Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoğunlaşan seks güdüsünün aşka dönüşmesi..

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

Bılgıldak süpersin.. =))

Dworian isteyen istediği kadar araştırıp , pratik yapıp kendisini aşabilir.. Dünyanın en eski mesleği kendini satmaktır .. Bunu fahişelikle karıştırma çünkü öğrendiğin sayısız şeyi farklı kombinasyonlarda birleştirip ve bunlarıda anlatmak için harcadoğın zamanın bir değeri var.. hergün de bedavaya çok faydalı yönlendirmeler yapıyorum arkadaşlarıma. Ama özel ders konusu gitar çalmayı öğretme ya da matematik dersi vermek gibi kendi bilgi ve deneyimlerimi paylaşırken bir kaşılığını almam konusunda gönlüm sonuna kadar rahat =)))

Birşey istiyorsan karşılığını vermelisin ki ben karşılık konusunda çok esneğimm.. herkesin paylaşabilecek şeyleri var mesela bu hafta eğitimlerim karşılığında aldığım para dışında şeyler :

- termal havuzda auqa terapi
- dişçimde bozulan bir dolgum yenilemek
- benim vucudumun bir adet action figürünün modellenmesi + kalıbı

Başka bir heykaltraş arkadaşım ise direk heykelimi yapmayı teklif etti benden alacağı özel dersler karşılığı.

Sistemin içinde bir mühendis , bir bankacı , bir doktor , bir penis büyütücü hap satıcısı değilim fakat bu yaşamımı adadığım araştırmalar ve deneyimlerim senin olmasa da bir çok insanın araştırdığı ve kendini geliştirmek istediği konularda değerli.

Bu yüzden bağnaz bağnaz konuşmayı kes bilmediğin konular hakkında. Senin ilgin yok ve hiç bir şey anlamıyorsun diye bunların saçma olduğu anlamına gelmez azıcık akıllı ol , saygılı ol ya da sessiz ol ;D çünkü böyle cevapları üst üste vermek benim için zaman kaybı ama kibarlığımdan seni muhatap alıyorum yinede.

Ben bilgimi/bildiğimi sınırsız paylaşırım. Yardımseverimdir. Bana bir şey kaybettirmeyecek ise yaptığım (ekonomik olarak) ve bu yapacağım yardımı yapmaya vaktim varsa "vaktimi aldın so pay for it" demem. Zaten yardım karşılıksız kalmaz, direk karşılık istemek o işi "iş" haline getirir. Karşılığında para da almasan bu senin mesleğin olur.

Bu mesleğim benim diyorsan ok ama demiyorsun işte.

İlgin yok demek için beni ciddi yakından tanıman lazım bilemezsin ben nelere ne kadar vakit ayırdım ilgilendim vs. Ayrıca bilmediğim konularda konuşmam, insanların gücü vardır ama araştırdığıma göre (ha bilgim eksik veya değil ben kendi araştırdığımı bildiğimi biliyorum sonuçta) her insanın içsel gücü birbiriyle aynı değil ki bence de öyle olması mantıksız olurdu.

Saygısız değilim herşeyden önce, sen gelip geyik yapıyorsun biz de geyik yapıyoruz ki o kadar. Susma konusuna gelince. Niye ki? burası forum?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu benim Mesleğim oldu son 3 aydır. Beyoğlundaki evimin kirasını , faturalarımı , yemeklerimi , sosyalliğime harcadığım masraflarımın hepsini bu şekilde ödüyorum.

Mottom da şu : Herkesin paylaşacak birşeyleri vardır..

Yani payment sadece para ile değil. Bu hafta hizmetim karşılığı para dışında aldığım şeyler şunlar :

1) Auqa terapi su içerisinde masaj
2) diş doktorumdan diş bakımı + dolgu
3) kendi vucudumun Action figürünün yapılması + kalıbı

+ bugün Level-Up tarot çalışması karşılığı şunu alıyorum

Anlayacağın para göz , aç gözlü insanları kandırıp sömüren biri değilim.. İnsanlar bana geliyor ve google veya kitaplarda kolayca bulamayacağı ya da hiç bulamayacakları benden öğrenebilecekleri yeni şeyler ya da benim oluşturduğum farklı kombinasyon bilgileri öğreniyorlar.

Bence herkes barter sistemine alışşın. paradan daha güzel şekilde çalışıyor..

Birde ev alırsam bir tane oh kira mira olaylarıda kalkıcak .. üstünede bir güneş panellerini falan döşersem ohh... orayıda Level-Up Academy olur... şatom bile olabilir evet harika olur ahaha ;D

Sosyal ağlarda paylaş

said:
1) Eğer karşımdakinin ağzına gelip sonra ateşli bir öpücükle hepsini geri yutup "yaratım enerjimi" bedenime aşk dolu bir şekilde geri döndürsem böylee uysal sevgi dolu bir iblise dönüşüp tatlılaşıyorum .. sarılıp tatlı enerjimle yanımdaki insanı kaplıyorum ve herşey çok güzel hissettiyor.. sessizlği tercih ediyorum..

2) eğer seviştiğim kişi ağzına gelmemi istemez ise içi yarısına kadar dolu su bardağına boşalıp içiyorum ama yanımdaki hatun "ıyyyy delisin yaa böyle birşey görebileceğimi hiç düşünmezdim hayatta" falan diyip tiksinç tiksinç bakarsa her ne kadar enerjimi kendime geri döndürsem de böyle kendimi biraz yalnız , birak koskaca dünyada daha hırçın hissediyorum..
olm yemek yiyordum lan

hayır hassas bünyem yoktur ama çok kötü zamanlama oldu be
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

ya o kadar bir numarası yok ya. Aksine çok tatlı bir kutsal erotik hissiyatı var.. Bence her erkek çok sevdiği bir kadınla bu öpücüğü mutlaka denemeli <3 Aranızda özel bir bağ oluşuyor böylece..

http://en.wikipedia.org/wiki/Snowballing_(sexual_practice)

sen yazdın wikisini dimi
TRAP BEYLER
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

İnsanları sömürdüğünü söylemedim. Sen hizmet sunuyor, karşılığında bedel alıyorsun. Müşterinde memnunsa np. ama eskiden buna "yardım" diyordun şimdi "mesleğim" diyorsun olay bu. Düz falcılar/hocalar bile bu kadar iş yapıyorsa sen hayli hayli aç kalmazsın abi gogo =)

profesyonelliğe geçiş yaptım işte.. Eskiden sadece yardımdı ama hobi olarak yaptığımda bu kadar çok insana yardım edemiyordum. Sonra bazı dostlarım "noyan yeter artık herkes senden yardım istiyor ve sen sallamıyorsun , modellikten de para kazanamıyorsun artık bari bu işi profesyonel iş haline getir ki başkalarına yardım ederken sende hayatını rahat rahat yaşa" dediler..

Hayatımdaki en anlamlı dost tavsiyelerinden biriydi =))
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

hiç bişey okumadım; image ve giflerle çok eğlendim ama (tu)

Şurayı okusan yeter kanımca :D

Konumuza geri dönersem içimde enerjiler bir kaç haftadır çok birikti.. Son zamanlarda seviştiğim kadınların enerjisi çok düşük diye seksten soğumuştum. Hiç hatunlarla ilgilenmesemde evimin stratejik konumundan dolayı taksimde sarhoş olan kızların "Alo gel beni al" demesi ile anında oradaki mekanlara summonlanabiliyorum...

Gel gelelim ki enerjilere o kadar yoğunlaştım ki artık et ve hayvan ürünleri tüketisim gelmediği gibi, enerjisi sorunlu,yaralı,düşük kızlar ile de sevişesim gelmiyor hiç. Çünkü bu tarz kızlar ile seviştiğimde kendimi kötü hissetmeye başladım.

Bu noktada hem sevişmek isteyip hem de uygun birilerini bulamadığımdan fenalar fenası noktalarda geziyorum. Tek istediğim birşey var o da güzel enerjili ve fiziksel olarak kondisyonu yüksek birileri ile hardcore sevişip enerji algısının ve içsel vizyonların ötesine geçmek...

Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Boşalmama göre değişiyor..

1) Eğer karşımdakinin ağzına gelip sonra ateşli bir öpücükle hepsini geri yutup "yaratım enerjimi" bedenime aşk dolu bir şekilde geri döndürsem böylee uysal sevgi dolu bir iblise dönüşüp tatlılaşıyorum .. sarılıp tatlı enerjimle yanımdaki insanı kaplıyorum ve herşey çok güzel hissettiyor.. sessizlği tercih ediyorum..

2) eğer seviştiğim kişi ağzına gelmemi istemez ise içi yarısına kadar dolu su bardağına boşalıp içiyorum ama yanımdaki hatun "ıyyyy delisin yaa böyle birşey görebileceğimi hiç düşünmezdim hayatta" falan diyip tiksinç tiksinç bakarsa her ne kadar enerjimi kendime geri döndürsem de böyle kendimi biraz yalnız , birak koskaca dünyada daha hırçın hissediyorum..

tabi yanımdaki kızlara göre değişiyor bunlar.. Benim tek eşliliğe geçip aşkımla mutlu huzurlu yaşamam lazım ya..

günlük hayatta zaten en doğal halim süper espritüel bir filazof kıvamında. Ama seksten sonra filazofa bağlaman çok güzel birşey demekk ki güzel enerjilerle harmanlanıp kendi içlerinizin derinliklerinize dalabiliyorsun kızlarla ;)

Suark said:

noyruza baba bişi soracam

boşaldıktan sonra sıradan erkek gibi mi oluosun ( yani bizim gibi ) yoksa onunda ayrı bi şeyi var mı?
Ben filozofa falan bağlıorm çünkü de ondan

Kızlarla sdfsdssd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...