Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehliyet almak ve torpil.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum pek doğru birşey değil ama bu mümkün mü?
Surda 8 ay kaldı ama okula gidip gelmek beni cok zorluyor.
Yapan kişiler oldu mu acaba?[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
eski sistemle aliyor olsaydin cok rahatlikla alabilirdin,cevaplari veriyorlardi surucu kurslari ya da degistiriyorlardi oyle aldik.
ancak suan milli egitim bakanligina bagli oldugundan cok zor oldugunu biliyorum ama birkac kisiden 1 milyara alinabildigini hatta alanlarin oldugunu gordum ama sahte olabilir diyenler vardi yani sakat is suanda anlayacagin,bizim zamanimizda cok kolaydi o isler :)
Mesaj tarihi:
Önemli olan 18 i doldurmadan alabilmek,sınav 0 problem.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
Valla şimdilerde torpil olayı anca dersanede olur, o da derslere gitmezsin, sadece sınava girersin bildiğim kadarıyla.. ki fazla da atıp tutmiim ben alalı 8 yıl oluyo..

Benim aldığım zamanlarda torpil olayı tam olarak işliyordu, o zamanlar sürücü kursu muhabbetleri fln yoktu..
Tanıdığınız varsa 1 gün içine halloluyordu, ben 18'ime bastıktan 2 gün sonra almıştım, sınav sırasında cvp'ları vermişlerdi, sonra da direksiyon sınavına girip 30 dakika sonra da ehliyetimi alıp evime gitmiştim..
Arabaya binen polis'in dediklerini de hiç unutmam,

" Hani biz şimdi sana ehliyeti vericez ama diğerlerine ayıp olmasın göstermelik iki tur atalım "
Şimdi pek söz konusu değil sanırım bu ortamlar..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..

Mesaj tarihi:
said:
Kincal, 03 June 2003 12:59 tarihinde demiş ki:
Önemli olan 18 i doldurmadan alabilmek,sınav 0 problem.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.

18'i doldurmadan her turlu alamazsin :)
Mesaj tarihi:
artık ehliyet işlerine ankara dan bakıldığı için çok zor...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Mesaj tarihi:
Hala oluyor, ben öyle yapıyorum şu anda.
Kötü örnek olmayayım tabii de, ben artık çok ama çok geç kaldım arkadaşlar ehliyet için. Bir 6-7 sene önce almam gerekirdi ama hiç ilgi duymadım arabaya, hala da duymuyorum. Gerekli diye alacağım sırf, yoksa başkası kullansın, o girsin strese banane ehe.

said:
Thalion, 03 June 2003 13:35 tarihinde demiş ki:
Valla şimdilerde torpil olayı anca dersanede olur, o da derslere gitmezsin, sadece sınava girersin bildiğim kadarıyla.. ki fazla da atıp tutmiim ben alalı 8 yıl oluyo..
Mesaj tarihi:
nefr hangi sekilde oluyor kac kisi denedi benim tanidigim alamadilar , hatta benle ayni zamanda girmeyip sonra aliriz diyip sistem degistikten sonra patlayan cok arkadasim oldu simdi surunuyorlarda :)
Mesaj tarihi:
Sistem değişti artık YÖK tabanlı bir sistem var
önüne gelen alamaz ehliyeti.
Sadece para verirsin çabuk çıkartırlar.
Artık sınava girip kazanmak şart istersen cumhubaşkanının oğlu ol sallamazlar.[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Bilmem, ben gidip "vaktim yok giremem derse merse, iş var güç var, sınava girer geçerim" dedim "peki" dediler. Hoş, geçemedim motordan, yalancı çıkmış oldum ama olsun ehae
  • Yeni Oluştur...