Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşasın Buffy Bitti!

KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 27 May 2003 15:04 tarihinde demiş ki:
inşallah böyle cheesy diziler yapmazlar bir daha..

"buffy dünyayı cehennem yutmak üzere ama sen git anneni ziyaret et önce"[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.

Hep yapıyorlar bunu gidiyor onla bunla konuşuyor boş boş, slayer san, slayer lığını bil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam da neden kadın olması lazm bu slayer'ların ?
Kim koymuş bu kuralı. Salak watcherlarmı yoksa. Buffy'nin sezon sonunda uraştığı bütün boss'lar ya erkek yada süper güçlü.

Ayrıca neden sarah michelle gellar, başka kadın mı yokmuş ? Ne güzel Jessica Alba yada Jessica Biel dururken.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
arada izlerdimde şu yaşasın bitti mantıgı ne ki
zorla izlicen izlicen hüleyn mi diyo sana
dolu tv kanalı var o yayınlanırken başak bişi izle cık gez eheh

sandalyeye baglanıp sadece cnbce izlemeye mahkum olmus biri gibi seviniyonuz

sarah michelle cellar i severim ben aptal bi bakis ve acaip bi guzelligi vardir. filmde ise arada salakca arada güzel seyler oluyordu :P[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

Ben severim buffy yi.Ama angel daha orjinal bir konuya sahipti bir aralar(en azıdnan sabit avlanma olayı yoktu.Kiralık vampir ilginç bir olaydı)şu aralar hafiften garilşeti angel inşallah düzelir.Buffy de işe yara karakterler varsa Ya Spike olur(ulan oda çöpçüye döndü yaa sinbir oluyorum böle ezilmesine.Görünce üzülüyorum valla)yada Willow ve Tara(Yalnış bilmiyorsam Willow bir büyücü okuluna gidecek ileride.)Buffy biraz kötü bence.AMa rolün tipine uyuyor.Gerçi onun yerine Eliza Dushku tercihimdir ama(Faith.Bilenler bilir.Başıboş avcı)[hline]The silence is what kills me
I need someone here to help me
But you don't know how to listen
And let me make my decisions

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 30 May 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
arada izlerdimde şu yaşasın bitti mantıgı ne ki
zorla izlicen izlicen hüleyn mi diyo sana
dolu tv kanalı var o yayınlanırken başak bişi izle cık gez eheh

sandalyeye baglanıp sadece cnbce izlemeye mahkum olmus biri gibi seviniyonuz

sarah michelle cellar i severim ben aptal bi bakis ve acaip bi guzelligi vardir. filmde ise arada salakca arada güzel seyler oluyordu :P[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

Ben izlemiyorum zaten, benim üzüldüğüm bunları sevenlerin (artık nasıl oluyorsa) bunlar başlayacak diye evlerine kapanması.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu arkadaşlar bu slayer dediğimiz insanlar normal birer insan. Aşkları olacak, yaşantıları olacak, duyguları olacak. Robocop'un bile duyguları vardı hatırlarsanız. Ha, sibernetik bir eleman yapın, duygusuz, zekasız, otomatik vampir avlasın dursun. Ama onu da izlemessiniz ne heyecanı var diye.

Ayrıca sevenler neden salak salak bekliyorlar başlıycak diye diyorsunuz...
Sanki Türkiyenin dört gözle beklediği ekmek teknesi ve asmalı konak dizileri çok kaliteli, ççooook süper diziler de...
Eee, ben de onları salak buluyorum. İzliyenleri de daha salak buluyorum.
Mesela ekmek teknesindeki sakallı herif. Tamam, bir ve iki kere tarih dersini, şiirsel anlatımla insanlara ver. Etkili olur. Ama her gün aynı kahvehanede habire aynı şebekliği yap, üstüne o kahvehanedekiler seni mal mal izlesinler, hatta türkiyenin hepsi hatta yurtta okuyanlar bile işlerini güçlerini bırakıp izlesinler...
Şu Asmalı konak daha da gereksiz bir dizi. Yok seymen ağa oldu eften bir şarkıcının adı. Seymen ağa yukarı seymen ağa aşşağı... Hatta adam süper oyuncuymuş... peeh.

Bakın arkadaşlar, gördüğünüz gibi herkesin zevkleri farklıdır. Tüm türkiye asmalı konakı kaçırmadan izliyor. Ama bazı insanlar da nefret ediyor. Kimsenin, kimsenin zevkine karışma hakkı yoktur. Arkadaşınız angel, buffy izlemek istiyorlarsa izlesinler. Siz izlemek istemiyorsanız izlemeyin. Ama her yere de angel yukarı buffy aşşağı diye mesajlar yazmayın..

Tüm dizilerin kötü ve iyi yanları vardır. Asmalı konağı felan ben bu kadar yerden yere vurdum, ancak kesin iyi yanları da vardır. Ancak ben sevemedim. Ve sevemedim diye insanlara da bu dizileri izledikleri için kızma hakkım da yok.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu bılmemde bır vampır e dun kendını sorgulattılar Angel da yanı oy oy superdı ya atmosfer adam dırek dumur mode on oldu yanı tavan yaptı ızleyenlerde tabı bence en guzel bolumuydu dıyebılırım hah bu arada cok laf edılen buffy nın bır bolumu tum dızılerın bolumlerı arasında bırıncı secılmıstı bolumde seslerı calınıyordu bır german efsanesınden turetmıs senarıst ama guzeldı neyse (ya soul sende noktalama yokmudur? yok ıste kendın koy...)[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Sosyal ağlarda paylaş

ya gecen soyle bi baktim son bolumlerden birine, iyice killandim.

dunyanin kaderini degistirecek "anahtari" kizkardesi olarak insan edip bafinin yanina gondermisler, ama hala butun kavgalar sille tokat. millet boyuttan boyuta geciyor hersey hala sille tokat.

bi yandan da boyle supernaturel diziler daha ilk gencliginin baharinda olan kolejde eglenmeye cikmis kiz havasi vererek rol kesen aktrislerle olmuyo bu is.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi herkesin zevk meselesi farklıdır.
buffy'nin kötü yanları vardır, iyi yanları vardır. Fantastik dizi izlemek istemiyorsan izleme kardeşim.

Eski vietnam gazisini slayer yapsalar gene laf ederdiniz..

Son olarak. Buffy'ye ve Angel'a laf yok. Sanki ekmek teknesi, ally mc beal felan çok güzelde...[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla buffy deilde angel rolüne çok ii oturmuş. Buffy'de angel'i hiç seyretmedim. Ilk sezon biraz acemi oynadı ama 2. sezon aktör toparlamış biraz.

Buffy'i zaten 2 sezondur izliorum. 4 dahil ondan önceki sezonlar hakkaten çok kötüydü bu sezon konu daha güzel ama oyunculuk yok o kadar.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 02 June 2003 14:57 tarihinde demiş ki:
dediğim gibi herkesin zevk meselesi farklıdır.
buffy'nin kötü yanları vardır, iyi yanları vardır. Fantastik dizi izlemek istemiyorsan izleme kardeşim.

Eski vietnam gazisini slayer yapsalar gene laf ederdiniz..

Son olarak. Buffy'ye ve Angel'a laf yok. Sanki ekmek teknesi, ally mc beal felan çok güzelde...[hline]You want a piece of me, boy?

iyi de kizlar yurdu muhabbetindeki o tayfa rolune oturuyo mu ? "evrenin kaderini" degistirecek olaylardan bahsediyolar, ama sanki pedikur yaptirmaya gider gibi havada geziyolar. bafi beverly hills 9209429 icerisine sille tokat monster dovme katilmis yavan bi yapimdir bence.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 02 June 2003 14:30 tarihinde demiş ki:
oh ve bafi bitti oh be hakkaten. keşke tr'de de bitseydi.
bu kadar saçma bir dizi olamaz gerçekten. (ne yazık ki tr'de 5. sezonunda)
ama tabi bi de angel var bitmesi gereken.

bi de seinfeld'leri baştan yayınlamaya başlasalar, tamam işte o zaman cnbc-e'ye tam anlamıyla tapmaya başlarım

ya sen snn de de böyleydin burda da aynısın.Çok sabit fikirlisiniz anlayamıyorum yani ne bu tepki.
Bitiyorsa bitiyor.Her güzel şeyin bir sonu vardır zaten.İzleyen izler izlemeyen izlemez.Ne yani kınalı kar falan mı izleyelim.

Bide eve kapanıyosam bunun nesi kötü yani sana bir zarar falan mı veriyo yoksa başka bişey mi?
Benim en beğendiğim dizi çünkü konusu farklı iyi artistler var.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephinx, 02 June 2003 19:23 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 02 June 2003 14:30 tarihinde demiş ki:
oh ve bafi bitti oh be hakkaten. keşke tr'de de bitseydi.
bu kadar saçma bir dizi olamaz gerçekten. (ne yazık ki tr'de 5. sezonunda)
ama tabi bi de angel var bitmesi gereken.

bi de seinfeld'leri baştan yayınlamaya başlasalar, tamam işte o zaman cnbc-e'ye tam anlamıyla tapmaya başlarım

ya sen snn de de böyleydin burda da aynısın.Çok sabit fikirlisiniz anlayamıyorum yani ne bu tepki.
Bitiyorsa bitiyor.Her güzel şeyin bir sonu vardır zaten.İzleyen izler izlemeyen izlemez.Ne yani kınalı kar falan mı izleyelim.

Bide eve kapanıyosam bunun nesi kötü yani sana bir zarar falan mı veriyo yoksa başka bişey mi?
Benim en beğendiğim dizi çünkü konusu farklı iyi artistler var.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir

1) ben kendi fikrimi söledim, izlemeyin demedim. oh iyi ki bitti dedim. biz sevmeyenler kurtulduk dedim. fikrimi söledim sana ne oluyo?
2) eve kapanmak falan ne diyon güzelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...