Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gainer mı aminoasit mi

DoruK

Öne çıkan mesajlar

soru basit, koca topiclerde kayboluyorum, 3 senedir sporu bıraktım tekrar başlayacağım. düzenli düzensiz ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum. aylarca kasıp aldığım 5 kiloyu 10 günde geri veriyorum falan. kalıcı kas yapmam lazım.

ikisi beraber olmaz, gainer diyor bir çok kişi. aminoasit ise benim aklıma daha çok yatıyor neden bilmiyorum. weiler mi ne bi marka varmış hatta çok iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

bırakmışın yeniden başlıyon zaten ilk etapta kullansanda bişey farketmicek limitlerin belli. amino çok gerekli bişey değil zaten çok kullanan insanda kalmadı sanırım. 5 tane alıyosun 10 gram protein veriyo taş çatlasa. gainerında içindeki karblar berbat. protein tozlu milkshake iç daha iyi.

iyi protein tozuda tadı güzel olan içinde ıvır zıvır az olan. ben optimum kullanıyorum şu an.

supplementler hypelanarak para kazanıyor o yüzden prim vermemek lazım iddialı laflara.
Sosyal ağlarda paylaş

abi soru yanlış bi kere orçun sen de 10 senedir hiç değişmemişsin lan. ben de değişmedim o ayrı fasd

abi kilo almak istiyosan gainer tek çare zaten hızlı kilo almak için. ya da yiyecen işte hayvan gibi.

aminoasit dediğin ise en bodoz tanım olarak kaslanmakla ilgiliyken gainer dediğin şey karbonhidrat yani kalori veriyor vücuta yakıt amaçlı. ha protein falan da veriyor tabii kas yapımı için ama bulk olmak için gainer kullanılır sonuçta yağlı adam niye gainer alsın mesela

yani ikisi arasında bir tercih yapılacak bi durum yok. body building yapıyorsan imkanın varsa ikisini de al ikisi de farklı kulvarlara yarayan şeyler.

anlatabildim inşalla
Sosyal ağlarda paylaş

Bendeki olani soyliyim;

Protein tozlu 4 ay calisma ile; 68 kg olmusum yag oranim 14mus

Sporu 6 ay salip neredeyse her gun bisiler icip bolca yedikten sonra 62 kiloya inmisim, yag oranim 13

Kas kutlesi inmis biraz. Onun calismamayla da alakasi var belki ama adil olay vucutta su tutma sanirim.

Birakinca kuculuyosun yani olay o sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...