Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 koşu bandı tat vermiyor zaten ama herkeisn vucudu farklı kimi yüzünce yorulmuyor, kimi saatlerce bisikler sürüyor, kimi çok rahat koşuyor bazıları hepsini yapabiliyor sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Liebe said: o değil de bu hafta hocam yeni program verdi, ben avarel gibi koşuyordum koşu bandında hoca hızlı bile değil orta tempo yürüyüş verdi koşma sakın dedi. sonrasında da şu angelusun yazdıklarını okudum aynısını o da demiş ben hep koşmak>yürüyüş diye düşünüyordum vay anasını ya. olm sdfj oofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 130 kilo adam gelmiş oof oof çekiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 evde mutfağa hakim değilseniz hiç bu işlere girmeyin. ''niye'' sini mesajında kendin cevaplamıssın aslında. açık büfe ve tatlı olayı ---> mutfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 niye ki, ben yılbaşında spora başladığımda 104 kiloydum şimdi daha yeni 102 kiloya düştüm hatta bir ara 109a bile çıktım, o aralar çok düzenli olmasa da sürekli spor yaptım baya sıkılaştım hem de oldukça dinç gezdim ama öküz gibi tatlı ve abur cubur yemekten ( açık büfe tatile gidince 4 kilo aldım zaten 5günde ) zayıflayamadım. şimdi 2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum 1 aydır da tatlıyı sildim attım ve anında 3 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. spora gidiyor olmasaydım şimdi 5 dakika yürüyüş bisiklet falan yapsam oflayıp pufluyor olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 lan olm 110 kilo adamsın beygir gibi ne koşmaya ugrasıyosun eklemlerini sikicen neyse bırakmışsın aferin. bu arada ben senden hafifim haberim olsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ya ben de göbekliyim. ama kilo vermek dert değil. 1 haftada 4 kilo, 6 kilo veriyorum istediğimde. Göbek aynı kalıyor ama. Hamilemiyim neyim amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 abi sen suyu atıyorsun vücudundaki, yağları yakmıyorsun demek ki. Darestan said: lan olm 110 kilo adamsın beygir gibi ne koşmaya ugrasıyosun eklemlerini sikicen neyse bırakmışsın aferin. bu arada ben senden hafifim haberim olsun sdfg hadi len nerde daha zayıfsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 butun sismanlar birleselim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Spor yapamıyorum ki. Yine ofisteyim haftasonumda bile. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 barbu said: ya ben de göbekliyim. ama kilo vermek dert değil. 1 haftada 4 kilo, 6 kilo veriyorum istediğimde. Göbek aynı kalıyor ama. Hamilemiyim neyim amk. 2 ay boyunca ver işte haftada 6 kiloyu çözülür problem kökten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 dana22 said: butun sismanlar birleselim.. çare mitoz bölünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bölecek biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Sonra Uzgun kaslilari yokedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Darestan said: barbu said: ya ben de göbekliyim. ama kilo vermek dert değil. 1 haftada 4 kilo, 6 kilo veriyorum istediğimde. Göbek aynı kalıyor ama. Hamilemiyim neyim amk. 2 ay boyunca ver işte haftada 6 kiloyu çözülür problem kökten 77 kiloyum ben zaten. ayda 24 kilodan 2 ayda 48 kilo versem ölürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Şişko mu sandınız lan beni sizin gibi. Göbek var sadece baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 şişkosun işte kabullenmeye geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 barbu said: Darestan said: barbu said: ya ben de göbekliyim. ama kilo vermek dert değil. 1 haftada 4 kilo, 6 kilo veriyorum istediğimde. Göbek aynı kalıyor ama. Hamilemiyim neyim amk. 2 ay boyunca ver işte haftada 6 kiloyu çözülür problem kökten 77 kiloyum ben zaten. ayda 24 kilodan 2 ayda 48 kilo versem ölürüm. 6 kiloyu 2 ayda vericen, yağları yaka yaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 işe başlamadan önce unideyken 181 e 55 kiloydum lan. Burada nasıl kilo alınır diye takılıyordum. Şimdi şişkolar bile dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 yagları nasıl kasa ceviriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Liebe said: niye ki, ben yılbaşında spora başladığımda 104 kiloydum şimdi daha yeni 102 kiloya düştüm hatta bir ara 109a bile çıktım, o aralar çok düzenli olmasa da sürekli spor yaptım baya sıkılaştım hem de oldukça dinç gezdim ama öküz gibi tatlı ve abur cubur yemekten ( açık büfe tatile gidince 4 kilo aldım zaten 5günde ) zayıflayamadım. şimdi 2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum 1 aydır da tatlıyı sildim attım ve anında 3 kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. spora gidiyor olmasaydım şimdi 5 dakika yürüyüş bisiklet falan yapsam oflayıp pufluyor olurdum. yarışalım seninle ilk hedef 90, var mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 dana22 said: butun sismanlar birleselim.. Darestan said: sonra Ay'a kardeş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 1.90'a 120 oldum bende acil zayıflamam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 liebe tırstı galiba ses çıkmadı seninle de yarışabiliriz ama önce karışık tostumu bitiriyim 1 sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar