Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Şimdi shean, anlattıklarında gram doğruluk payı varsa garbage'a açman hata, bu bir. İkincisi, azmo abini dinle, adam sana değerli vaktinden ayırıp en güzel tavsiyeyi vermiş(ilk dediği, ikincisi değil). Üçüncüsüne falan sonra değinirim gerekirse.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 coluk cocukla eglendirmeyin kendinizi iki ergen iste biri burda digeri orada ergenlik yapiyo belli ki ben zaten inanmadim anlattiklarina pics or gtfo
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bir drama queen lie beraber olabilirsin. bir sürü bu tarz şey söyleyebiliyorlar. ama gerçek de olabilir. gerçek olması gidip adamı bulup dövmeni gerektirmez, kriminal bi vakadan bahsediyoruz öyleyse.
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 eyvallah moruk. noyzura harbi nasıl yazıyor bilmiyorum azmo ile aynı yazdı. ana fikir bu sanırım. böyle gideceğim. trolleyenler, destek verenler, fikir verenlere teşekkür ederim. normal birşeylerle karşılaşsaydım şaşarım. hani gerçek veya değil, ikiside normal değil.
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ya bırak somon. anlatılmıyor elemanlara laf. fistan ve troll sürüsü ki eski konularda bile görülüyor nasıl dengesiz elemanlar oldukları. noyzura ve sequ ikilisine troll denmesin bundan sonra. herneyse, ben içimi dökebildim. daha iyi tecrübeli insanlardan fikir dinledim. sakinleştim. yeterli. garbage de olması bu yüzden iyi oldu ama tecavüz diye açmadım konuyu garbageye. sonradan olaylar geliştide buraya aktardım. çünkü konu vardı.
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi oyle bi tane kotu anim vardi kizin tekine elemanin teki tecavuz etmeye kalkmisti (herkes drughead) kosedeki siringayi gotune saplayip adamin suratinn ortasina cakmistim kiza tecavuz nedir abi harbiden ya bi ara skype verde sohbet edelim 2 ergen
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Fistan said: yürü be :D fistan senide biliyoruz sadece oyun oynarken bile olan mad gunlerini raki fotosu gelince yorumlara alinmani tamam saka sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bana da "bisikletten düştüm" demişti biri. inanmayınca küsüp 9 sayfa wot döşemişti fln. ben de "acaba mı lan?" demiştim. salak kafa
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dworgian said: bana da "bisikletten düştüm" demişti biri. inanmayınca küsüp 9 sayfa wot döşemişti fln. ben de "acaba mı lan?" demiştim. salak kafa ben bi bok anlamadim
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kızların bekaret kaybetme klasiğini bilmiyorsan anlamazsın abi
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Shean said: eyvallah moruk. noyzura harbi nasıl yazıyor bilmiyorum azmo ile aynı yazdı. ana fikir bu sanırım. böyle gideceğim. trolleyenler, destek verenler, fikir verenlere teşekkür ederim. normal birşeylerle karşılaşsaydım şaşarım. hani gerçek veya değil, ikiside normal değil. kız konularında sen bana gel. uzmanlık alanlarımdan en sesvdiklerimden biri.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 adam heyecandan sevdiklerimden yazamadı ^^ en sesvdiklislerimis
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 * In Jux Sanct * yok ya acayip bi L koltukta tersine F şeklinde uzandığımdan kollarım garip duruyordu ondan parmağım klavyede alıştığım yerlere tam denk gelmediğinden yanlış yazmışım. iki harf hatasına bu kadar heyecan yapmana gerek yok. [img]http://www.chiholam.co.uk/mord-sith2/images/Guild_News/0105/010525_Ice01.jpg[/img
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bende de var böyle bi 10 yıllık obsession. ne zaman patlar allah bilir
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi alınganlığa gerek yok bu kadar öyle bold mold lol. hani böyle fırsat kollayıp noyana laf sokayım gibi bir derdim yok, zira kimseye karşı böyle bir derdim yok. orada o typo komik geldi
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dworgian said: bana da "bisikletten düştüm" demişti biri. inanmayınca küsüp 9 sayfa wot döşemişti fln. ben de "acaba mı lan?" demiştim. salak kafa abi bisikletten düşüp bekareti nası kaybediyo ya? pedalamı denk getirmiş? yeminle beynim almadı
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ha işte yok ortasına gelmiş de işte öyle vs.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://www.uludagsozluk.com/k/bisikletten-d%C3%BC%C5%9Ferek-bekaretin-bozulmas%C4%B1-hadisesi/
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Buarada Shean kardeş,daha öncede söylenmiş ama ben yineliyim.Bukadar kolay inanma bence kız arkadaşına.Yalan söylüyodur kesin demiyorum ama açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi bunu gidip sana anlatmasını bide tüm detaylarıyla anlatmaya hevesli olmasını.
Öne çıkan mesajlar