DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 soru basit, koca topiclerde kayboluyorum, 3 senedir sporu bıraktım tekrar başlayacağım. düzenli düzensiz ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum. aylarca kasıp aldığım 5 kiloyu 10 günde geri veriyorum falan. kalıcı kas yapmam lazım. ikisi beraber olmaz, gainer diyor bir çok kişi. aminoasit ise benim aklıma daha çok yatıyor neden bilmiyorum. weiler mi ne bi marka varmış hatta çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 alcaksan protein tozu al yoksa alma ikisinide şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 peki, neden? iyi bir protein tozu önerebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 bırakmışın yeniden başlıyon zaten ilk etapta kullansanda bişey farketmicek limitlerin belli. amino çok gerekli bişey değil zaten çok kullanan insanda kalmadı sanırım. 5 tane alıyosun 10 gram protein veriyo taş çatlasa. gainerında içindeki karblar berbat. protein tozlu milkshake iç daha iyi. iyi protein tozuda tadı güzel olan içinde ıvır zıvır az olan. ben optimum kullanıyorum şu an. supplementler hypelanarak para kazanıyor o yüzden prim vermemek lazım iddialı laflara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 constan çok ciddi laf lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ben protein tozu aldim. Ustunde yazan 3-5dl sute 1-2dl toz atin. Olcek kasik aldim, ortalama olsun,1,5dl atayim dedim ama bildigin muhallebi oluyor. Siz ne kadar kullaniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 optimum'dan ölçek çıkıyor, yanlış hatırlamıyorsam bir ölçek 30gr ediyor. üzerine 450ml süt ekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi soru yanlış bi kere orçun sen de 10 senedir hiç değişmemişsin lan. ben de değişmedim o ayrı fasd abi kilo almak istiyosan gainer tek çare zaten hızlı kilo almak için. ya da yiyecen işte hayvan gibi. aminoasit dediğin ise en bodoz tanım olarak kaslanmakla ilgiliyken gainer dediğin şey karbonhidrat yani kalori veriyor vücuta yakıt amaçlı. ha protein falan da veriyor tabii kas yapımı için ama bulk olmak için gainer kullanılır sonuçta yağlı adam niye gainer alsın mesela yani ikisi arasında bir tercih yapılacak bi durum yok. body building yapıyorsan imkanın varsa ikisini de al ikisi de farklı kulvarlara yarayan şeyler. anlatabildim inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 supplement e baglama bu olayı, beslenme alışkanlıgını değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben çok aşırı bi diyet yaptığım için günlük protein ihtiyacımı protein tozundan karşılamak gibi bişey yapıyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yanlış yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ama spor yaptığım günlerde alıyorum ordan biraz not kazanmazmıyım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bi çok kez söylemiştik abi günlük protein ihtiyacının en fazla %20 sini falan tozdan al çünkü yediğin etten sadece protein değil demir kalsiyum magnezyum vs bi sürü mineral vitamin de alıyosun yediğin ete göre bütün yemekler için geçerli bu ondan whole food yemek her zaman daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kıps ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 peki protein tozu yağlanma yapar mı vücutta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 KASLANMA YAPAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 gaz yapar mı? yada yapması normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bendeki olani soyliyim; Protein tozlu 4 ay calisma ile; 68 kg olmusum yag oranim 14mus Sporu 6 ay salip neredeyse her gun bisiler icip bolca yedikten sonra 62 kiloya inmisim, yag oranim 13 Kas kutlesi inmis biraz. Onun calismamayla da alakasi var belki ama adil olay vucutta su tutma sanirim. Birakinca kuculuyosun yani olay o sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Gaz yapiyo, kazein ozellikle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Spordan once iki ekstazi atican, salonda patir patir patliycan. Spordan sonra ustune kokoain tozu... ohh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben hep öyle yapıom ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 lipit shake bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar