Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anne ben BULK oldum

tyildirim

Öne çıkan mesajlar

hunty said:

Spor salonunda video cekmem zor. Oturdugum yerden bacagimi cektim bak usenmedim. Donlu fotodan sonra corapli videom oldu. Tum ic camasirlarimi gostermis oldum foruma :)
http://videobam.com/eNoif

iyide bune aga ? bu iyi bişi değil bozmuşsun yapıyı olmamış yani patlatmışsın yazık geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

adam başka evrenlerde gezdiği için tamamen alakasız bi mesajıma nasıl saldırgan bi cevap vermiş. normal halini bilmesem daha çok laf sölicem de normal hali gayet düzgün sdf

Şaka yaptın be seni ciddi ciddi yazarken görünce ;D iyi drama koparmışşın arkadaşlarımız da iyi eğlenmiş adsfgh ;D

Bu esnada normal halim yok benim. Nasıl istiyorsam öyle yeniden bambaşka biriymişim gibi programlıyabiliyorum kendimi. Çok manyakça değil mi ? ama içeriden çok eğlenceli kusura bakma kenks seviyorum seni öyle takılıyorum ;D dsfdgf
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

noyzura'nın son postu efsane olmuş ahaha. buna laf edecek birşey bulamadım dffsfs..
Ama kanuni, perfectionist, killer burada kaç kişiye yardım etmiştir kim bilir..

o post şakasınaydı ama googleda kendimi şanşlı hissediyorum bile bu üç adamın toplamından daha faydalı olamaz ;p asdsfg ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Killer said:

adam başka evrenlerde gezdiği için tamamen alakasız bi mesajıma nasıl saldırgan bi cevap vermiş. normal halini bilmesem daha çok laf sölicem de normal hali gayet düzgün sdf

Şaka yaptın be seni ciddi ciddi yazarken görünce ;D iyi drama koparmışşın arkadaşlarımız da iyi eğlenmiş adsfgh ;D

Bu esnada normal halim yok benim. Nasıl istiyorsam öyle yeniden bambaşka biriymişim gibi programlıyabiliyorum kendimi. Çok manyakça değil mi ? ama içeriden çok eğlenceli kusura bakma kenks seviyorum seni öyle takılıyorum ;D dsfdgf

ayarın yok be olm dfkgfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...