haydari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 böyle adına kültürümüz dedikleri sığlıkta boğulcan. aile çevre falan hep böyle olacak. katilleri sevdirecekler. yazı bilmeyen afrika kabileleri gibi kahramanlık hikayeleri dinliycen hayat boyu. kanun nizam olmıycak. feodal olcak, koyun becerme uzmanı olacan. güneşi gördüm falan diycen. babayı gördüğünü anlayamıycan. gelcen akıl vercen buralarda. amma tenezüllere mazhar olamıycan. Müşkülpesent olmayan bir bakteri nasıl ki seni maymundan ayırt edemez. Bu iskandinav ülkeleri de lafta ayırt edilemezler. Peki neden birleşmiyorlar ? Öyle ya senin tüm yumurtların aslında bundan ibaret. Bu ara her gıdaklayan gibi içi boş günü geçmiş yumurtlarının. Bu devletin bu milletin genleriyle kavgalısın. Bunu et kafalılara soruyorum. Öyle ki lafta ileri demokrasici tatlı su hamsilerine. Hani Türk lafından rahatsız olanlara. Hani ümmetçilere. Hani kürtçü tayfaya. Kimliksiz, şuursuz bir toplum var mı bu gezegende ama Sağ salim ? O iskandinavlar her lafta gizli özne. Bunlar madem aşmış neden birleşmiyorlar ? Bunların neden bir kimliği var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Ne okudum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Haydari ile rakı iyi de fazla kaçırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hicbisey anlamadim, demek ki cok edebi ve derin bir yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 /Summon Biyik gelsin de size eşit-anayasal bir hukuk devletinde yaşadığımızı ve neden haksız olduğunuzu maddeler halinde anlatsın. Ayrıca bunu yaparken sonunu Atatürk'e bağlasın ve eleştirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ige bo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 o konuda ben de hansi ye çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu abiyi çok kızdırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Sair burda...... nedemek istemis lan? iskandinav karimi lazim nedir? Dertli gordum arkadasi bi yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 birleşmiyorlar çünkü o kadar insanüstülerki boyle biseye tenezzul etmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sipeyskeyk said: Ne okudum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aquila said: hicbisey anlamadim, demek ki cok edebi ve derin bir yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gugıl reklam botu gibi ama reklam eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Buyu mu yaptin lan sen bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 lan anlayamıyosanız belli etmeyin bari ya bu kadar mı düştünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bende bir şey anlamadım kime giydirdiğini anlasam bende o damardan sallayacaktım bir şeyler ama yok vallahi hiç bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bu nasıl bi utanmazlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Basligi gorunce dedim ki ahanda dogrudan demokrasi falan tartisilacak. Megerse ne cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 güldüm yani sağolun. anlaşılmıycak bi tarafı yok bence ama yazıdan çok stil ve üsluba takılmış gibisiniz. O kaddar überler ki birleşmeye tenezzül etmiyolar pek gerçekçi değil. adamların tarzı, yaklaşımı ile bizimki arasında çok fark var. ben de ondan bahsediyorum. adam interneti temel insan hakkı sayıp her eve bazal düzeyde bedava internet veriyor. biz hala interneti bulan şirket parayı kaldırdı modundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 tamam sorun ne? adamlar bizden hayat görüşü bakımından çok üst düzeydeler, insanlık onların beyninde farklı işliyor biz yorumlayamıyoruz bile sığ beyinlerimizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Karşılaştırmayın kendinizi başkalarıyla valla üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 3 normal adam bir seye bakip bi bok anlamiyorsa eger, o sanatsaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 3 defa okudum hala anlayamıyorum imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar