JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Troll yok agalar ben ricayı ilettim sadece, elçi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o gozyasi basarisizligindan dolayi mi acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 söyle gelmesin. bunu da ilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Şunlardan sonra çok başarısız senin bu topic i açman; JestersTear said: Adam pati tarihinin gördüğü en güzide en müstesna trollerinden biri. Ama nasıl olsa küfür yazmıyor attığı postlarda sorun yok provokeymiş, kasıtlı kargaşa çıkarmaymış falan bunların bi önemi yok. Bir adminimize selam olsun. JestersTear said: 2 hafta içerisinde gelecek olası edit: Biyik geri dönecek ama küçük bir ricası var JestersTear said: Başıma bir şey gelmeyecekse Biyik'in El İlah'ini sevmiyorum, daha önce geçmişte Biyik'in emanet olun diyerek referans verdiği El-İlah uğruna yapılan katliamları, akıtılan kanları, haksızlıkları sizlere şimdi bu başlık altında maddeler halinde irdeleyip, eleştirmek istiyorum. JestersTear said: ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅█████████▅▄▃▂ ███████████████████]. ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. ☻/︻╦╤─ /▌ / Biyik foruma geri dönersen şöyle bekliyorum seni haberin olsun. JestersTear said: Somon'a katılıyorum. Farklı görüş olsun gerekirse lağımdan olsun kanalizasyondan olsun ama olsun demek baya umutsuzca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi baya baya yılın Mr. Obvious ödülünü hakettin şu mesajınla. Gerçekten bravo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila ne güzel özetliyo ya tek cümle. ben beceremiyorum henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 elesso said: ilk megri kimden gelecek Benden geldi hacı alıntı yapayımda öm gitsin. Bu arada saol ben mehri diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 JestersTear said: abi baya baya yılın Mr. Obvious ödülünü hakettin şu mesajınla. Gerçekten bravo ya. tşkkrlr edit: ama başarısız olmasının sebebi de bu zaten. başarısız işte ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 JestersTear said: abi baya baya yılın Mr. Obvious ödülünü hakettin şu mesajınla. Gerçekten bravo ya. adam haklı... ayrıca biyik filan gelmesin yoksa kendinden nefret ettirim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Biyik geri dönmesin, sen de git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Gelsin lan ben kabul ettim. İzin verdim üstüne olurumu ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Naptın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sakal olup oyle gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yukarı tükürsem biyik a gelir ama bu hiç umurumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar