0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 2 farklı şehirdeki 2 pc'yi local'den bağlarmış gibi bağlamak istiyoruz, dosya aktarımı ve uzak masaüstü kullanımı yapılıcak sadece, en kolay ne şekilde yapabiliriz. Google'ladım ama bu işte pek iyi olmadığımdan önce bilenlere sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hamachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 O benimde aklıma geldi de, bize daha stabil bişey lazım, ben aksam cıkarken pc'yi acık bırakıcam diğer arkadas devam edicek benim pc üzerinden işlere. Ücretli bi program falan varsa o da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 stabil derken? hamachi stabil değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hamachinin de var ücretlisi, oldukça stabil. teamviewer falan kurabilirsiniz aynı işi görür hemen hemen, kurumsal kullanım olmadıktan sonra lisans sorunu yok. yada en güzeli modemden remote desktop porutunu açarsın, ip adresin sabit değil ise no-ip benzeri bir programla ip adresini domaine bağlarsın, otomatik güncellenir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ammy googlela çohkolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 nasıl ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 niye kimse VPN dememiş? 2. pc diğerinin bulunduğu ağa vpn yapsın. Sonra ister Windows Explorer ile file sharing, ister mstsc ile RDP yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 herkes vpn demis, ama 3rd party cozumlerle demisler. iyi demisler. dogrusu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hamachi evet de Teamviewer falan da özünde vpn çözümü ile mi bağlantı kuruyor? Bunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 gerci geri aliyorum lafimi. twvr ve ammy nin alakasi yok vpn ile. onlara dikkat etmedim. hamachi olay sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 timvivır içerisinde vpn özelliği de var istenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 küçük işlemlerse skype da iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar