Kincal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Biliyorum pek doğru birşey değil ama bu mümkün mü? Surda 8 ay kaldı ama okula gidip gelmek beni cok zorluyor. Yapan kişiler oldu mu acaba?[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sıstem degıstı sanırım,artık o ısler cok zor.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 eski sistemle aliyor olsaydin cok rahatlikla alabilirdin,cevaplari veriyorlardi surucu kurslari ya da degistiriyorlardi oyle aldik. ancak suan milli egitim bakanligina bagli oldugundan cok zor oldugunu biliyorum ama birkac kisiden 1 milyara alinabildigini hatta alanlarin oldugunu gordum ama sahte olabilir diyenler vardi yani sakat is suanda anlayacagin,bizim zamanimizda cok kolaydi o isler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ben daha bu temmuzda alıcam ınsallah ole zor bı sey degıl almak sınav kolay ama torpıl olayını konus derım...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 1 milyar az mış cnm hemen alın :) 2000 de aldım ehliyeti ehehe :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Önemli olan 18 i doldurmadan alabilmek,sınav 0 problem.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 o kadar istiyosan git yaşını büyüttür mahkemede alırsın yada motor ehliyeti al 17 de veriyolardı onu galiba[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Valla şimdilerde torpil olayı anca dersanede olur, o da derslere gitmezsin, sadece sınava girersin bildiğim kadarıyla.. ki fazla da atıp tutmiim ben alalı 8 yıl oluyo.. Benim aldığım zamanlarda torpil olayı tam olarak işliyordu, o zamanlar sürücü kursu muhabbetleri fln yoktu.. Tanıdığınız varsa 1 gün içine halloluyordu, ben 18'ime bastıktan 2 gün sonra almıştım, sınav sırasında cvp'ları vermişlerdi, sonra da direksiyon sınavına girip 30 dakika sonra da ehliyetimi alıp evime gitmiştim.. Arabaya binen polis'in dediklerini de hiç unutmam, " Hani biz şimdi sana ehliyeti vericez ama diğerlerine ayıp olmasın göstermelik iki tur atalım " Şimdi pek söz konusu değil sanırım bu ortamlar..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ALAMAZSIN TORPİLLE :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Kincal, 03 June 2003 12:59 tarihinde demiş ki: Önemli olan 18 i doldurmadan alabilmek,sınav 0 problem.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. 18'i doldurmadan her turlu alamazsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 artık ehliyet işlerine ankara dan bakıldığı için çok zor...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hala oluyor, ben öyle yapıyorum şu anda. Kötü örnek olmayayım tabii de, ben artık çok ama çok geç kaldım arkadaşlar ehliyet için. Bir 6-7 sene önce almam gerekirdi ama hiç ilgi duymadım arabaya, hala da duymuyorum. Gerekli diye alacağım sırf, yoksa başkası kullansın, o girsin strese banane ehe. said: Thalion, 03 June 2003 13:35 tarihinde demiş ki: Valla şimdilerde torpil olayı anca dersanede olur, o da derslere gitmezsin, sadece sınava girersin bildiğim kadarıyla.. ki fazla da atıp tutmiim ben alalı 8 yıl oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 nefr hangi sekilde oluyor kac kisi denedi benim tanidigim alamadilar , hatta benle ayni zamanda girmeyip sonra aliriz diyip sistem degistikten sonra patlayan cok arkadasim oldu simdi surunuyorlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sistem değişti artık YÖK tabanlı bir sistem var önüne gelen alamaz ehliyeti. Sadece para verirsin çabuk çıkartırlar. Artık sınava girip kazanmak şart istersen cumhubaşkanının oğlu ol sallamazlar.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ulan eskiden ne torpil varmış babamın E ehliyeti var ama adam daha araba kullanmasını bilmiyo ben ondan daha iyi sürüyom :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 emniyetten 15 dk. da cikartirsin hala ordaki sistem ayni sertfikayi aldiktan sonra beklemezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bilmem, ben gidip "vaktim yok giremem derse merse, iş var güç var, sınava girer geçerim" dedim "peki" dediler. Hoş, geçemedim motordan, yalancı çıkmış oldum ama olsun ehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ehe Nefr :) bende öyle diyordum,sınava bir gece önce tüm kitabı ezberleyince giriyorsun :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hep torpille geçen hayvanlar yüzünden trafikte kafayı yiyoruz zaten.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Şimdi Benim Doğum günü 4 Ağustos Bi şekilde Sınav tarihlerini öğrenmem lazım Ağustos sonunda sınav varsa oa girmeye kasarım olmadı eylülde varsa ona girerim? Sınav tarihlerini nerdne öğrenebilirim?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 nefr senin dediğin torpil değil ki bende derse girmedim sadece sınava girdim :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar