Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Kazaa ücretsiz VoIP ile geliyor


-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Sharman Networks, en ünlü dosya paylaşım yazılımlarından (P2P) Kazaa'nın yeni sürümünü çıkardı. Kazaa 3.0, P2P teknolojisini kullanarak İnternet üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan Skype adlı yazılımla birlikte geliyor. Yeni sürüm, Kazaa-Skype entegrasyonunun yanı sıra gelişmiş arama özelliği de sunuyor. Ücretsiz bir yazılım olan Skype, kullanıcılarına dünyanın herhangi bir yerindeki diğer kullanıcılarla İnternet üzerinden (VoIP - voice over IP) sınırsız, ücretsiz kaliteli telefon görüşmesi yapmasını sağlıyor.Bilgisayarlar arası ücretsiz konuşmanın yanı sıra, Skype'la normal telefonları çok daha ucuza arayabiliyorsunuz[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda ayrı firmaların yazılı olsalar da Kazaa'nın kurucuları ile Skype'n kurucuları aynı isimler. Kullanıcılar Kazaa 3.0 sayesinde bir yandan dosya paylaşırken, bir yandan da Skype'a gerek duymadan arkadaşlarıyla online görüşme yapabilecek.

GELİŞMİŞ ARAMA VE WEB GÜNLÜĞÜ
Yeni Kazaa'yla birlikte arama kapasitesi de artırıldı. Sharman'a göre Kazaa kullanıcıları bundan sonra arama başına yaklaşık 3 bin kadar daha fazla sonuçla karşılaşacak. Kazaa 3.0'da helen deneme aşamasında olan İnternet günlüğü hizmeti (weblog) TypePad de var. TypePad sayesinde kullanıcılar bilgilerini hızla paylaşıp, İnternet'te yayınlayabilecek.

P2P'nin dosya paylaşımın da ötesine geçeceğini söyleyen Sharman Networks, Kazaa 3.0'ın P2P'nin geleceğine ışık tuttuğuna inanıyor. İnternet üzerinden ses iletimini P2P açısından yeni bir cephe olarak nitelendiren Sharman yetkilileri "Kazaa 3.0 bu yöndeki yeni köşe taşıdır" dedi.

Avustralya merkezli Sharman'a göre Kazaa bugüne kadar 300 milyondan fazla indirildi. Yakın zamana kadar en popüler dosya paylaşım programı olan ve ABD'de müzik endüstrisinin hedefi haline gelen Kaza bir süredir tahtını bir başka P2P programı edonkey'e kaptırmıştı. Yeni sürümün Kaza'nın kullanım oranını yeniden artırabileceği tahmin ediliyor.

Kazaa diğer P2P'ler gibi kullanıcılarına milyonlarca şarkı, film, resim dosyası sunuyor.


(Hürriyetim) kaynak[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 19 Aralık 2004 06:49 tarihinde demiş ki:
Acaba bu kazaa ile kaç tane yeni spyware eklemişlerdir.

kazaa yerine kazaa lite k++ kullanmıyana enayi gözüyle bakıyoruz zaten..

spyware ve adware kazaa ile kim uğraşıcak peh[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VoIP,

Türkiye de ses iletişimi sadece Telekomdaydı geçtiğimiz yılbaşınan itibaren serbestleşti fakat bazı şirketlere telekom lisansı verildi yanılmıyorsam 30 civarı şirket şu anda ses iletişimi kurabiliyor.

VoIP ile ses transferi yapmak ta bireysel olsa dahi büyük bir suç sayılıyor ve eğer yaptığınız saptanırsa astronomik miktarlardaki mahkemelerle karşılaşabilirsiniz.

Turk.internet.com da 1 yıl fln önce bu konuda bi yazı vardı[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kazaa nın kaybettiği kitleyi geri kazanmak için çırpınışları bunlar..
modifiye edilmemiş bir kazaa yı tekrar yüklemem için yanında voice over ip değil anti spyware yazılımı vermeleri lazım lol.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki:
mesela polymorph autocast ayarlanabilse
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...