SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Selam, is dolayisiyla arada firmalara gidip sunum yapmamiz gerekebiliyor, genellikle powerpoint dosyalari oluyor bu sunumlar. Diyoruz ki laptop yerine bi tablet alsak, gittigimiz yerde projeksiyona baglasak ordan sunum yapabilir miyiz? Mesela galaxy note 10.1'e baktim simdi, projeksiyona baglayabiliyor musuz fakat ppt desteklemiyormus, once videoya donusturmek gerekiyormus vs. Hangi tableti onerirsiniz? Gerektiginde diger Microsoft Office dosyalarini da goruntuleyebilmeli/editleyebilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 laptop al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 laptop daha mantıklı ben asus vivo smart kullanıyorum hiç o işlerin aleti değil tabletler hem windos 8 hemde ppt i sorunsuz çalıştırmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 aranan kan microsoft surface Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Dusundugum gibi pratik olmaz mi diyorsunuz? Surface falan olsa bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Red said: laptop al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kimi restoranlarda ipad menu kullaniliyor, degisik bir hava katiyor ama cok da elzem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 app vardır mutlaka benim telefonda bile var powerpoint açan program yoksa netbook al hala varsa piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 netbook al ya kaliteli tablete verceen parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 surface-ipad müşteriye karşı daha hoş gözükür heralde. bence surface, çünkü içinde office var. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Aslinda olay biraz da imaj, musteriye bi laptopla sunum yapmak var, bir de tabletle. Hani bakin teknolojiyi takip ediyoruz, yeniliklere acigiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Note 10.1 gorez senin isini. Surface ile akarsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 netbook nah bulursun kusura bakma da ulkedeki son netbook u ben almis olabilirim gecen hafta akshdgakşsdaşjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 wifi üzerinden nasıl sunum yapacağını biliyorsan tabii ki ipad. ama unutma ki üzerinde kabloyla ipad ile sunum yapmak pek çekici ve rahat gelmedi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 zaidral said: kimi restoranlarda ipad menu kullaniliyor, degisik bir hava katiyor ama cok da elzem degil. ataköy marinada var onlardan ipad arka planına meme koydum artık kaç kişiyi dolaştı o ipad bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Peki soyle birsey var mi: Ekstra bi alet olacak kucuk, buna projeksiyonu baglicaz. Bu alet wireless ile tablete bagli olacak, boylece elimizde tablet ile ozgurce gezerken sunum yapabilicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar