Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD'den PC bileşeni getirtmek?

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben "EVGA US store dan kendi kartımla alayım, arkadaşıma gönderteyim o da gelirken getirsin" diyordum.

Ancak EVGA bana "500 usd üstü alışverişlerde uluslararası kredi kartı kabul etmiyoruz, fatura ve teslimat bilgileri tam tutmalı" dedi. zira adamlar 500 usd üstü oldu mu ya e-mail ile ya telefonla arayıp teyit alıyormuş lol.

Newegg den satın alsam bu tarz bir katakulli olur mu nasıl olur bir bilen cevap verirse sevinirim.

Edit: türkçe ingilizce karışık döktürmüşüm garip geldi düzelttim madem
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de bilen biri şunu söylesin ben mi anlamadım diye merak ediyorum.

adamların tek derdi "billing address = shipping address = USA" olacak.

Şimdi ben kendi kartımın numarasını, kendi adımı girsem, ama hem billing ve shipping adresini ABD yazsam kart numarasından anlayamazlar ki kartın adresini diye düşünüyorum.

Yamuluyor muyum acaba?

Edit: tabii ki anlaşılıyormuş kartın US kart olmadığı, bu da yetiyor demekki adamlara peh.
Sosyal ağlarda paylaş

billing adresin de amerika istendiğine emin misin? ben sanki billing için kendi adresimi verip, shipping için amerika veriyordum diye hatırladım.

ama her halukarda, billingi de amerika versen sorun çıkmaz. genelde kartın adresini sorgulamıyorlar. sorgularlarsa çektirmezler ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Abiler şöyle bir olay var, evga da newegg de bunu uyguluyor malesef..

3) Address Verification
In order for us to verify your address we will process a small test charge for $1 to $2 each time you try to place an order at EVGA.com. This is required to verify your billing address and the test charge should not be deducted from your account. If you have any problems with this transaction, please contact our Customer Service Department at 1-888-881-EVGA (3842) option 2 Monday through Friday between the hours of 9AM-5:30PM PST.

EVGA does not accept the use of International credit cards and the only exception to this is considered for banks within our shipping areas of Canada and Mexico.

patladık gibi. biri kalkıp da "valla ben newegg den adresi abd girip türkiye kartımla aldım" demezse riske giremem 500 usd kart almayı deneyip. sonra tutup blokeye atar onun açılmasıyla uğraşırız bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Dworgian said:

çekerken bakıyor abi işte kartın bankası nerede diye, gelen cevap "türkiye" olunca "reject" i basıyor.

basmaz basmaz. dene sen. olan 1 dolarına olur.

yok be onu iade edio zaten np, ama blizzard da başıma geldi paso reject yedim lol.

dur deno denesin o zaman alabilirse biz de alırız
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

ben de newegg'den aldırayım diyordum haftaya gidecek bir tanıdığa, ama fiyatlar vatan'ın indirimli haline yakın. işin kargo ve sıkıntı olursa geri gönderme vs. masrafını düşününce vatan'dan mı alsam diye düşünüyorum.

abi sen dene newegg den alabilirsen ben de alayım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

barbu said:

Dworgian said:

çekerken bakıyor abi işte kartın bankası nerede diye, gelen cevap "türkiye" olunca "reject" i basıyor.

basmaz basmaz. dene sen. olan 1 dolarına olur.

yok be onu iade edio zaten np, ama blizzard da başıma geldi paso reject yedim lol.

dur deno denesin o zaman alabilirse biz de alırız

durun almayın lol. şimdi hatırladım. girdim newegg hesabıma. aldığım ürünler 0 lol.

alamamıştım sanırım. o yüzden böyle. ama 1 dolarına kıyan denesin. ya da direk live chat vs varsa sorun oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

ahahahaha newegg den şansımızı deneyelim diyoruz yani

Selam,

Ben Amazon'dan SSD gönderttim Amerika'daki arkadaşa, o da getirdi.

Onu takiben, Newegg den NVidia 3D Vision2 gönderttim Amerika'daki arkadaşa, onu da getirdi.

Ben gönderttikçe getiriyor efendim durduramıyoruz.

(Billing / Shipping olarak arkadaşının adresini ver geç)
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Abi amerikayi daha once kesfettiler. Parayi ordaki birine yollayip oyle alicaksiniz. Baska kolay yol yok.

Aklıma paypal geldiydi. paypal dan alsak o da mı olmüyor. sonuçta paypal transaction gerçekleştiren o durumda. he ama newegg paypal dan "hacı ne bu kardeşimizin adresi?" gibi sorgulatırsa yine gg.

tmm tmm para yollayalım
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Dworgian said:

ahahahaha newegg den şansımızı deneyelim diyoruz yani

Selam,

Ben Amazon'dan SSD gönderttim Amerika'daki arkadaşa, o da getirdi.

Onu takiben, Newegg den NVidia 3D Vision2 gönderttim Amerika'daki arkadaşa, onu da getirdi.

Ben gönderttikçe getiriyor efendim durduramıyoruz.

(Billing / Shipping olarak arkadaşının adresini ver geç)

aha!

işte sihirli cümle.

kart türkiye idi herhal?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...