Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beyler sonunda sevgilim oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi shean, anlattıklarında gram doğruluk payı varsa garbage'a açman hata, bu bir.
İkincisi, azmo abini dinle, adam sana değerli vaktinden ayırıp en güzel tavsiyeyi vermiş(ilk dediği, ikincisi değil).
Üçüncüsüne falan sonra değinirim gerekirse.
Mesaj tarihi:
bir drama queen lie beraber olabilirsin. bir sürü bu tarz şey söyleyebiliyorlar. ama gerçek de olabilir. gerçek olması gidip adamı bulup dövmeni gerektirmez, kriminal bi vakadan bahsediyoruz öyleyse.
Mesaj tarihi:
eyvallah moruk. noyzura harbi nasıl yazıyor bilmiyorum azmo ile aynı yazdı. ana fikir bu sanırım. böyle gideceğim. trolleyenler, destek verenler, fikir verenlere teşekkür ederim. normal birşeylerle karşılaşsaydım şaşarım. hani gerçek veya değil, ikiside normal değil.
Mesaj tarihi:
ya bırak somon. anlatılmıyor elemanlara laf. fistan ve troll sürüsü ki eski konularda bile görülüyor nasıl dengesiz elemanlar oldukları. noyzura ve sequ ikilisine troll denmesin bundan sonra.

herneyse, ben içimi dökebildim. daha iyi tecrübeli insanlardan fikir dinledim. sakinleştim. yeterli. garbage de olması bu yüzden iyi oldu ama tecavüz diye açmadım konuyu garbageye. sonradan olaylar geliştide buraya aktardım. çünkü konu vardı.
Mesaj tarihi:
abi oyle bi tane kotu anim vardi

kizin tekine elemanin teki tecavuz etmeye kalkmisti (herkes drughead)
kosedeki siringayi gotune saplayip adamin suratinn ortasina cakmistim

kiza tecavuz nedir abi harbiden ya

bi ara skype verde sohbet edelim 2 ergen
Mesaj tarihi:
Shean said:

eyvallah moruk. noyzura harbi nasıl yazıyor bilmiyorum azmo ile aynı yazdı. ana fikir bu sanırım. böyle gideceğim. trolleyenler, destek verenler, fikir verenlere teşekkür ederim. normal birşeylerle karşılaşsaydım şaşarım. hani gerçek veya değil, ikiside normal değil.

kız konularında sen bana gel. uzmanlık alanlarımdan en sesvdiklerimden biri.
Mesaj tarihi:
* In Jux Sanct *

yok ya acayip bi L koltukta tersine F şeklinde uzandığımdan kollarım garip duruyordu ondan parmağım klavyede alıştığım yerlere tam denk gelmediğinden yanlış yazmışım. iki harf hatasına bu kadar heyecan yapmana gerek yok.

[img]http://www.chiholam.co.uk/mord-sith2/images/Guild_News/0105/010525_Ice01.jpg[/img
Mesaj tarihi:
abi alınganlığa gerek yok bu kadar öyle bold mold lol. hani böyle fırsat kollayıp noyana laf sokayım gibi bir derdim yok, zira kimseye karşı böyle bir derdim yok. orada o typo komik geldi
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

bana da "bisikletten düştüm" demişti biri. inanmayınca küsüp 9 sayfa wot döşemişti fln. ben de "acaba mı lan?" demiştim. salak kafa

abi bisikletten düşüp bekareti nası kaybediyo ya?

pedalamı denk getirmiş?

yeminle beynim almadı
Mesaj tarihi:
Buarada Shean kardeş,daha öncede söylenmiş ama ben yineliyim.Bukadar kolay inanma bence kız arkadaşına.Yalan söylüyodur kesin demiyorum ama açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi bunu gidip sana anlatmasını bide tüm detaylarıyla anlatmaya hevesli olmasını.
  • Yeni Oluştur...