Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 E adam clan lideri=Bir nevi polat alemdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 geç kaldım ama geldim su nasıl gençlik boy verin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 fena butt hurt kalmış 10 yıl öncesinden anlaşıldı. ayrıca adam deagleı çıkarıp masaya koyduysa, karşısıdna üç buçuk atmış olman clanı kötü clan yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Goering said: Yok gayet mal bi clandi Nasil oynadiklari beni ilgilendirmez 10 sene once bulusmaya gitmistim bi tane Evil=TRK= diye bi clan leaderlari vardi ankara polisinden. ilk hareketi desert eaglei masaya koymak olmustu.. bilen gelir yazar zaten buraya değildi sana öyle gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Dworgian said: o resimdeki sensen ve arabada seninse, şimdiye kadar kalbini kırdıysam özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Editor said: Goering said: JestersTear said: ne gülüyosun olm sallamadım, gerçekten öyle TRK herhalde türkiyenin en kotu clani falandı UO, TF vs ne kadar oyun varsa hepsinde varlardı: =TRK= diyosan, tehdit/şantaj vs olayları sonrası niye oynayanı yok hala? elitist örneğin TRK ise yanlış, sequo'dan kötü hikayeler çıkar aman deşme senin azını kırarım bebe! sen kimsin ki ????!??!?!? oynayanı yok hala diyor... la hepimiz olduk 30 clan,organize mi kaldı Evil=TRK= sen misin yoksa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 paraların kaynağı ne diye sorulmuşmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Dworgian said: arabayı 5-10 saniye felam sonra farkettim gurur duydum lan kendimle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Black_Hand said: paraların kaynağı ne diye sorulmuşmuydu? Onu maliyeye sorduk cevap bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: Dworgian said: o resimdeki sensen ve arabada seninse, şimdiye kadar kalbini kırdıysam özür dilerim. gunah isleme arkadasim allahu hekber o kadin cenabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Niye günah olsun ki özür dilemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 araba > kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 adam girdigi hicbir ortamdan bu kadar kotu tepki almamistir, ne yapacagini sasirdi let my cars do the talking kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: Niye günah olsun ki özür dilemek? cirkin olsa arabada guzel olmasa ozur dilemek aklindan gecmicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 arada TRK ya laf gelmiş onu cözemedim. nasıl bir butthurttur 20 yıl öncesinden gelme ki hala bok atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 butthurt lafini kullananlarin gotunu kesseler keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 incdarkness said: Exodous said: Niye günah olsun ki özür dilemek? cirkin olsa arabada guzel olmasa ozur dilemek aklindan gecmicekti Niyet okuma. Ne biliyorsun? Hem bence kız güzel değil. Araba da düplü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o resimdeki sensen ve arabada seninse, şimdiye kadar kalbini kırdıysam özür dilerim. bunu ben mi yazdim? tarihten alinti yap bana <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: butthurt lafini kullananlarin gotunu kesseler keske. abi ayıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yani şunun için dedim onu. Seni tanımıyorum. Ama sen bu kişiysen, ben de uzun zamandır seni arıyordum özür dilemek için. Bu kişi sensen, gelip yanına özür dileyeceğim. Bunun nesini anlamadın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 TRK klanı hangi oyundaydı? Harbiden çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fistan said: Goering said: Yok gayet mal bi clandi Nasil oynadiklari beni ilgilendirmez 10 sene once bulusmaya gitmistim bi tane Evil=TRK= diye bi clan leaderlari vardi ankara polisinden. ilk hareketi desert eaglei masaya koymak olmustu.. bilen gelir yazar zaten buraya değildi sana öyle gelmiş türk polisinde deagle ne arar lan. olsa olsa lisanslı M9 özel yapım MKE edition koymuştur. Gül kaplama kabzalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 O polisin oldugu departman ile alakali, olay gercek ama daha fazla detay vermekten kaciniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yok boyle bi sallama cesidi ya sdf sanki tanisiyosun tek amac tünele girmek karanliktan korkma evlat farlari yakman yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: butthurt lafini kullananlarin gotunu kesseler keske. kilo verdirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar