gelmeye çalışacağım efenim. tiyatro ile haşırneşir bir ailenin ferdi olarak gençleri destekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 pontipati said: hafif müzik çalan loş ortam olsun viskimizi yudumlayalım bi de patilere indirim olsun (tu) süper olur şöyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 hafif müzik zor ama aşırı bişey de olmaz tabi ben de isterim sürekli gidilip, samimi ve rahat bi şekilde paticik ve cevresinin takılabileceği bi yer olsun, bakalım çalışacağız artık yarın izmire taşınıyorum ben de. görüşürüz yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 iş mi buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yok bulamadım dükkanla vakit geçircem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Açtınız mı Fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 10-14 Haziran izmir'deyim, topakı görünce yazayım dedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 BabacumMostors said: Dworgian said: BabacumMostors said: 23 mayısda izmirdeyim ben, turne için geliyoruz ama hangi saatlerde müsaitim bilmiyorum prova mrova derken senin oyun nerede sergileniyor? gelip izleriz belki belki = orada plan programım ne hiç bir fikrim yok da Oyun sabancı kültür sarayında gençler 20:00 beklerim eheh Karmakarışık'ı izlemeye geliyorum babacum, iyi oyunlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Dworgian said: Açtınız mı Fistan? malesef daha biraz işimiz var 15 gün falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 tüh ya. o zaman rıdvan ın mekana raid yaparız anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 beyler ben gelemiyorum izmir'e bu seferlik kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 geliyor muydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben bi geleyim bi ara ekibi toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 gelin gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 geldik ama fistan mekanı açmamış, babacum un oyunu cumaymış derken göremedik bişey. bi rıdvandan laptopu aldım bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar