tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Skyfire said: sequo resmen ajdarın paralı versiyonu, adam forumun ratingini saçmalıkla, ahmaklıkla ve terbiyesizlikle arttırıyor İşte bu böyle şeylerle gelin bana :) Feedleyin beni değerli fakirleirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 madem para batıyor sana, 1-2 k eft yapsana la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Noyzura said: Editor said: noyanı niye bukadar summonluyorsun nedir aga olay ? Yoksa birlikte ? paylaşım ? Sequo benimle ilk buluştuğunda henüz spora başlamıştı. O da Deno ve Grimdownsurvior gibi gözlerini kaslarımdan alamamıştı. Şimdi benden aldığı ilhamdan sonra gelişimi göstermek için çok heyecanlı ;D Ben arkadaşlarımın gelişim göstermesinden gurur duyarım ve Sequo'yu sonuna kadar destekliyorum. 2 yıldır burada Killer ve Perfectionist ya da Kanuni bodybuilding bizden sorulur diye post kasıyorlardı.. Adam 5 ayda hepsinin toplamına ulaştı ve belki hiç birinin asla gelemeyeceği bir noktaya geldi. Helal olsun Sequo ! işi bilerek ve bilmeden yapmanın farkını göstericem ben az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Cons said: bu ne ya spor genele vizeyle girilsin tek soru sorulsun başta fit olmak istiyo musunuz anladınız hangi cevaba göre girilmesi gerektiğini fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Sen anca konuşup havada atıp tutarsın ki Killer ;D Olm spor namına tek yaptığınız şey takviye besin ve streoidleri tartışıp forumda ona buna posta koymak. Ancak parmak kaslarızı geliştirirsiniz... Spor yapmayı bildiğini hiç sanmıyorum. Bilsen kısa vade dengesizce abanarak sürekli kendini sakatlamak yerine dikkatli ve özenli çalışarak az zamanda büyük performans sergilerdin. Gördüğüm çenesi en düşük ama kendisini profesyonel gibi lanse eden amatör çaylak noobun tekisin.. Artık kendinle yüzleş ve ona buna lafla artislik yapıp kendini kandırmaktan vazgeç... Eğer kendini bu içi boş laflarla tatmin etmeyi kesersen gerçekten zayıf bile olsa idare ederin üstünde seksi bir vucudun olabilir ;D kendini birini örnek almak istersen bu kişi en azından 100kilo bench'i rahatça girip saniyede 8-10 yumruk atabilen ve bir çok güzel kızın hastaası olduğu birini bulman çok zor değil ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ahahahahaha bu ne bicim bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sürekli rep kasan bi adam işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ya yetersiz dumanlı yeto senin tuttuğun ağırlığı parmaklarımla çalışıyorum ben. sanki ağırlık kaldırma üzerine en ufak bilgin var gelmişin vegan power gogo diye yine prim kovalamadasın. geçen sene bana sorduğun soruları da unutma öm'den kendimi sakatlıyorum çünkü FAG gibi elindeki 5kg'ler ile çalışmıyorum. ama merak etme, ölüm bile senden iyi vücuda sahiptir rahat ol bilgime saygı, tartışma çıkarma. dengesiz gibi hergün farklı kafalardasın mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ne biliyon sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/919845_10152841769115301_1598403493_o.jpg dealwithit adlı çalışmam sakatlıktan 5 ay sonraki halim. dediğim gibi ölüm yeter raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Fin said: ne biliyon sincap senin adamın diyo senin adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 deli bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 adam başka evrenlerde gezdiği için tamamen alakasız bi mesajıma nasıl saldırgan bi cevap vermiş. normal halini bilmesem daha çok laf sölicem de normal hali gayet düzgün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Pati beatdown event isteriz. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yumruk mu kaldı abi herkes belinde bir silah artık saniyede 30 mermi gönderiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Somon said: yumruk mu kaldı abi herkes belinde bir silah artık saniyede 30 mermi gönderiyor Saniyede 30 mermi ne ya fakir işi. Sniper daha cool ahaha yada desert eagle ile 1 tane atsan yetiyor panpa Yumruk lisede kaldı artık. Şimdilerde en hafif silah pıçak oldu. Biz rotring çekiyoduk lisede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hiç birşey bunun kadar seri olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 valla burda cidden kalite drama dönüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 noyzura yine bir postuna resmini sıkıştırmayı başarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ben hala tükürüp kaçıyomk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ahaha geyiğe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 seq 1111 bende bayaa gelisiyodum araya dovme girdi gg olduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Hicbir zaman noyzura gibi bir genetige sahip olamayacagiz... lanet olsun. Anca posta koyuyoz millete. Cok utandim lan... gidiyim iki basiym belki onun gibi 100kg bench girebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Kac kere basionuz lan 100kg. Ama bari falan saymayin, bara kac kg. takiyorsunuz? Agirlik istersem belime 15kg baglayip barfiks cekiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 noyzura'nın son postu efsane olmuş ahaha. buna laf edecek birşey bulamadım dffsfs.. Ama kanuni, perfectionist, killer burada kaç kişiye yardım etmiştir kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar