Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yersek o muyuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol. merak etme senin aptal demen en ufak bir etkiye sahip olmadığı için önemsiz.

ama istersen kendisi dışında herkesin bir eksiği olabileceğini ancak kendisinin mükemmel ve yanlışsız olduğunu düşünen insana ne denir onu da söyle bir

bu arada feci büyük aydınlanmışsın abi

10 Jun 2013, 00:24
Noyzura said:

forgiver said:

peki spordan sonra extradan protein ağırlıklı beslenmeye gerek var mı

protein candır. ekmek falan salla yiyebildiğin kadar et ve sebze ye işte tertemiz sağlıklı.

Bu arada işte bu yüzden "yeni mi öğrendin o yosunu" demiştim. Hani sana dalga geçiyorum gibi geldi ya
Mesaj tarihi:
Soris ile konuşuyorum ve şişko olmak bir hakaret ise ona bu hakareti yapan ben değilim. sağlığını ve beslenmesini dengelemeden yaşamaya devam ederek bu hakreti kendi kendisine yapan o ben değilim .
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Soris ile konuşuyorum ve şişko olmak bir hakaret ise ona bu hakareti yapan ben değilim. sağlığını ve beslenmesini dengelemeden yaşamaya devam ederek bu hakreti kendi kendisine yapan o ben değilim .

Geç onu da yarın kabakulak olunca kabakulak hakkında konuşmayacak mısın? Sen onu de bi hele şampiyon.
Mesaj tarihi:

istediğin kadar geçmişin mesajlarını önüme koy. Ben kararlarımı verdikten sonra işler değişti. Bunun hesabınıda kimseye vermem ama bak şunuda koyayım bütün pişirdiğim et yemeklerinin çektiğim fotoları hala facebook page'imde duruyor :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=401963263172916&set=a.401510573218185.81452.401011466601429&type=3&theater

Dworgian said:

lol. merak etme senin aptal demen en ufak bir etkiye sahip olmadığı için önemsiz.

ama istersen kendisi dışında herkesin bir eksiği olabileceğini ancak kendisinin mükemmel ve yanlışsız olduğunu düşünen insana ne denir onu da söyle bir

bu arada feci büyük aydınlanmışsın abi

10 Jun 2013, 00:24
Noyzura said:

forgiver said:

peki spordan sonra extradan protein ağırlıklı beslenmeye gerek var mı

protein candır. ekmek falan salla yiyebildiğin kadar et ve sebze ye işte tertemiz sağlıklı.

Bu arada işte bu yüzden "yeni mi öğrendin o yosunu" demiştim. Hani sana dalga geçiyorum gibi geldi ya
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

abi adam gayet güzel mesaj yazmış sen gidip adama şişko aptal demişsin ayıp

ya şişko demek küfür mü ? bana saçma geliyor şişko birinin gelip spor ve sağlık hakkında bilir kişi olarak konuşması. sen önce kendi poponu kaldırma iradesini gösterip düzenli ve sağlıklı beslenip , spor yapabilecek iradeyi gösterde konuş.. gerisi boş laf yani .

hakaret falan yok sadece net oluyorum o kadar. Umarım burada sağlıklı beslenmek ve spor hakkında konuşmak yerine sağlıklı ve fit bir vucuda kavuşan biri olur.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

istediğin kadar geçmişin mesajlarını önüme koy. Ben kararlarımı verdikten sonra işler değişti. Bunun hesabınıda kimseye vermem ama bak şunuda koyayım bütün pişirdiğim et yemeklerinin çektiğim fotoları hala facebook page'imde duruyor :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=401963263172916&set=a.401510573218185.81452.401011466601429&type=3&theater

İşte bana bunlarla gel.

Bunlarla gel derken, bize gel de bundan pişir bize demek istedim.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

ya şişko demek küfür mü ? bana saçma geliyor şişko birinin gelip spor ve sağlık hakkında bilir kişi olarak konuşması. sen önce kendi poponu kaldırma iradesini gösterip düzenli ve sağlıklı beslenip , spor yapabilecek iradeyi gösterde konuş.. gerisi boş laf yani .

hakaret falan yok sadece net oluyorum o kadar. Umarım burada sağlıklı beslenmek ve spor hakkında konuşmak yerine sağlıklı ve fit bir vucuda kavuşan biri olur.

E gerizekalılar akıl verirken iyi de şişkolar diet bilgisi verirken mi kötü?
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Esnaf said:

abi adam gayet güzel mesaj yazmış sen gidip adama şişko aptal demişsin ayıp

işte bak diyosun ki önce spor yapsın irade göstersin bişey yapsın falan. sonra gidip ANATOMİNİ DEĞİŞTİR ÖNCE falan gibi laflar söylüyosun. o yüzden bende sana diyorum ki önce oku birşeyler bari düzgün terim kullanabil ondan sonra tartış insanlarla.
Mesaj tarihi:
işte o zaman insanlara aptal demeden önce biraz da çuvaldızı kendine yönelt bence. aptallık öyle basit bir şey değil. ben mesela seni aptal diye nitelendirmem. aslında çok güzel düşünebilen ama herşeyi kafanda kendi istediğin yöne çeken birisin diyebilirim ki bu zeka gerektirir. manipülatif olmak yani
Mesaj tarihi:
Exodous said:

İddiaya giriyorum, dört mesaj sonra vingtor küfür edecek.

erkeklerin 'kadın cinsel organı' yoktur. o yüzden biri bir erkeğe 'senin kadın cinsel organına koyayım' dediği zaman onun anasına bacısına küfretmiş demektir.

AASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASD
Mesaj tarihi:
Aras benim etrafımda kitaptan dağlar var. hayatımda en çok para harcadığım şeylerden biri kitaplar. Birisini dışarıda beklemem gerektiğinde canım sıkılmasın diye kitapçılarda bekliyorum.

Bana nerden gelipte okumuyor etmiyorsun falan diyorsun anlamıyorum. ne evime geldin , ne birşey ettin. Dünde geldin facebookta etmediğin küfür kalmayın cahil falan dedin.

sana tek birşey söylemek istiyorum lütfen kendine gel. Küfür etmeden düzgün zeka içerikli bir tartışmada sakin duramayıp bana cahil falan demeye hakkın yok. Haddini bil ve saygılı ol lütfen.

Sadece senden daha farklı bakış açılarım var diye beni cahillikle ve kitap okumamakla falan suçlayamazsın.

kendine gel eğer beni, kendini ve arkadaşlığımızı önemsiyorsan. Çünkü seviyesini kaybedip çirkinleşen insanları fazla muhatap almıyorum enerjimi gereksiz yere sömürüyorlar diye onlara açıklama yaparken.

ha birde kendini daha fazla kaybedersen bunca kibar ve insani , dostane açıklamamdan sonra.. gerçekten kavga edebiliriz.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Exodous said:

İddiaya giriyorum, dört mesaj sonra vingtor küfür edecek.

erkeklerin 'kadın cinsel organı' yoktur. o yüzden biri bir erkeğe 'senin kadın cinsel organına koyayım' dediği zaman onun anasına bacısına küfretmiş demektir.

AASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASD

nası ya böle bişi mi dedi AHAHAHAHAHHAHAHAA
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Aras benim etrafımda kitaptan dağlar var. hayatımda en çok para harcadığım şeylerden biri kitaplar. Birisini dışarıda beklemem gerektiğinde canım sıkılmasın diye kitapçılarda bekliyorum.

Ben sana kitap almıyorsun demedim, onları oku dedim.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

kendine gel eğer beni, kendini ve arkadaşlığımızı önemsiyorsan. Çünkü seviyesini kaybedip çirkinleşen insanları fazla muhatap almıyorum enerjimi gereksiz yere sömürüyorlar diye onlara açıklama yaparken.

Oha siz arkadaş mısınız?

Ben nereye tezgah açtım arkadaş.
Mesaj tarihi:
ben insanlara küfretmiyorum ağzım pis küfürlü konuşuyorum.
abi oku o zaman aldığın kitapları yada bildiğin konularda konuş ne bileyim.

bu kadar eleştiri yapan sağa sola saldıran bir adamın bu kadar yanlış bilgi vermesi bu kadar yanlış terim kullanımı terimlerin anlamını bilmeden sağa sola falan savurması böle ehehe heheh eheh ehehehh ehe eheh
  • Yeni Oluştur...