KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 laptop'ım aşağıdaki hatayı vermeye başladı device manager'da bluetooth ses aygıtı devre dışı diyor aktive edemiyorum driver update yaptım driverı bulup güncelledi ama bişe değişmedi. ve sanki güncellemeden öncesine rağmen daha düşük ve kalitesi ses veriyor hoparlörler laptop Lenovo G580 Unable to start the Dolby audio driver. Please restart the computer or reinstall the driver if the problem persists. Not: restart at ve update yap tavsiyeleri gözardı edilecektir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 8.1den sonra şifreyi kaldıramadım bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben 8de kaldıramıyorum şifreyi uğraşamadım hep giriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ya o da ayrı konu hotmailimin şifresiyle bilgisayarı açıyorum ne kadar saçma bişe nasıl kaldırılıyor başlangıç sifresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 pin koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Windows'u yerel hesap ile açın. Niye microsoft hesabınız ile eşleştirip açıyorsunuz ki? Kapatmak için Kullanıcılar kısmında Yerel Hesaba geç var. Ordan kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar