Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kötököyün hikayesinin devamı var mı? Çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 5. sayfa heralde forumun en uzun sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 moncici said: kaliteli espri yapmak toptan yasaklansın da tam olsun sadece dasaaa esprrisi alıntılayabilelim. adama hıyar demek için o kadar paragrafa ihtiyacın varsa buyur: http://www.lipsum.com/ dasaa'nın esprilerini arar hale geldiğimiz andır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sekoya hıyar demek için değil, başlık o yazıyı çağrıştırdığı için ve bu tür başlıklardan gına geldiği için yazdım, arkadaşlar da gördüler. algılar çok problemli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 demek ki siz 1910'larda cabaret voltaire'e takılıyor olsaydınız mekanı da zürih polisine ispitlermişsiniz aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu ne ya spor genele vizeyle girilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bunun tutosunu yazsan iyi olur aslında. ne kadar zamanda yaptın bu vücudu, ne gibi bir program uyguladın, ne yedin ne içtin, steroid olarak ne kullandın-etkileri vs. böyle geniş bir tuto iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Certhas said: bunun tutosunu yazsan iyi olur aslında. ne kadar zamanda yaptın bu vücudu, ne gibi bir program uyguladın, ne yedin ne içtin, steroid olarak ne kullandın-etkileri vs. böyle geniş bir tuto iyi olur. aynen ya, birisi kapsamlı tuto koysun da şu işi bilinçli yapalım. Kardioydu ağırlıktı kalori hesabıydı derken optimize edemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bulking tutosu eat big&lift big Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Tuto isteyenler için; http://forum.paticik.com/read.php?18,7291860,7291860#msg-7291860 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 birde aylik 15bin lira gider tabii onuda yaz seq. rakami salladim ama o kadar vardir herhalde. 4-5 bin steroidler. 2bin herhalde vardir trainer geriside yemek doktor ilac vs diye tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 la olm paran var ama aklın yok. bunlarla uğraşcağına al 50000 dönüm arazi hayvancılık yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 totemic said: la olm paran var ama aklın yok. bunlarla uğraşcağına al 50000 dönüm arazi hayvancılık yap. ya bu ne simdi. paran olsa hayvancilik yapacak kadar mi aklin var demez mi millet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 köy kahvesinde yaşlı amcalar olur ya herşeyi çiftçiliğe veya hayvancılığa bağlarlar onlar gibi hissettim kendimi bir an. o kadar konuya yabancıyım. yağlarım ve ben mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Olm tutorial hazırladık modun teki nasıl bir beceriksizce taşıdıysa havada asılı kalmış lan konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 konu matrixe düşmüş lan o kadar yazmıştı uzun uzun yazık askjcmaksc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 totemic said: la olm paran var ama aklın yok. bunlarla uğraşcağına al 50000 dönüm arazi hayvancılık yap. AHAAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Cons said: konu matrixe düşmüş lan o kadar yazmıştı uzun uzun yazık askjcmaksc kanka çak bi tane ortama daha rahat ayak uydurursun .. matrixde arada kalmak büyük sıkıntı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tyildirim said: Esh'e yaver demeyi biliyosunuz. Bu Chrome denen Noyan's Pet'e neden bişey demiyorsunuz :) Tepkiymiş. Adam insanlığa tepki olarak gelmiş dünyaya zatem. olgar şu yazdığın şeyi şimdi gördüm. blackice ile telefonla konuştuğumda senin öyle forumdaki gibi biri olmadığını aslında çok düzgün birisi olduğunu söylemişti. umarım bu da roleplay içinde yazdığın birşeydir. gerçi böyle bir roleplay yapabilmek için bile major hasarlı olmak gerekiyor. noyandan zerre hazzetmeyen biriyim ben. adamın kız arkadaşına laf edildi diye sadece adamın cevap hakkını kullanmasına vesile oldum. senin eşin ya da eski bir kız arkadaşın için için de aynı şeyi yapsalar ve sen banlanmış olsan yine aynı tepkiyi verirdim. eğer bu birilerinin peti olmak ise senin algı düzleminde ben noyanın petiyim abi kabul ediyorum. şurada hepimiz kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz. ama bunu artık nasıl bir çocukluk ve ergenlik geçirdin, neden böyle biri oldun bilmiyorum ama başkaları üzerinden yapmaya çalışmaktansa alelade konular üzerinden de yapabilirsin. hem böylece başkalarını da rahatsız etmemiş olursun. ha umurunda değilse de bilemem böyle devam et. bir tepki verecek kadar önemsiyor değilim en fazla bana işin düşerse burnundan getiririm o da zaten pek mümkün olmaz. sadece böyle şeyler görünce insanın keyfi kaçıyor biraz. bilmeni istedim. edit: bu arada o wot ler senin başlığın için değil noyanın uzun saçma mesajlarına tepki olarak koyulmuştu oraya xunn ben ve gondar tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 chrome said: tyildirim said: Esh'e yaver demeyi biliyosunuz. Bu Chrome denen Noyan's Pet'e neden bişey demiyorsunuz :) Tepkiymiş. Adam insanlığa tepki olarak gelmiş dünyaya zatem. olgar şu yazdığın şeyi şimdi gördüm. blackice ile telefonla konuştuğumda senin öyle forumdaki gibi biri olmadığını aslında çok düzgün birisi olduğunu söylemişti. umarım bu da roleplay içinde yazdığın birşeydir. gerçi böyle bir roleplay yapabilmek için bile major hasarlı olmak gerekiyor. noyandan zerre hazzetmeyen biriyim ben. adamın kız arkadaşına laf edildi diye sadece adamın cevap hakkını kullanmasına vesile oldum. senin eşin ya da eski bir kız arkadaşın için için de aynı şeyi yapsalar ve sen banlanmış olsan yine aynı tepkiyi verirdim. eğer bu birilerinin peti olmak ise senin algı düzleminde ben noyanın petiyim abi kabul ediyorum. şurada hepimiz kafamızı dağıtmaya çalışıyoruz. ama bunu artık nasıl bir çocukluk ve ergenlik geçirdin, neden böyle biri oldun bilmiyorum ama başkaları üzerinden yapmaya çalışmaktansa alelade konular üzerinden de yapabilirsin. hem böylece başkalarını da rahatsız etmemiş olursun. ha umurunda değilse de bilemem böyle devam et. bir tepki verecek kadar önemsiyor değilim en fazla bana işin düşerse burnundan getiririm o da zaten pek mümkün olmaz. sadece böyle şeyler görünce insanın keyfi kaçıyor biraz. bilmeni istedim. edit: bu arada o wot ler senin başlığın için değil noyanın uzun saçma mesajlarına tepki olarak koyulmuştu oraya xunn ben ve gondar tarafından. abi sizi trollemek bu kadar basit mi? Dont read lol yani. 5 satır yazı yazdırmışım nihahahahhaa. bana neler diyorsunuz olm arada bende diyim ne olacak. keyfin kaçmasın yiğidim ayip ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben demiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 chrome said: ben demiyorum abi. Dedin la sende kıro bile demiş olman lazım :) Trolololo üzdüysem özür dilerim lan etkileniyorum böyle duygusal yaklaşınca bak. Yapmayın ya trol dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 tamam o zaman. bok kafalı sequo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sequo resmen ajdarın paralı versiyonu, adam forumun ratingini saçmalıkla, ahmaklıkla ve terbiyesizlikle arttırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar