Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İskandinav ülkeleri ve domokrasi


haydari

Öne çıkan mesajlar

böyle adına kültürümüz dedikleri sığlıkta boğulcan. aile çevre falan hep böyle olacak. katilleri sevdirecekler. yazı bilmeyen afrika kabileleri gibi kahramanlık hikayeleri dinliycen hayat boyu. kanun nizam olmıycak. feodal olcak, koyun becerme uzmanı olacan. güneşi gördüm falan diycen. babayı gördüğünü anlayamıycan. gelcen akıl vercen buralarda. amma tenezüllere mazhar olamıycan.

Müşkülpesent olmayan bir bakteri nasıl ki seni maymundan ayırt edemez. Bu iskandinav ülkeleri de lafta ayırt edilemezler. Peki neden birleşmiyorlar ? Öyle ya senin tüm yumurtların aslında bundan ibaret. Bu ara her gıdaklayan gibi içi boş günü geçmiş yumurtlarının.

Bu devletin bu milletin genleriyle kavgalısın.

Bunu et kafalılara soruyorum. Öyle ki lafta ileri demokrasici tatlı su hamsilerine.

Hani Türk lafından rahatsız olanlara. Hani ümmetçilere. Hani kürtçü tayfaya.

Kimliksiz, şuursuz bir toplum var mı bu gezegende ama Sağ salim ? O iskandinavlar her lafta gizli özne. Bunlar madem aşmış neden birleşmiyorlar ? Bunların neden bir kimliği var ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güldüm yani sağolun.

anlaşılmıycak bi tarafı yok bence ama yazıdan çok stil ve üsluba takılmış gibisiniz.

O kaddar überler ki birleşmeye tenezzül etmiyolar pek gerçekçi değil. adamların tarzı, yaklaşımı ile bizimki arasında çok fark var. ben de ondan bahsediyorum. adam interneti temel insan hakkı sayıp her eve bazal düzeyde bedava internet veriyor. biz hala interneti bulan şirket parayı kaldırdı modundayız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...