Sholver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Arkadaşlar biraz önce car. mod ta son yarışımı yaptım 10k ödüllü teke tek bir elemanla yarışıyosunuz,yarışı kazandım yarış sonunda demoyu gösterdi,tüm yarışları tammaladınız dedi,hatta jp e bile binsem suv vs yok...Fakat acade mod ta tüm parçalar upgrade ler açık olmasına rağmen car mod. ta halen body shop a gittğmde Wide Body Kit ler kapalı...Şu an sadece oyundaki diğer arabalar var gezinen yarışmak için,sizce ne şekilde açılıyor car. mod ta açan varmı..?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Unutmadan söliyim yapılcak yarış kalmamasına rağmen "T" ye bastığımda complate games te %77 gözküyor...Fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sokak yarışlarınıda tamamlaman lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sokak yarışları dediğin telefonla çağrılan haritada gözkmüyen yarışlarmı?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 evet onlar. Sana aşağı yukarı bir yer söylüyor. Hotel Plaza faln diyor, sen de gidip aranıyorsun.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Stage 5 bittiyse Garage * World Map'den Not Completed tum yarislari tamamlayin, olur %100.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 lşol ama o zamanda artık wide body kit i car. mod ta takmışın kimin neyine... :)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 %100 yaptim hala acilmadi o olay ya sinir oldum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aynen hasta oldum gerçi benim not complated 3 yarış var tam olmadı yani ama...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bide soyle bisey oldu world mapdeki stage 5yarislarinda ya suvlarla yarisiyorum yada corollalarla herkestemi boyle?[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 evet aynene hiç zevki kalmadı o[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 baggio sanirim sen bu world map olayindan anliyorsun yukardaki sticky threada (nfs u2 threadine) bir yazi yazdim biliyorsan oraya yazarmisin pls[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaşlar wide body kit stage 5 deki outrunlardan 10 tane bitirince açılıyor.bilginize.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 arkadaslar hala acamayan varsa tam bilgi verdim buraya tekrardan adresini yazayim sonlara dogru yaziyor (tamami) http://forum.paticik.com/view.php?id=97378&page=1 (buraya tekrar yazdim cunku topic acip kirletmeyeyim dedim)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar