Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Oynadım bir de ben orada, o da var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Pyro said: Pyro said: ho$geldin. leviyi tanıdıgına göre sende izmirlisin?[signature][hline]SlayerTr Nickten kız olabilitesini sezmiş ve yavşamışım ama tanımıyordum o zamanlar. Lanet ettim yüzünü gördüğüm güne zaten. ne güzel gelmiyordun abi buluşmaya, iyiydik biz, pis. kel kafanı görmeyecektim, huzurlu uyuyacaktım o gece. ama olmadı. yüzünü gördüm ve 10 gün süründüm faranjitten. hasta ettin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 aaa ehahaha selin of ehahah hoşgeldinnnnnn:)))))))))))))99999 jnmsnbrs???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 utopia said: Pyro said: Pyro said: ho$geldin. leviyi tanıdıgına göre sende izmirlisin?[signature][hline]SlayerTr Nickten kız olabilitesini sezmiş ve yavşamışım ama tanımıyordum o zamanlar. Lanet ettim yüzünü gördüğüm güne zaten. ne güzel gelmiyordun abi buluşmaya, iyiydik biz, pis. kel kafanı görmeyecektim, huzurlu uyuyacaktım o gece. ama olmadı. yüzünü gördüm ve 10 gün süründüm faranjitten. hasta ettin beni. Kızları hasta ettiğim hep söylenmiştir zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sefalar getirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hoşgelmişsen ağam önceden haber verseydin kurban keserdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben geleli 3 sene oluyo lan ağlıcam. yeter kitlesin falan şu topiği biri. daha bi 3 sene newie modunda dolanıcam yoksa her gün biri uplıyo alışkanlık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 SLMSSSSSS :D :D :D :D NBRRR?!!??!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 mrb, tanısabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yahu yenisi mi kalmış arkadaşlar, 3 senelik yeni üye mi olur =] hoşgelmiştin zamanında utopia dağılın bitti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar