Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila tam bir chaotic neutral ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bizimle q2 oynayan bir abi de (o zaman biz 15-18 arası) (15 sene fln önce peh peh) beşiktaş ilçe emniyette idi misal. he DE koymadı masaya o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 cam ac! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 cam acma, ceyeran yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ayva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 barbu said: aquila said: barbu said: bu konu aptallıkta level atlamış. bir aptallıktan diğerine yelken açmış. hakikaten gerizekalı çoğunuz ya. ama seviyorum işte burayı. yapcak bişi yok. kendine yakin oldugundandir, aitlik hissi. üstteki mesajımı ignorela. daha güzel mesaj geldi aklıma. kardeş neyin BUTTHURT u bu? belli kuyruguna basmışım bir ara. kalmış acısı saduahsudahsd kendini nimetten sanıp kesin senin bi yerde hııamuuğa godum zamanında tarzı mesaj atanlara bayılıyorum ya. http://inciswf.com/megri-cb.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: TF clan lideri ile tanışmaya gidiyosun adam direk desert eagle'ı çıkarıp masaya koyuyor ondan sonra noldu ? incdarkness said: Exodous said: Aahahah süperdi bu. muhammed gibi sende mi cift kisiliklisin acaba? kendin yazdin kendin yorumladin O bunaydı da, harbi hoşlanmaya mı başladın benden. Bir de, burada bir ateist fıkrası anlattım diye ateist bir arkadaş çok alınmıştı. Ben de kendisinden özür dilemiştim. Çok merak ediyorum, o ateist arkadaş kendi gibi olmayanların düşüncelerine de aynı hassasiyetle yaklaşacak mı? Çünkü senin yaptığın direk hakaret olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar