Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muratty

Öne çıkan mesajlar

bu fonksiyon 55i de calisirken 55 r3rc3 te hata veriyor.Bu gibi Olaylarin cozumu nedir?bilen arkadaslar yardim ederlerse sevinirim. bu gibi act lerde veya srv vs de olan değişiklikler nelerdir...[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

işte rc3 degisikliklerini yani gibii bir cok olayı ne gibi yontemlerle cozmeliyiz.Cunku bu kesinlikle rc3 le alakalı.vede rc3 kesinlikle 55i den farklı calısıyor.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 12 Aralık 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
Buradan anlatsaydin da sonradan ayni problemleri yasayanlara yardimci olsaydi? :)

said:
Math, 12 Aralık 2004 13:07 tarihinde demiş ki:
o sekilde dene bakalim.

denemeden acele ile yazmistim, dogrulugundan emin olsaydim buraya da yazardim. Ayni problemleri yasayanlara dogrulugu test edilmemis bilgi vermek dogru olmazdi dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Aa benim icin birbirinizi yemeyin Ben Tamamen kendimi Kocama Saklıyorum ;)

Yahu Bilenler Yazsın Sorun Nasıl halledilir.Ornegin () sorununu gormedigi zamanlarda (0) yaparak duzeltiliyor.Arkadaslar Bu gibi Sorulari yanitlayin bilen yazsın.

Forum kirliligi = Bos Beler Yazi yazmak icin , birileri ile satasmak icin yazilan yaziya denir..Ee burda bilgi Paylasilsin istedim Sez Ne yapiyorsunuz??[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 14 Aralık 2004 14:01 tarihinde demiş ki:
ne tür sorun?
act.cont.type resolve olmuyorsa ya acti yanlış göstermişsinizdir, ya da typeı yoktur yani gayet açık :)

haha hadi canım? wallaha bravo :) abisi bu yukarda yazdıgım act 55i de calisiyor.r3rc3 Tamamen farklı diyorum.Bu gibi Olaylarda ne gibi cozum bulunabilir.50 tane konu acmaya gerek yok.Kısacası dedigim Bu gibi 55i den 55r3rc3 e geciste ne hatalar ve ne degişiklikler olur.

Misal Ore Regionda Kı Degisiklikleri yapiyorsun Sonucta senın 80 tane act nin hatasini veya bunun gibi hatalari verir.Yani Burda Amac OgrenmekSonucta Herkez Bilir Bilmemek Ayip Degil Ogrenmemek Ayip!!Ama Bilipte Ogretmemek Ayiplarin En buyugudur.Bilgi Paylastikca Guzellesir icine Attikca Seni Kemirir.En iyi Ben olmaliyim Ben Cabasi Bencilliktir!!![signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

http://projectcorp.de/55r

Bu sitede geçişteki değişiklikleri , farkları ve özellikleri görebilirsin , tabi ingilizcen varsa :)

Bir arkadaş vermişti bunu , sanırım Whistler 'dı. Pek yararlı bir site.[signature][hline]to the victory...

[Bu mesaj Xcrack tarafından 20 Aralık 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...