WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 başkasını bulunca biter stalk olayı. keşke kaçıp vursaydın gerçek erkekler gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 3.5 yıl birlikte yaşamıştım ayrıldım boşuna geçti zamanım o sebeplerden haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 WaNTeD said: başkasını bulunca biter stalk olayı. keşke kaçıp vursaydın gerçek erkekler gibi :( umuyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 HAcu söyleseydin biz vururduk yani, sana yapılan yanlış hepimize yapılmış sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Ooooo ayrılık acısı alırım bi dal 2 hafta önce 4senelik eski sevgilimi gelinlikle gördüm koydu Gecen hafta dügünde ikizlerle tanıstım bu hafta yanlarına gidiyorum awwwww yeaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Liebe said: 6.5 senelik 7 senelik ilişkiler nasıl biter yav benim aklım almıyor. niye evlilik falan düşünmüyorsunuz napmayı düşünüyorsunuz o kadar uzun süre ilişki sürdürerek ya da evlilik karşıtı mısınız? ciddi manada merak ettim dalga geçmek falan değil amacım. benim 2.5 sene oldu bu hafta gittim tektaş aldım evlilik teklifi falan yeter artık uzatmayalım dedim mesela. 7 sene ne yav... ciddi cevap vereyim. okullarımızın bitmesi. onun atanması. benim askerliğim bitmesi. yüzük bakıyordum ben de. olmadı, napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dynun said: ciddi cevap vereyim. okullarımızın bitmesi. onun atanması. benim askerliğim bitmesi. yüzük bakıyordum ben de. olmadı, napalım. Ulu orda guzin ablalik yapayim ben de ozman. Simdi bebegim benzer bi donemden daha gectin sen biliyosun. Uzuldun ettin, canin sikildi ama gecti sonra. Daha guzelini, kendine daha yakin hissettigini buldun. Yine aynisi olcak muhtemelen. Hani insanlar 40'inda bile buluyo aski, haliyle triplere girmeye hic luzum yok. Boyle guzelinden bi tatil yaziyorum sana. Tatile cikarsan sovucem ama. Ben gidemiyorum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Eskiden bende kolay kolay unutamıyordum; ya neden böyle oldu, şöyle iyidik, birbirimiz içindik, şimdi başka bi adamın kucağında zevk pompası vs. düşüncelerle kendimi üzerdim. Sonra birgün bu zihniyetimi update ettim. Şimdi elimde birtane main kart tutuyorum yanları da sürekli değiştiyorum. Main'den daha iyi kartta düşerse onu da bırakıp yenisini çekiyorum. Thats all. Kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 biz de update edebiliriz inş zihni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 benim ki error 33 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 senko said: biz de update edebiliriz inş zihni 50 Yasinda hatunlarla yatip kalkip sonra sevisirken bisey hissetmiyorum diye konular acacaksan hic yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Madcat said: benim ki error 33 veriyor. error 31 olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 1-2 yil lazim 7 yillik iliski icin. baska birini bulursan süre baya kisalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Lord_Argos said: Eskiden bende kolay kolay unutamıyordum; ya neden böyle oldu, şöyle iyidik, birbirimiz içindik, şimdi başka bi adamın kucağında zevk pompası vs. düşüncelerle kendimi üzerdim. Sonra birgün bu zihniyetimi update ettim. Şimdi elimde birtane main kart tutuyorum yanları da sürekli değiştiyorum. Main'den daha iyi kartta düşerse onu da bırakıp yenisini çekiyorum. Thats all. Kafam rahat. Şu çok büyük ikiyüzlülük ya. Yapmak istemiyorum ben böyle bir şey. Utanç verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ben de ayrılalı 1 ay oldu lan. çok üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 di said: senko said: biz de update edebiliriz inş zihni 50 Yasinda hatunlarla yatip kalkip sonra sevisirken bisey hissetmiyorum diye konular acacaksan hic yapma bence. asdkjdlasdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 kozalak said: Madcat said: benim ki error 33 veriyor. error 31 olmasın o? yok be diablo hatasi değil miydi error 33 yanlış mı hatırlıyom? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 diabloyu bilmiyorum. ama sen ne demek istedğimi anlamışsındır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Uuuu sekssiz mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 di said: Tatile cikarsan sovucem ama. Ben gidemiyorum cunku. saol abi evli olmasan seni düşünebilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 anlamamazlıktan geldim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dynun said: di said: Tatile cikarsan sovucem ama. Ben gidemiyorum cunku. saol abi evli olmasan seni düşünebilirdim ben bekarım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 izmirde iş arıyorum bazı bazı. dükkanın kapısından girersem gösteririm bu mesajını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 iki tane texasli kiz kutlettin mi hicbiseyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Dynun said: izmirde iş arıyorum bazı bazı. dükkanın kapısından girersem gösteririm bu mesajını :D ürkütme beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar