Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 2 haftaligina Tr'ye geliyorum. En az 1-2gb internet limiti olan bir hatta ihtiyacim var. Sms filan gerekli degil. Whatsapp var. Aransam yeter. Ama internet önemli. Su anki operatörlerden ve tarifelerinden hic haberim yok. Turkcell'in sitesine baktim ama o kadar cok tarife v edetayi var ki... Dedim belki burda biri bir tarife taviye eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 PREPAID :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 atom fizigini kavramak gsm operatorlerini anlamaya calismaktan daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben avea kullanıyorum internet tanışma paketi almıştım 1 gb aylık. 6 ay internet paketi kullanmamış olmak şarttı ama. 9.5 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tr de millet avea kullanır avea berbat ve ucuz ve yoğun turkcel pahalı kaliteli ve yoğunluk yok alacan turkcelin turistini kasmıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Viktor said: atom fizigini kavramak gsm operatorlerini anlamaya calismaktan daha kolay anlamayacak birşey yok. kendinin bile hatırlayamadığı kadar çok tarife çıkar, sonra müşterinin işine gelmeyenini müşteriye tavsiye et. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Fistan said: PREPAID :D Lanet olasi beyaz kicini tekmeleyecegim ahbap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ayfon said: 2 haftaligina Tr'ye geliyorum. En az 1-2gb internet limiti olan bir hatta ihtiyacim var. Sms filan gerekli degil. Whatsapp var. Aransam yeter. Ama internet önemli. Su anki operatörlerden ve tarifelerinden hic haberim yok. Turkcell'in sitesine baktim ama o kadar cok tarife v edetayi var ki... Dedim belki burda biri bir tarife taviye eder. vodafone'a git. hat 35 tl. 25 yaş altındaysan 1gb internet 15 tl. gayet yeter sana whatsapp için. yetmezse telefonun apple ürünüyse 1 gb kotalı sonra yavaşlayan sınırsız 19 tl. mağaza bilemezse ipad aylık midi paketi de, çalışıyormuş iphonela de. 4 gb 39 tl. bilemedim tam ne lazım yazayım dedim. avea falan daha ucuzdur sanırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 avea leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 böyle insanin bu konuya tugberk berke cantug baran ilferit gibi isimler yazasi geliyor ne sacma. turkcell çözüm olacaktir derdine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar