deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Note 2'yi geçen şubat aldım. Siyah renk olanından. Garantili falan pırıl pırıl, çiziği yok. Arka kapağını çıkartıp başka kapak taktım öyle kullandım, hala kutusunda. Note 2'ye 1000 lira istiyorum. Fotoğrafa gerek olmadığını düşünüyorum (sıfırından farkı yok), hoş çekecek aletim de yok. HDD'yi de tam bir yıl önce aldım, garantisi devam ediyor ama fatura nerede onu bilmiyorum, arada şehir değiştirdiğim için karıştı ortalık. Vatan'dan almıştım, adaptörlü HDD'lerden. Bu da yeni gibi, taş çatlasa 2 gün takılı kalmışlığı vardır makineye. Hediyesi 200GB'ye yakın film var, 1080p, 3D vs. :P Buna da 150 lira istiyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/seagate-stbv2000200-3,5-2tb-expansion-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=61351 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 vs. ile ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bu ne abi herkez arşivlerini satmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 External duruyor ise alabilirim direk. Edit: Sifiri da cok degilmis once onu arastirayim biraz adaptorlu olmasini istemiyorum aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 herkez yanan gözümün tedavi masraflarını karşılar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yeni aldıgın ekran bozuk belki ondan yanıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 DareJedi said: External duruyor ise alabilirim direk. Edit: Sifiri da cok degilmis once onu arastirayim biraz adaptorlu olmasini istemiyorum aslinda. Karar verirsen yolla bilgilerini. 3d Man of Steel, 48fps Hobbit var mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bu arada vs. arşivimi sildim geçen gün :( Stream etmediğim tek şeydi, onlara da kıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ALALALAALAALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar