sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 axedice said: 2 manaya düşmesi 10 numero oldu, buzzard hyena timber derken saçma sapan kombolar yapılıyor. Da böyle de eskisinden güçlü nerdeyse, yeniden nerflerler bence. 4'ken fazla diyordum ve 3 kesin olmalı diyordum. Ama 2 de saçma sapan oldu diye yazmıştım bi yerlere. gerçekten de abes oldu. 2 manaya ortalama olarak temiz 3 tane 1/1 charge... böle bi kart yok oyunda yani başka. yakında el atarlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kart oyunları tarihinde en çok üzerinde değişiklik yapılan kart olucak bu gidişle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dünyanın en p2w oyunu olmuş ya resmen para dökmeden oynamak imkansız. tek keyfim 3 kuruşluk kontrol destemle boarda legendary yığan yetersizleri tokatlamak. sistemini değiştirmezlerse oynancak gibi değil arena da pahalı rewardına göre atıyorum 50 goldla girilebilecek arena falanda olsun yani en kötü questten gelen goldla 1 arenaya girebilsek gene nispeten olur yada daha fazla quest falan olmalı bişeyler olmalı yani kısır döngüye giriyo oyun karşına sürekli para basmış hayvan gibi desteli adamlar geliyor e yenemiyosun yenemeyince gold gelmiyor falan filan. neyse haftasonluk eğlendirdi normalde haftasonu eğlenceye daha fazla para harcıyorum ama bi daha para harcicağımı sanmıyorm böyle devam edersede bırakırım zaten heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi siz kimlerle onyuyosunuz hangi saatlerde oynuyosunuz anlamadımki. ben yenı acc'la girdim oynuyom yeniyorum %50 playde milleti öle imkansız dalan değil. hanı hic yenemiyorum diyince nedir win lossunuz? %40 mı yoksa gercekten %10 falanmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dün başladım rankeda. 24'ten 18e falan kayıpsız geldim ki hala devam ediyorum. ki o ranklerde legendaryleri geç düzgün destesi yok daha milletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Legendsiz priest deckimle 19a kadar çıkabildim.Goldshire footmanle takılıyorum hala sdf. Bir yerden sonra parasız ilerlemek zor artık. Betadan sonra bu çok daha belirgin olacak adam kart satarak para kazanıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Rank 7-8 den sonra ortalık çok karışıyor, 2 ileri 3 geri modunda ilerleniyor rank artık. Heralde bu derece P2W diye şikayet edenler bu aşamalarda oynadığı için şikayet ediyorlardır. Özellikle 1-2 tane classın rush destesi dışında hiçbir legendarysiz deste ile tutunamıyorsun o ranklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 NA'da oynayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 P2w filan değil pek. Üst ranklarda hiç para vermeden oynayan çok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Cuce said: abi siz kimlerle onyuyosunuz hangi saatlerde oynuyosunuz anlamadımki. ben yenı acc'la girdim oynuyom yeniyorum %50 playde milleti öle imkansız dalan değil. hanı hic yenemiyorum diyince nedir win lossunuz? %40 mı yoksa gercekten %10 falanmı. abi win rate %50 civarındadır ancak olay o değil. ranked gene nispeten matchmaking olarak fena değil ama ordada baya baya garip gurup kartlı adamlar gelip yenildiğim çok oldu. bende patır kütür 19 oldum ranked'de son 2 maçtır kaybediyorum. mesela karşıma rank 18 bi adam geldi muhtemelen basmış parayı warlock sürekli 8/8lik golemler sylvanas falan derken hiçbi CC kalmadı artık elimde ama 1 turn dayanırsam yencem adam gitti ragnaros indi ağzıma vurdu 8 damage'i öldürdü bide utanmadan well played diyor. hani gene arada denk gelir tamam ama kafama göre deste yapıp casual'da denemek İMKANSIZ. orda her seferinde abuk subuk desteli parayı yığmış adamlar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Roqq said: P2w filan değil pek. Üst ranklarda hiç para vermeden oynayan çok insan var. p2w'le dediğinin alakası yok. 3 ay boyunca ağzına ağzına vurururlar hala mazoşist gibi oynamaya devam edersen veya o kadar işsizsen para vermedende o noktaya gelirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 o ''well played'' emotesinin allah belasını versin zaten.. bir kere düzgün kullanıldığını görmedim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 benim gibi maddi imkanlarınız iyiyse alın packleri bakın rahatınıza sinir stress olamaya gerek yok parama sözüm geçer bu dünyada.. asdafdsa önce aldıktan sonra pişman olmuştum ama şu ağlamaların hepsinin bende yaptım zamanında ondan kurtuldum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yavaş yavaş deckleri tamamlayınca qq bitiyor abi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Her yaptığınız 10 maçtan 4'ünü bile kazanıyorsanız "ağzına ağzına vurular" demek çok abartı oluyor. Oynadığınız her eli kazanacak haliniz yok, karşınızda da sizin ayarınıza yakın bir insan var sonuçta. Bende hala Golden Gelbin Mekkatorque yok, muhtemelende olmayacak, 800 goldum 2 legendary kartım var, düzenli arena yapıyorum her gün 1 saate yakın play oynuyorum. Elbette 5 maç yapıyorsam en az 2 tanesini kaybediyorumki bundan doğal birşeyde olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sonra magic gibi yeni edition gelicek yeni kartlar ve muhtemelen eskilerinde bir kısmı "emekli" olcak ranked playde kullanamicaz vs gene başlicak ağlamalar. şöyle bişeyin olmicağına emin olsam belki gene para harcarım ancak benim bildiğim blizz muhtemelen böyle bişey getirir sürekli para harcatmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 FreEmoon said: Her yaptığınız 10 maçtan 4'ünü bile kazanıyorsanız "ağzına ağzına vurular" demek çok abartı oluyor. Oynadığınız her eli kazanacak haliniz yok, karşınızda da sizin ayarınıza yakın bir insan var sonuçta. Bende hala Golden Gelbin Mekkatorque yok, muhtemelende olmayacak, 800 goldum 2 legendary kartım var, düzenli arena yapıyorum her gün 1 saate yakın play oynuyorum. Elbette 5 maç yapıyorsam en az 2 tanesini kaybediyorumki bundan doğal birşeyde olamaz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 FreEmoon said: Her yaptığınız 10 maçtan 4'ünü bile kazanıyorsanız "ağzına ağzına vurular" demek çok abartı oluyor. Oynadığınız her eli kazanacak haliniz yok, karşınızda da sizin ayarınıza yakın bir insan var sonuçta. Bende hala Golden Gelbin Mekkatorque yok, muhtemelende olmayacak, 800 goldum 2 legendary kartım var, düzenli arena yapıyorum her gün 1 saate yakın play oynuyorum. Elbette 5 maç yapıyorsam en az 2 tanesini kaybediyorumki bundan doğal birşeyde olamaz. helal iyi kasmışsın ancak sendeki sabır bende yok o noktaya gelicek kadar acıları çekerek oynayabileceğimi sanmıyorum. denk oyuncu olsun canımı yesin ya. herif minionla saldırmayı class ability yi kullanmayı falan unutuyor saçma sapan oynuyor sonra 2 tane eşşek gibi kart iniyor yeniyor çıldırıyosun. demek istediğim win ratio değil yetersiz adamların parayı basarak yetersizliklerini yüzüne vura vura seni yenmelerinin ne kadar can sıkıcı olması. denk yeterlilikteki adamın sırf daha fazla para harcadığı için seni yenmesi de gayet sinir bozucu aslında. şu oyundaki p2w'nin aynısı başka bi oyunda olsa forumca linç edilirdi çok garip lan bi tek ben mi şikayetciyim bu durumdan millet resmen arada sırada p2w'e kurban gitmeyi kabullenmiş %40-50 winrate varsa varsın olsun kafasında garip. 2 günde 18€ harcayıp böyle ağlamam daha manidar anasını satıyım az buz p2w değil kafadan o 40'lı packe falan girmen lazım rahat rahat keyifli oynayamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kart oyununda pay to win olacak tabii ki. bu işin normali bu. gidin bi magic oynayın bakiim kaç para harcıyorsunuz? bunda bedavaya oynama şansın var bi de birazcık farm kasarak. birazcık dediğime bakmayın, baya aslında, ama sonuçta bedava. ilk başladığınızda 1 tane 40'lık pack satın alırsanız, oldukça yardımcı olacaktır. büyük boost oluyor. ama bende şuanda 5 tane falan legendary, çoğu rare varken para harcayasım gelmiyor. çünkü resmen 150 liraya dust satın almış gibi olucam, hep bende olan kartlar çıkacak. nefret bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 magic'de en azından kart satın alıyosun abi yapma yıllarca oynadım dünyanın parasını döktüm ona. en azından "kart" satın alıyosun senin oluyo saçma sapan kısıtlamalar yok. arkadaşlarında işinize yarayan kartları takas edebiliyosunuz, satabilirsin, tek tek işine yarayanı satın alabilirsin ya da arkadaşlarına kart verebilirsin ondan alabilirsin hiçbir işine yaramasa koleksiyon elinde durur. bu oyunda herifler parayla sadece sana random kartları destene koyma hakkını veriyor. o yüzden magicle karşılaştırmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Anelor said: magic'de en azından kart satın alıyosun abi yapma yıllarca oynadım dünyanın parasını döktüm ona. en azından "kart" satın alıyosun senin oluyo saçma sapan kısıtlamalar yok. arkadaşlarında işinize yarayan kartları takas edebiliyosunuz, satabilirsin, tek tek işine yarayanı satın alabilirsin ya da arkadaşlarına kart verebilirsin ondan alabilirsin hiçbir işine yaramasa koleksiyon elinde durur. bu oyunda herifler parayla sadece sana random kartları destene koyma hakkını veriyor. o yüzden magicle karşılaştırmayalım lütfen. ilerde getirecekler tek tek kart satın almayı bence. yaptıkları feedback anketinde böle bi seçenek vardı... valla para vermeden her decki çatır çatır kurabilme şansı veriyor oyun sana, o yüzden şu anda çok şikayet etmemek lazım. ama gold gelme oranı biraz düşük, daha arttırabilir ve arttırılmalı bence. şu an baya sağlam farm gerektiriyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 @Anelor Aslında sabırdan ziyade korkudan para harcamıyorum, oyunu harbi tahminim çok ötesinde sevdim. Her arena sonrası 5li packi açarken yaşadığım heyecam bile yetiyor. Şimdi dayasam parayı alsam 3-5 tane 40lık pack, adım gibi biliyorum 10 gün sonra oynamak için hiçbir hevesim kalmayacak. Bir de oyunda hiç para vermeden ulaşamayacağın hiçbir şey yok, bu bile oyunu P2W olmaktan uzaklaştırıyor. Her kartın craft edilebilmesi son derece güzel. Ben mesela dust biriktirmeye başladım bu aralar, olsa ne süper olur diye düşündüğüm 1-2 kartı craft edecem, bu bile hergün oyuna girip 1-2 saat zevkle oynamamı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 key için nerede dileniyoruz, merak ettim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben hic kart almadan oynuyorum gayet keyifli. bir suru de kartim var. 2 legendary var. sacma sapan magicle karsilastirmissiniz bi de, magicde hic kart almadan oynayabiliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar