BaaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ürün resimleri (cep telefonu kılıfı, saat vb.) çekmek için bir lightbox yapacağım. http://www.wikihow.com/Create-an-Inexpensive-Photography-Lightbox şöyle bir düzenek çok basit gözüküyor. canon 600d var makine olarka. yanlarda kullanma amaçlı ışıklandırma için ne alabilirim? şöyle şeyler var ama 350tl veremem şuan için. daha ucuz bir çözümü var mıdır http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/surekli-isik-45-w-2-li-set-56038649
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/kiskacli-masa-lambasi-ders-calisma-lambasi-220v-97377857
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 neyse şunu alayım uğraşmayım dedim :d http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/63-cm-urun-cekim-cadiri-isiklar-dahil-89951516 tenks
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 oo DIY forumunda kolaya kacmak falan. *uyenin puanini dusurur.
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Selam, Led paneller var. Onlarla da yapabilirsin. Saygılar.
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 DynamicK said: oo DIY forumunda kolaya kacmak falan.*uyenin puanini dusurur. kolaya kaçmaktan da vaz geçip kendim yaptım bu arada :d karton, tülbent, 25tl lik 3 tane lamba, beyaz ışıklar vs derken 70tl ye oldu gayet de iş görüyor.puanımı geri alayım.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Selam, Kutu da bakkal amcadan sanırım :) Saygılar.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 18-24 watt 3 tane beyaz tasarruf ampulu iş görür
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 kutu hangi amcadan bilmiyorum çin'den geldi içinde ürünlerle, "aa bu iyiymiş lan" diyip direkt yaptım gitti. beyaz ışık tasarruflulardan 24w 3 tane. 2 tane ikea lamba 25tl, 1 tane pazar masa lambası 20tl. bir de okunmuş anane TÜLBENTi kesip o deliklere getirdim, onları bir de zımbaladım şimdi mis oldu.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Admin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 DIY iyidir. Ilk seferde daha pahaliya gelir belki ama isi ogrenip mantigi kapmak paha bicilemez. :)
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Selam, İMÇB'den perdeciye gidilir, beyaz stor perde kumaşı alınır. CFL tipi lambalar titreme yapabilirler. Bundan dolayı ebay'den beyaz led paneller alınır, ucuzdur, korkulmaz. Limon kasasından küp frame'i yapılır, stor perede kumaşı zımbalanır gerdirilip. Benim de kurma hayalim var ama hanım çok pis dalar bana. Ortada bıraktığım anda da ufaklıklar 3D'den 2D formuna getirirler onu :( Saygılar.
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahahah ebay'den CFL lamba almıştım zaten :> ocak ayında gelecekler. bir de vinyl aldım şu kullandığım kötü karton yerine koymalık, perde olayına bakayım evet tülbentten çok ışık geçiyor açılı koymak zorunda kalıyorum. eski beyaz tişörtlerden de kesip denedim onlardan da hiç geçmedi falan.
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 update edeyim dedim bunu diy'in krali oldu bildiğin :D CFL ampüller rekor ışık veriyor (150w diyor bu aldıklarım 60w çekiyor) light box'a gerek bile kalmadı. gümüş renk çekerken siyah, diğerleri için de arka tarafı beyaz vinyl ile harika oldu. bi kaç da çektiğim raw foto (paintle açıp ufaltıverdim atmak için kaliteler cortingen oldu) daha photoshop falan dokunmadı.
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 fondan bi şekilde uzaklaştırırsan gölgeden de kurtulursun, altlarına ince bir şeyler koyarak yükseltip fondan ayırabilirsin.
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 deneyim onu da, ışıkların açısıyla sürekli oynayıp gölgeleri PS ile kolay kesilecek hale getiriyorum
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Selam, Işıkların önüne 2 kat tülbent falan koy bari :) Daha soft gelir ışık ve gölgelerin azalır(sanırım). Saygılar.
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ışıkla oynamak pek iyi değil ya bazen göze batan farklılıklar oluyor tabii ne kadar sallarsın orası sana kalmış :). Bence en güzeli, en standartı 2 yana 2 ışığı 45 derece bakacak şekilde koyup ürünü crop almak olur istediğin fona yapıştırırsın sonra.
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 tülbent deneyim vardı hazır üflenmiş lightboxtan kalma :d ışıklarla ilgili pek bilgim yok aslında tutoryıl izleyim madem ben azcık daha. dediğin şekilde deniyorum yarın 45° bir de aslında 6 tane var ışıklardan ve lambalardan hepsini kullanmıyorum bile 3 tane yetti
Öne çıkan mesajlar