muratty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu fonksiyon 55i de calisirken 55 r3rc3 te hata veriyor.Bu gibi Olaylarin cozumu nedir?bilen arkadaslar yardim ederlerse sevinirim. bu gibi act lerde veya srv vs de olan değişiklikler nelerdir...[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Cant Resolve anlami nedir birde.Vede bu gibi erorda ne yapmalıyım.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Cant Resolve can't -> yapamamak Re -> tekrar solve -> çözmek[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 işte rc3 degisikliklerini yani gibii bir cok olayı ne gibi yontemlerle cozmeliyiz.Cunku bu kesinlikle rc3 le alakalı.vede rc3 kesinlikle 55i den farklı calısıyor.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sana ozel mesaj yoluyla anlattim o sekilde dene bakalim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Buradan anlatsaydin da sonradan ayni problemleri yasayanlara yardimci olsaydi? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Baggio, 12 Aralık 2004 14:34 tarihinde demiş ki: Buradan anlatsaydin da sonradan ayni problemleri yasayanlara yardimci olsaydi? :) +12324[signature][hline]Nomirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Arkadaslar bu tur sorunları nasıl coze bılırım burdan anlata bılcek bır kısı varmı ........... tsk ederım[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ne tür sorun? act.cont.type resolve olmuyorsa ya acti yanlış göstermişsinizdir, ya da typeı yoktur yani gayet açık :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 resolve yeniden cozmek degil, "cozumleme" demektir.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 src koyarak dene birde başına[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Baggio, 12 Aralık 2004 14:34 tarihinde demiş ki: Buradan anlatsaydin da sonradan ayni problemleri yasayanlara yardimci olsaydi? :) said: Math, 12 Aralık 2004 13:07 tarihinde demiş ki: o sekilde dene bakalim. denemeden acele ile yazmistim, dogrulugundan emin olsaydim buraya da yazardim. Ayni problemleri yasayanlara dogrulugu test edilmemis bilgi vermek dogru olmazdi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Test etme zahmetine de problemi yasayanlar katlansin o halde, sen bilgini paylas da. (istiyorsan tabi, zorla degil, bahaneye gerek yok.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Baggio gerektigi yerde ben bilgimi paylasirim, sen rahat ol. Bahane uydurmak gibi bir zorunlulugum da yok zaten, arkadas p.m yoluyla sorununu hallettigini yazmisti, neyse sorun hallolduguna gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bu sorun evde açtığım serverdada oluyor genelde fix2 scp de4 hata verior bu arkadaşımızın anlattıkları bende öğrenmek istiyorum revisiondaki bu hataları consolde çok sık görüyoruz neden????* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 lütfen insan gibi düşünelim insan gibi davranalım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Arkadaslar Aa benim icin birbirinizi yemeyin Ben Tamamen kendimi Kocama Saklıyorum ;) Yahu Bilenler Yazsın Sorun Nasıl halledilir.Ornegin () sorununu gormedigi zamanlarda (0) yaparak duzeltiliyor.Arkadaslar Bu gibi Sorulari yanitlayin bilen yazsın. Forum kirliligi = Bos Beler Yazi yazmak icin , birileri ile satasmak icin yazilan yaziya denir..Ee burda bilgi Paylasilsin istedim Sez Ne yapiyorsunuz??[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: thelegbra, 14 Aralık 2004 14:01 tarihinde demiş ki: ne tür sorun? act.cont.type resolve olmuyorsa ya acti yanlış göstermişsinizdir, ya da typeı yoktur yani gayet açık :) haha hadi canım? wallaha bravo :) abisi bu yukarda yazdıgım act 55i de calisiyor.r3rc3 Tamamen farklı diyorum.Bu gibi Olaylarda ne gibi cozum bulunabilir.50 tane konu acmaya gerek yok.Kısacası dedigim Bu gibi 55i den 55r3rc3 e geciste ne hatalar ve ne degişiklikler olur. Misal Ore Regionda Kı Degisiklikleri yapiyorsun Sonucta senın 80 tane act nin hatasini veya bunun gibi hatalari verir.Yani Burda Amac OgrenmekSonucta Herkez Bilir Bilmemek Ayip Degil Ogrenmemek Ayip!!Ama Bilipte Ogretmemek Ayiplarin En buyugudur.Bilgi Paylastikca Guzellesir icine Attikca Seni Kemirir.En iyi Ben olmaliyim Ben Cabasi Bencilliktir!!![signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://projectcorp.de/55r Bu sitede geçişteki değişiklikleri , farkları ve özellikleri görebilirsin , tabi ingilizcen varsa :) Bir arkadaş vermişti bunu , sanırım Whistler 'dı. Pek yararlı bir site.[signature][hline]to the victory... [Bu mesaj Xcrack tarafından 20 Aralık 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Xcrack 'in verdigi site cok yardimci olur bana zamanında cok yardımcı olmustu..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar