Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 browserdan js iptal et, sayfayi reload et. gecmis olsun.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 challenge accepted dicem de ortada site yok. asfdasfasd
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 site uygunsuzmus, uzaktan atmaya devam. autohotkey ile soyle bi script deneyebilirsin. Bu script bi text secip alt+B ye bastiginda sectigin yere input olarak yolluyor kopyalanan alani. AHK ile ilgili scriptlere bakarak istedigin sekilde guncelleyebilirsin muhtemelen. Bunun calismasi lzm. Once bi notepad de dene tabii. !b:: ; Alt+b clipboard = FileRead, clipboard, test.txt clipwait, 1 SendInput ^v return edit: ornekteki test.txt dosyasi AHK script directory de olucak.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ilk fırsatta deniyorum Kharon sağolasın.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi kod olmadı=) yani herhangi bir sayfada da olmadı=)
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 printscreen alabiliyorsan text i al jpg olarak, sonra http://www.free-ocr.com/ upload et, altta kutucukta text i çıkarcak. türkçe harflerde ğ ü ç falan sapıtıyor, elle düzeltmen gerekebilir.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi ne diyeyim bilmiyorum... hani yardımcı olmaya da çalışıyolar.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Karag8z said: sayfa kaynağını incele. ordan kopyalamak istediği yazıyı bul kopyala. bunuda yazmak zorunda kaldım ya. neyse. yürü be aslan parçası.
Öne çıkan mesajlar