Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kararsızlık

progamer

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben swgyi bıraktım ve WoW a geçecekken city of heroesi gördüm ve kararsız kaldım :( Sizce hangisi daha iyi. Hemen WoW demeyin ikisininde iyi ve kötü yanlarını sölerseniz çok sevinirim. ikisinden birine bir an önce başlamak istiyorum. Cevaplarınızıu bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

CoH oynamadım ama WoWda oynayabileceğin stiller her classda diğer insanlarla hemen hemen aynı. Ama CoH da daha kendine özgün karakterler yaratabilirsin.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Yani CoH oynamadim bende cogu kimse gibi ama oynayan tanidigiklarimdan da hicbir kotu yorum duymadim acikcasi. Tabi $imdiye kadar varolan Warcraft a$ki ve uzerine boyle bir oyun eklenince talibi cok oldu ve haksiz da cikmadi.

Secim yapmakta ozgursun tabiki ama benim fikrim de WoW dan yana.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ufak bir hikaye ekleyeyim dun gece ba$imdan gecen. Bi ispanyaliyla tani$tim Kore Beta serverinda ve beraber takildim fakat adamin yorumu $uydu; 56k modemle ta ispanyadan koreye baglaniyoruz, sabahin saat 5 inde bu oyunu oynamaya cali$iyoruz. Hepsi WoW icin galiba biz bu oyunu seviyoruz.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

ayri kulvarda olduklarini soylemek isterim ilk, cohda pvp yok, wowda var.

coh oynadim 4 gun kadar, benim gorusum bir haftalik oyun, sokakda biseyler dovup dovup sana tesekkur eden, kopek olan npclerle gururlanip gaza gelmekten baska bisey yapilamiyor.

wow iyidir. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

hangi dünya daha çok hoşuna gidiyorsa ona gir kesin pişman olmassın...
coh da inanılmaz güzel yenilikler oluyor 3 ayda bir, şu ana kadar 2 kez oldu, bunlar da patch 2, şimdi bir de 3 var bu ay ama ne zaman emin değilim. ne gibi yenilikler getirdiğini merak ediyorsan site sinden bilgi edinebilirsin...
ben şu anda coh a ara verdim, tek nedeni ise wow u çok merak etmemdi, nisan yada mayıs da villain expansionı çıkınca bir daha başlayabilirim.
şu anlık wow dan da çok memnunum, hunter ımla çok eğleniyorum. bence hangisini seçersen seç pişman olmazsın ama eğer ben pvp seviyorum diyorsan coh da bekleyeceksin, 3. patch ile bir bakıma pvp geliyormuş ama tam olarak nasıl bir bilgim yok....
ikiside eğlenceli oyunlar, bu arada unutmadan şu anda coh oyanayan arkadaşların hepsi süper insanlar, çok güzel bir ortam var bu bile çok büyük bir artıdır zevk almak için. wow için daha yeni olduğu için yorum yapamam lütfen yanlış anlaşılmasın kimseyi kötülemiş değilim.[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...