monoscope Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Selamlar, Bu siteden iş alan, iş veren var mıdır güvenilir midir uğraşmaya değer mi ? Kolay Gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tekel sayılabilecek düzeyde iyidir. ama baya ucuza köle gibi çalışıyorsun. ünide 1-2 ekmek parası çıkarmaya yarıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 öğrenmek için müthiş. uzuca/çoğu zaman beleşe iş alıp kendini geliştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 çok iş verdim ben rentacoder'dan. ünivi benim yerime bi hintli bitirdi sayılır hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 freelancer için scam site diyorlar da onun doğruluğunu araştırıyorum açıkçası. yani sen bir iş alıyosun senin kredi kartından bu iş için alcağın paranın komisyonunu çekiyorlar eğer ki işveren işi iptal ederse senden alınan komisyonu geri vermiyorlar gibi ıvırzıvırlar varmışta bilen var mıdır acaba dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 scam değil tabiki. ama odesk'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bugün bi kaç işe başvurdum bakalım parasında değilim ama 10 20 dolara adam 2 3 tane css html sayfa falan istiyor lan bu ne. hintliler sürümdenmi kazanıyor ahah. ve 90 kişi teklif veriyor. tabi teklif verenlerin 88i hintli ve pakistanlı anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hint çin paki tayfası piyasayı inanılmaz düşürdüğü için adam gibi ekmek çıkmaz gibi geliyo bana. uğraşıp, 'kardeşim biz pahalı ama kalite kasıyoz' mesajı verebilmek lazım çünkü heriflerin bazıları adam gibi ingilizce bile konşamuyor - du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 daha bu siteden güzel para kazanabilen kimseyi duymadım görmedim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 guzel para kazanilicak bi yer degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kimdi ya o, çalıştığı şirkette vpn üzerinden free lancera iş yaptıran, sonra yakalanan adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evet öyle bir şey vardı ben de hatırlıyorum. çinlilere yaptırıyordu uyanık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kermit said: bugün bi kaç işe başvurdum bakalım parasında değilim ama 10 20 dolara adam 2 3 tane css html sayfa falan istiyor lan bu ne. hintliler sürümdenmi kazanıyor ahah. ve 90 kişi teklif veriyor. tabi teklif verenlerin 88i hintli ve pakistanlı anasını satayım. freelancer'a hoşgeldin ehueh hep öyle abi. uzak doğu, pasifik kıyısı ülkeleri falan karın tokluğuna çalışıyorlar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi bizim ajans, websitesini hintlilere yaptırıyormus ahuah nassı iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar