elma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yüzme işine henüz el atmadım, ama her sporda olduğu gibi yaparsan kendini geliştirirsin. Öğrenmeye hevesli olup youtubedan teknikleri araştır, her idmanda yeni bir şeyler öğren tecrübele, bilgili şekilli gözüken insanlarla arkadaş ol, bilgi kapmaya çalış, tecrübelendikten sonra senden bilgi isteyenlerle paylaş. Böyle yürüyo yani, disiplin ve istek olduktan sonra bir phelps olmaman için sebep göremiyorum ben açıkçası. Bugün internette çok kaliteli bilgiler var. Yüzme işi de teknik işi bir fitness gibi broscience değil. Tekniği pratik yapıp oturtursan, işi de uzun zamana yayıp keyif almaya bakarsan güzel yerlere gelirsin diye düşünüyorum. Bir de yüzüyosan diyete dikkat et derim, vücuduna temiz besin koy. Yakıtın temiz olmazsa arabayı da temiz süremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 youtube dan swimming techniques, swimming routines for beginners tarzı şeylerle başlayabilirsin. Yarışmaya hazırlanmıyorsun, hobi olarak yapıyosun sonuçta, kendi kendini eğitmekten keyif alırsan bu tarz araştırarak uygulayarak improve etmenin hazzı süper. http://www.youtube.com/watch?v=WreddX9aeGw http://www.youtube.com/watch?v=W5yvhDCBj7I http://www.youtube.com/watch?v=YfnXRBeOYuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bireysel sporla ilgilendiğin için şanslısın, böyle kendin gidip kendi kendini geliştirebilirsin, illa ki dışardan desteğe ihtiyacın olacaktır zaman zaman. Bir amerikan futbolu gibi takım oyunu oynasan bu dediklerim zor mesela. Sen pozisyonuna göre kendini ne kadar ileri seviyeye taşısan da takım oyunu, weakest link sonucu belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Bu activity tracker akıllı bilekliklerin çok çeşidi var. Acaba hangisi en ideal olanı? Kullanan var mı? Ben de zayıflamak için yaptığım sporun veri takibini yapmak için arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Ben baya baktımda precision sorunları var gibi anladığım ama garminin saati falan var en iyi o gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 http://www.garminsaat.com/u545/garmin-kosu-saatleri/garmin-vivosmart-akilli-bileklik-siyah-large-.html Şu iyi gibi. Saat olarak takamıyorum ben ya sıkıyor da bileklik arıyorum o yüzden. Bu arada asıl önemli olan yazılımları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Çok gereksiz değil mi abi buna 450 lira verene kadar takibinizi aynada, tartıda yapsanız :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 o zaman havali olmuyor iste..zaten bir halta yaradigi da yok onu takip da zayiflama isini becerebilen insan yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Neyi takip edeceğini bilirsen sorun yok :) Rakiplerine göre fiyatı 2-3 kat fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Slint said: Çok gereksiz değil mi abi buna 450 lira verene kadar takibinizi aynada, tartıda yapsanız :< veya daha iyisi bu para ile 5-10 ozel ders alirsin spor salonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 valla ne sekil motive oluyosaniz iyidir bence. Ben de bir ara heveslenmistim sonra baktim en guzel metod aynayla yola devam. Fazla scientific girersen isin icinden cikamiyosun obsesif gibi her parametreyi kontrol edersen isin kotu, nimetlerinden faydalanip yoluna bakmalisin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 böyle abidik gubidik şeyler para verceğinize 10kg et alın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Jagermeister hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Bu insanlar nasıl bu kadar şişman olabiliyor ya, yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 gereksiz ötesi şu linklenen alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Jaegerjaquez said: böyle abidik gubidik şeyler para verceğinize 10kg et alın daha iyi 450 lirayla artık 10 kilo et bile alamayacak olmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 kaç para lan bir et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 abi daha net anlatılamazdı bi daha zayıflama ile ilgisi soru gelirse bunu yapıştıracam :D https://eksisozluk.com/entry/53051771 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 yüzme bu işin neresinde deli gibi sardım bu aralar yüzmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 adamin butun postlari sismanlikla ilgili asdfsadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 harbiden dikkat etmemeişim hiç adam şişmanlara savaş açmış HAHAHAHAHAHFASDFSFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 abi ahahha her yazısı muhteşem adamın HSDGKJHFDLKSFHGLSFDHSSHGLHJDGJD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 sebzeyi gormusken spastik bir sorum var taze havuc suyu kabak ozu bugday pipisi falan sikan bi yer var isyerinde, pratik oluyor meyve sebze suyu gizli tehlike mi yoksa gomeyim gitsin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Gereğinden fazla şeker meker oluyo, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 saydıklarında çok şeker içeren bişi yok ya göm bence hem sindirimi kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar